Diskuze

Nemusí to být za každou cenu drahé, kope Pohlreich za slušné jídlo

"Zahoďte cestovní pasy, tady to máte všechno," dozví se Zdeněk Pohlreich z jídelního lístku restaurace Letem světem v pražských Petrovicích. Jenže na opravdu slušné úrovni tam je snad jen zařízení kuchyně. Jinak všechno funguje tak nějak "letem světem".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

9. 10. 2012 22:50
ono

uvařit dobře za 150 z kvalitních surovin to není umění, ale kdo si to v ČR dá? umění je uvařit šlichtu za 70 a ještě na tom polovinu vydělat

1 0
možnosti

Antonin, topič

10. 10. 2012 11:32
Re: ono

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;-D

0 0
možnosti

kore

9. 10. 2012 17:06
proč mám pocit

Proč mám pocit že to co řekne v tisku nebo před kamerou tenhle kuchta, bere se to obecně za zákon. To už bude mít vliv na naše životy kde kdo? Vot prezidenta až po kuchaře jo? ;-D

2 1
možnosti

pavlik12

9. 10. 2012 12:54
Joo ceny...

Opět mě dostalo Pohlreichovo zděšení nad tím, že úředník si raději objedná za 60 Kč krabičku s předvařenou hotovkou nebo pizzu, než aby zašel do restaurace na oběd za 100 a více.

Zvlášť když pak seděl v poledne v prázdné restauraci a mudroval kam ti lidé tedy chodí na obědy ... už by mu to docela mohlo dojít jak je mimo realitu.

Nicméně paní starostka je zjevně případ sám pro sebe a projektant co se pod to podepsal by měl přijít o licenci.

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

9. 10. 2012 13:02
Re: Joo ceny...

Ani nevím, kolik dneska stojí polední menu v Praze. 85,-?

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

9. 10. 2012 11:11
Hustá radnice

Budovu neznám, ale to mě teda dojalo. Radnice chce ve svých prostorách restauraci, kam oni nebudou chodit na oběd a ještě ten prostor je k takovému využití totálně dementní (dementní projektant?). Nehledě na to, že bych teda chtěl vidět, jak radnice počítá ty energie. To prostě není možné. Protože jestli se dá vycházet z toho, co platí ten restauratér, tak by ta vzduchotechnika musela být extrémně naddimenzovaná. Prostě je to hustej bullshit a rychle pryč. Nebo teda s tou vzduchotechnikou něco udělat.

1 0
možnosti

pohrobek

8. 10. 2012 15:46
bože....

takovou rybu utopí v té kurkumové omáčce.... Navíc ta omáčka je ttak vírazná, že při tom množství člověk ani nemůže vědět jak ta ryba chutná

0 0
možnosti

Petrik73

8. 10. 2012 15:47
Re: bože....

Já bych to neviděl tak tvrdě :-)

0 0
možnosti

PiPiiiiiK

8. 10. 2012 13:19
hmm

To křeslo je moooc hezký

0 0
možnosti

Achille Volfoni

8. 10. 2012 10:11
...

Tak nevím co si o tom myslet.Je špatně když se vaří z polotovarů a je doporučeno vařit z čerstvých a kvalitních surovin.....a když naopak někdo vaří z kvalitních surovin,tak je mu zase doporučeno,že to jde i jinak.

0 0
možnosti

FerdaMravenecaBroukPytlik

8. 10. 2012 10:27
Re: ...

Tady je to asi myšleno tak, že je lepší si koupit kus masa za 100 Kč / kg a naporcovat si ho sám, než si koupit maso nakrájené v ceně 200 za kg

13 0
možnosti

GANDOHAR666

8. 10. 2012 9:01
Nemusí to být za každou cenu drahé, kope Pohlreich

Já nevim, kolik že stojí u něj ta jeho úplně normální svíčková?;-D

0 0
možnosti

qwed

8. 10. 2012 9:11
Re: Nemusí to být za každou cenu drahé, kope Pohlreich

Tuším, že něco kolem 180,- s tím, že se jedná o pravou svíčkovou. To není vůbec zlá cena.

13 0
možnosti

Mustang

8. 10. 2012 8:40
Zdeněk

[>-]R^

13 0
možnosti

Pan Smart

8. 10. 2012 8:15
Hmm, tak tohle nemůže fungovat

Tyhle prostory jsou navrženy pro provozování restaurace radnicí či jinou formou dotací. Normální živnostník není schopný tohle vytopit, ceny energii je sežerou zaživa. Vše se navrhuije hrozně pompezně hlavně aby to stálo co nejvíce peněz, nikoho ani nenapadne co bude stát samotný provoz a následná údržba, prostě klasikaRvEURv

Nejlepší jsou rady od úředníčků co jen přerozdělují peníze a každý rok končí mnohamilionovím mínusem8-o

0 0
možnosti

Guarana12

8. 10. 2012 16:01
Re: Hmm, tak tohle nemůže fungovat

Jakých úředníčků? Úředníčci přerozdělují hospodám peníze? 8-o

1 0
možnosti