- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
po přečtení titulku, že se Pohlreich přiznal a chce popsat, jak to v hospodách doopravdy chodí. Bohužel není tam nevexsluje, ale nevesluje. Pravda ale je spíše NEVEXLUJE.
to reality show, jinak většinou je český člověk v hospodě zvyklý jíst špatný jídlo, ono by mu to dobrý ani nechutnalo
Je samozrejmosti v Kanade i USA, ze po kazdem hostu se meni ubrus. V kuchynich i malych restauraci s 30 misty maji alespon pet lidi v kuchyni. V jedne francouzke restauraci ve Vancouveru jsme se setkali s ceskym cisnikem, ktery zde byl na rocni povoleni. Brecel jak ho sef sekyruje, ale za dva mesice uz serviroval tak to bonton urcuje a nakonec po roce si vydelal na dvou mesicni dovolenou a na skodovku v cesku. U cisniku jeste je nezbytne aby umeli zakaznika informovat vse o jidle co serviruje a zaroven musi umet byt prijemny, protoze spropitne mu da vic nez plat.
Ano, to jsem viděl v Kitchen Nightmares. Restaurace o 40 místech, kterou by v česku musela olítat jedna servírka a jeden kuchař s ukrajinkou na mytí nádobí. Tam stálo v kuchyni 15 černochů, jeden z nich strkal jídla z mrazáku do mikrovlnky a ostatní mu fandili. Velice efektivní, taky měl majitel pořádný dluhy.
nedávno jsem viděl jeden z dílů Kitchen Nightmares Gordana Ramseyho.A jen jsem nevěřícně kroutil hlavou.Upečené maso naházené mezi syrovým.Vepřové odleželé tak,že se rozpadalo mezi prsty.Rizoto nakydané v kýblu.To samé s fazole.Vrcholem všeho byli švábi prohánějící se po kuchyni.Ušlápnutý majitel a arogantní šéfkuchař.Pěkně tvrdý ořech.Ale Ramsay ho zkrotil způsobem za který by se styděl i dláždič
Jj, Gordon je jiný kafe - http://www.youtube.com/watch?v=6q9WDx7kQ9M
Zdenda alias Ceckatá indiánka je především dobrej manažer, což ti majitelé účinkujících hospod nejsou. Holt něco řídit a velet lidem je věda. A ještě se tváří, že pokud z té jejich šlichty nemám 3 dny krvavej průjem, tak nemám co pyskovat a navalit pětikilo za Staročeské překvapení nebo jak se ty výtvory jmenují.
před x lety jsem tam náhodou zavítal a i tenkrát to stálo za h....cena neúměrně vysoká ke kvalitě...
souhlasím, zato ten humbuk okolo toho, neustíle otravující personál něco doporučující a jídelní lístek 4 věci a vyber si...není to podle mě taky, je spousta restaurací v Praze, které jdou lepší
kritizovat a všem radit. Byli jsme jako rodina tuto sobotu u Vás v Café Imperial. Vše perfektní, od personálu, přes jídlo až po záchody. Moc děkujeme.
za ty prachy za pidi porce,jeste aby ne..
restaurace Pohlreicha k sobě musí všechen personál souhlasit s natáčením? Mně to přijde trochu za hranou, aby se na obrazovce řešily citlivé osobní problémy personálu (jako třeba alkoholismus atd.) ...
Do jaké míry je ten problém osobní, když ho tahá do práce? Předpokládám, že kdyby to na něm nebylo v práci poznat, nikdo (ani majitel, natožpak Pohlreich) to neřeší.
Tak snad tohle platí v každé profesi
Někde bohužel ne .. Někdo na to kouká tak, že když makáte víc jak ostatní a uděláte jednu chybu, tak jste udělal o jednu chybu víc než ten, co nic nedělá .. na ty plusové body se občas strašně rychle zapomíná ..
dělám špenát s vajíčkem a bramborem a opět se mi jakoby srazil. Nikdy s emi to nestalo, až poslední dobou, co jsem ho koupila v COOPu. Myslíte, že je to tím? Děkám ho už několik let úplně bez problémů, ale teď už mě to vážně štve