Diskuze
VIDEO: Naučte se znát chuť základních surovin, radí Pohlreich kuchařům
Děkujeme za pochopení.
Kidkid
Re: :)
No, z toho co některé restaurace předkládají hostům je s podivem, že většina jejich strávníků nemá úplavici nebo salmonelózu. Asi jsme vytrénovaní stravováním v závodních kantýnách, takže snesem víc než to pověstné prase co všechno spase.
really?
Jeste jsem Pohlreicha nevidela uvarit zadne kvalitni jidlo
On snad nejradeji pripravuje jen rychla a bezmasa jidla. Testoviny, zadne maso, jen italske syry, hlavkovy salat s volskym okem, dneska zeleninka se syrem ... a kde je nejaky poradny a chutny steak, nebo neco zajimaveho?
Mel by predvest nejake narodni jidlo ... vepro-knedlo-zelo, svickovou na smetane, ptacky, ... nebo kdyz uz je tedy privrzencem bezmaseho jidla, tak alespon dukatove buchticky s kremem, latky plnene povidly a makem, ovocne knedliky, ovocne palacinky nebo neco smrncovnejsiho!
milenkamikes
a
ten talíř se zeleninou byl jako co? jako hlavní jídlo? připravit jednu porci na minipánvičce zvládně každý blb,ale nakrmit přes poledne 50 chlapů v montérkách,který vyžadují guláš,vepřo knedlo zelo nebo svíčkovou, to nám Pohlreich nikdy neukáže. A na tom hospoda stojí - jídla přes poledne, na večeře ve velkém nikdo v malým městě nechodí, možná tak v Praze.
Antonin, topič
Re: a
Víte, kromě padesáti chlapů v montérkách, kteří potřebují naplnit žlab, se na oběd mohou dostat i dámy, které zeleninkou nepohrdnou.
Jana11
Květnice
Mívali jsme Květnici rádi, ale to je už nějakých 20 let. To jsme tam chodívali pravidelně. Pak nám přišlo, že se horší. Dokonce jsme zažili, že za námi přišel kuchař, jestli může k jídlu vyměnit přílohu, že se na to těsto na bramboráky díval a že se mu nějak nezdá. Chápu, že chtěl být upřímný, ale nás jako zákazníky to vyděsilo. Kdyby přišel a řekl, že se omlouvá, že bramboráky nejsou - případně kdyby vzal brambory a prostě udělal nové těsto (případně se přišel omluvit, že to bude déle trvat), pochopíme. Ale říkat, že mají v kuchyni zkažené jídlo, to slyšet nechci.
Kurri_22
Vždyť ten plešoun už dobrých pět let mele .....
.... furt dokola to samé a pořád tady je smečka lidí, kteří neustále žasnou, jak je úžasnej. Přitom už před těmi pěti lety znovu vynalezl kolo.
To je hrozná móda tohle neustálé žvanění o jídle a plevelení televizního vysílání nesmyslnými pořady typu Ano, šéfe, Prostřeno, Babica, Ital a kdo ví, co ještě. Dneska když zapnu televizi, tak tam běží buď nekonečný seriál nebo tam melou o jídle.
Antonin, topič
--
Jestli to nebude tím, že se na to lidi dívaj a dobře se kolem toho prodává reklama.
Lu_boš
Pohlreich by mohl jít řídit ospalou sněmovnu
žádné čtení novin a chrápání
semjinej
nechápu kuchaře,který nemá chut
nakopal bych ho do jak říká polreich
TINKERS
????
To co tady predvadi pan sef kuchar Pohlerich je uz normalni zalezitost v kazde dobre kuchyni! Az bych rekl, ze uz tohle znam par roku! Precetl jsem biografii GORDONA a ziji v Anglii. A myslim, ze to co on predvadi v televizi je pro nas super kuchare jen predvadeni a napodobeni nejakeho toho Gordona. Vubec mu to nejde. Ani neslusi!!
cufir-mufir
Re: ????
Když už je člověk hloupej, aspoň by to neměl dávat světu tak na odiv...
miska_von_hajek
Já osobně když jdu do restaurace,
tak se chci nejenom najíst, ale hlavně si chci pochutnat a klidně si pár korun i připlatím, protože takto nejím každý den. To je ale tak strašně těžký najít dobrou restauraci. Pak se mlátím do hlavy knihou, že jsem si radši doma nenamazala chleba s máslem a šunkou
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!