- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
uvařit dobře za 150 z kvalitních surovin to není umění, ale kdo si to v ČR dá? umění je uvařit šlichtu za 70 a ještě na tom polovinu vydělat
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Proč mám pocit že to co řekne v tisku nebo před kamerou tenhle kuchta, bere se to obecně za zákon. To už bude mít vliv na naše životy kde kdo? Vot prezidenta až po kuchaře jo?
Opět mě dostalo Pohlreichovo zděšení nad tím, že úředník si raději objedná za 60 Kč krabičku s předvařenou hotovkou nebo pizzu, než aby zašel do restaurace na oběd za 100 a více.
Zvlášť když pak seděl v poledne v prázdné restauraci a mudroval kam ti lidé tedy chodí na obědy ... už by mu to docela mohlo dojít jak je mimo realitu.
Nicméně paní starostka je zjevně případ sám pro sebe a projektant co se pod to podepsal by měl přijít o licenci.
Ani nevím, kolik dneska stojí polední menu v Praze. 85,-?
Budovu neznám, ale to mě teda dojalo. Radnice chce ve svých prostorách restauraci, kam oni nebudou chodit na oběd a ještě ten prostor je k takovému využití totálně dementní (dementní projektant?). Nehledě na to, že bych teda chtěl vidět, jak radnice počítá ty energie. To prostě není možné. Protože jestli se dá vycházet z toho, co platí ten restauratér, tak by ta vzduchotechnika musela být extrémně naddimenzovaná. Prostě je to hustej bullshit a rychle pryč. Nebo teda s tou vzduchotechnikou něco udělat.
takovou rybu utopí v té kurkumové omáčce.... Navíc ta omáčka je ttak vírazná, že při tom množství člověk ani nemůže vědět jak ta ryba chutná
Tak nevím co si o tom myslet.Je špatně když se vaří z polotovarů a je doporučeno vařit z čerstvých a kvalitních surovin.....a když naopak někdo vaří z kvalitních surovin,tak je mu zase doporučeno,že to jde i jinak.
Tady je to asi myšleno tak, že je lepší si koupit kus masa za 100 Kč / kg a naporcovat si ho sám, než si koupit maso nakrájené v ceně 200 za kg
Já nevim, kolik že stojí u něj ta jeho úplně normální svíčková
Tuším, že něco kolem 180,- s tím, že se jedná o pravou svíčkovou. To není vůbec zlá cena.
Tyhle prostory jsou navrženy pro provozování restaurace radnicí či jinou formou dotací. Normální živnostník není schopný tohle vytopit, ceny energii je sežerou zaživa. Vše se navrhuije hrozně pompezně hlavně aby to stálo co nejvíce peněz, nikoho ani nenapadne co bude stát samotný provoz a následná údržba, prostě klasika
Nejlepší jsou rady od úředníčků co jen přerozdělují peníze a každý rok končí mnohamilionovím mínusem
Jakých úředníčků? Úředníčci přerozdělují hospodám peníze?