Diskuze
VIDEO: Kuchař připravil Pohlreichovi rybu, za kterou by sám nezaplatil
Děkujeme za pochopení.
xsisi
bohuzel ma pravdu
ja bych taky sporoste nadavala, kdyby mi prenesli hnus, vzdyt je to plytvani jidla a vubec zadny respekt, ti lide cekaji na dobre jidlo jsou hladovi a pak jim prinesou takovy blaf, ti kuchari jsou blbci a on jim to rekne od plic, a vy doma take nerikate co je to za blaf, 200 korun za maso v prdeli, timto poradem se lide zamysli, co vlastne ji a ze neexistuji jen blafy, ale dobra jidla, proto panu polhartovi fandim a dekuji za praci kterou pro nas vykonava a ze nam ukazal co vlastne jime
jaryk1
No ono si dát ve Vamberku pražmu,
to je jako v Hradci ústřice, člověk se po..re dvakrát, při placení a po odchodu, má-li štěstí. Má-li smůlu, tak se ještě poblije.
pan vomáčka
Re: no
fastfood a restaurace je asi jako sprcha a vana. oboje má svoje přednosti a je to tak dobře, blbý je když se něco vydává za vanu a ve skutečnosti je to jen sprcha se židlí (což je případ většiny českých restaurací).
VyMeTaky
Re: no
Sprcha s židlí, které chybí noha, a kohoutek funguje jen ten se studenou vodou, a růžice na sprše prostě není.
Horace Wimp
Re: On ještě dnes někdo kouká na Pohlreicha...?
kup si televizi, burane
Alena1.
pan Pohlreich
by si měl nejdříve zamést před vlastním prahem. Známý navštívil jeho restauraci, dal si králíka na smetaně a celou porci musel vrátit. Maso bylo u kosti ještě krvavé a tuhé jako žvýkačka. Takže také žádný důvod se vracet.......
krutaska
vulgarity
Co se tyce vulgarit p.Pohlreicha, divim se, ze je jeste tak slusny, ja tam vletet tak vzteky asi puknu, co si ti lidi dovoli vubec hostum predkladat, je to hnus a nikdy bych do takove restaurace nevlezla, natoz abych za ty blafy platila. Restaurace stoji na kucharovi, hezke prostredi to nevyvazi a lidi za dobrym jidlem jedou i dal nebo do pastousky, divim se, ze tak jednoduche pocty majitele nezvladaji.
cokoo
Re: vulgarity
A také na obsluze. Takový číšník studený psí čumák, který dává najevo jako jsou mu hosté ukradeni nebo arogantní nadutec, který vás vezme na hůl, případně trouba, co nezná jídelní lístek a je pomalý dle vtipu včera mě jeden hlemýžď obsluhoval, to je zážitek jako prase. Člověk se do takové restaurace ani nevrátí, i kdyby tam vařili sebelépe za sebevýhodnější ceny.
vintason
ten mladej manažéééééér toho cirkusu by potřeboval dostal
pár facek přes pusu, pak by se třeba přestal vymlouvat, takovýho holonka bych teda nezaměstnal
ReAct
Nic proti Pohlrechovi, ale to jakým stylem vystupuje na mě
jako zakomplexovaný člověk, co si na něj nevidí. Nebo si neumím vysvětlit, proč řve na lidi (a to i holky, ženy) jako na 15leté fakany. Možná to je show do televize, ale spíš to působí jako komedie, kde osvícený kuchař chce změnit kuchyni za pár dnů v neco úplně jinýho. Povést se to nemůže, tak dochází na vulgarismy, ubohost.
gustasef
Re: Nic proti Pohlrechovi, ale to jakým stylem vystupuje na mě
A co bys radil! Například v Hranicích na Moravě je několik zoufalců, kteří provozují restauraci! V jednom neví servírka, ani kuchař, co to je vývar, ve druhém dělají krvavé řízky a svíčkovou z prášku! Jo a personál je ještě k tomu drzý!!!! To bychom se měli jako všichni klanět, když nás v restauraci šidí a neumí vařit?
Decebal
Tak nevím
Pohlreich v té televizi už silně unavuje, je to nuda a pořád stejné...
Volejbalové kladivo
Re: Tak nevím
tak na to nekoukej. Můžeš vzít ovladač a vypnout to.
duett
Re: kuchaře je třeba mlátit hlava nehlava
do bezvědomí..jako tu rybu
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...