- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ja bych taky sporoste nadavala, kdyby mi prenesli hnus, vzdyt je to plytvani jidla a vubec zadny respekt, ti lide cekaji na dobre jidlo jsou hladovi a pak jim prinesou takovy blaf, ti kuchari jsou blbci a on jim to rekne od plic, a vy doma take nerikate co je to za blaf, 200 korun za maso v prdeli, timto poradem se lide zamysli, co vlastne ji a ze neexistuji jen blafy, ale dobra jidla, proto panu polhartovi fandim a dekuji za praci kterou pro nas vykonava a ze nam ukazal co vlastne jime
to je jako v Hradci ústřice, člověk se po..re dvakrát, při placení a po odchodu, má-li štěstí. Má-li smůlu, tak se ještě poblije.
fastfood a restaurace je asi jako sprcha a vana. oboje má svoje přednosti a je to tak dobře, blbý je když se něco vydává za vanu a ve skutečnosti je to jen sprcha se židlí (což je případ většiny českých restaurací).
Sprcha s židlí, které chybí noha, a kohoutek funguje jen ten se studenou vodou, a růžice na sprše prostě není.
kup si televizi, burane
by si měl nejdříve zamést před vlastním prahem. Známý navštívil jeho restauraci, dal si králíka na smetaně a celou porci musel vrátit. Maso bylo u kosti ještě krvavé a tuhé jako žvýkačka. Takže také žádný důvod se vracet.......
Co se tyce vulgarit p.Pohlreicha, divim se, ze je jeste tak slusny, ja tam vletet tak vzteky asi puknu, co si ti lidi dovoli vubec hostum predkladat, je to hnus a nikdy bych do takove restaurace nevlezla, natoz abych za ty blafy platila. Restaurace stoji na kucharovi, hezke prostredi to nevyvazi a lidi za dobrym jidlem jedou i dal nebo do pastousky, divim se, ze tak jednoduche pocty majitele nezvladaji.
A také na obsluze. Takový číšník studený psí čumák, který dává najevo jako jsou mu hosté ukradeni nebo arogantní nadutec, který vás vezme na hůl, případně trouba, co nezná jídelní lístek a je pomalý dle vtipu včera mě jeden hlemýžď obsluhoval, to je zážitek jako prase. Člověk se do takové restaurace ani nevrátí, i kdyby tam vařili sebelépe za sebevýhodnější ceny.
pár facek přes pusu, pak by se třeba přestal vymlouvat, takovýho holonka bych teda nezaměstnal
jako zakomplexovaný člověk, co si na něj nevidí. Nebo si neumím vysvětlit, proč řve na lidi (a to i holky, ženy) jako na 15leté fakany. Možná to je show do televize, ale spíš to působí jako komedie, kde osvícený kuchař chce změnit kuchyni za pár dnů v neco úplně jinýho. Povést se to nemůže, tak dochází na vulgarismy, ubohost.
A co bys radil! Například v Hranicích na Moravě je několik zoufalců, kteří provozují restauraci! V jednom neví servírka, ani kuchař, co to je vývar, ve druhém dělají krvavé řízky a svíčkovou z prášku! Jo a personál je ještě k tomu drzý!!!! To bychom se měli jako všichni klanět, když nás v restauraci šidí a neumí vařit?
Pohlreich v té televizi už silně unavuje, je to nuda a pořád stejné...
tak na to nekoukej. Můžeš vzít ovladač a vypnout to.
do bezvědomí..jako tu rybu