- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, z toho co některé restaurace předkládají hostům je s podivem, že většina jejich strávníků nemá úplavici nebo salmonelózu. Asi jsme vytrénovaní stravováním v závodních kantýnách, takže snesem víc než to pověstné prase co všechno spase.
On snad nejradeji pripravuje jen rychla a bezmasa jidla. Testoviny, zadne maso, jen italske syry, hlavkovy salat s volskym okem, dneska zeleninka se syrem ... a kde je nejaky poradny a chutny steak, nebo neco zajimaveho?
Mel by predvest nejake narodni jidlo ... vepro-knedlo-zelo, svickovou na smetane, ptacky, ... nebo kdyz uz je tedy privrzencem bezmaseho jidla, tak alespon dukatove buchticky s kremem, latky plnene povidly a makem, ovocne knedliky, ovocne palacinky nebo neco smrncovnejsiho!
ten talíř se zeleninou byl jako co? jako hlavní jídlo? připravit jednu porci na minipánvičce zvládně každý blb,ale nakrmit přes poledne 50 chlapů v montérkách,který vyžadují guláš,vepřo knedlo zelo nebo svíčkovou, to nám Pohlreich nikdy neukáže. A na tom hospoda stojí - jídla přes poledne, na večeře ve velkém nikdo v malým městě nechodí, možná tak v Praze.
Víte, kromě padesáti chlapů v montérkách, kteří potřebují naplnit žlab, se na oběd mohou dostat i dámy, které zeleninkou nepohrdnou.
Mívali jsme Květnici rádi, ale to je už nějakých 20 let. To jsme tam chodívali pravidelně. Pak nám přišlo, že se horší. Dokonce jsme zažili, že za námi přišel kuchař, jestli může k jídlu vyměnit přílohu, že se na to těsto na bramboráky díval a že se mu nějak nezdá. Chápu, že chtěl být upřímný, ale nás jako zákazníky to vyděsilo. Kdyby přišel a řekl, že se omlouvá, že bramboráky nejsou - případně kdyby vzal brambory a prostě udělal nové těsto (případně se přišel omluvit, že to bude déle trvat), pochopíme. Ale říkat, že mají v kuchyni zkažené jídlo, to slyšet nechci.
.... furt dokola to samé a pořád tady je smečka lidí, kteří neustále žasnou, jak je úžasnej. Přitom už před těmi pěti lety znovu vynalezl kolo.
To je hrozná móda tohle neustálé žvanění o jídle a plevelení televizního vysílání nesmyslnými pořady typu Ano, šéfe, Prostřeno, Babica, Ital a kdo ví, co ještě. Dneska když zapnu televizi, tak tam běží buď nekonečný seriál nebo tam melou o jídle.
Jestli to nebude tím, že se na to lidi dívaj a dobře se kolem toho prodává reklama.
žádné čtení novin a chrápání
nakopal bych ho do jak říká polreich
To co tady predvadi pan sef kuchar Pohlerich je uz normalni zalezitost v kazde dobre kuchyni! Az bych rekl, ze uz tohle znam par roku! Precetl jsem biografii GORDONA a ziji v Anglii. A myslim, ze to co on predvadi v televizi je pro nas super kuchare jen predvadeni a napodobeni nejakeho toho Gordona. Vubec mu to nejde. Ani neslusi!!
Když už je člověk hloupej, aspoň by to neměl dávat světu tak na odiv...
tak se chci nejenom najíst, ale hlavně si chci pochutnat a klidně si pár korun i připlatím, protože takto nejím každý den. To je ale tak strašně těžký najít dobrou restauraci. Pak se mlátím do hlavy knihou, že jsem si radši doma nenamazala chleba s máslem a šunkou