- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a neví někdo kde je ta pěkná rybí restaurace kde se potom tak cpali????
uz opravdu neprijdou jako normalni ... dat jahodu z konzervy do sampana? A navic z konzervy co neni skladovana podle pravidel - bezne spotrebovat do 3 dnu po otevreni a mezi tim uchovavat v lednici.
A ještě mám takové tušení, že to nebylo šampaňské. To je bordel.
bonusové části co jsou na prima play. http://play.iprima.cz/all/287420/all
Tomu co hlasa a jak to funguje ve vyspelych zemich se zel u nas rika komunizmus, stalinizmus a navrat 50. let a front na banany ... dokud tito vudci cesti ideologove trzniho fundamentalizmu typu Klause neodejdou tak nevim ...
serou lidi, kteří si v životě prací v pohostinství neprošli...
No jo vlastně .....
Tahle hospoda byla za komančů naprosto super, měli jsme tam maturitní večírek :)
Bohužel je fakt, že se tam už posledních XY let nedá vůbec jíst, takže i když tam kolem s dětma chodíme dost často, radši si zajdu vedle.
Když neumí česky ten budoucí prezident Okimůra, tak mi to tolik nevadí, ale radaktor by měl vědět, že si přinesl čerstvou rybu s sebou ...
to se přece rozumí samo sebou
Nadá mi to a musím přispět svou troškou do mlýna: tentokrát byl mr.Pohlreich skutečně mimo. Baštu znám dobře a chodil jsem tam v podstatě obden na oběd. Teď chodím do restaurace o cca.100 metrů dále, ale to zejména proto, že moji kolegové se tam cítí lépe a nechci trhat partu. Takže: pan Pohlreich nepochopil, jaká klientela kolem Bašty prochází-že si prostě rybu za 299 Kč + příloha ti lidé nedají. Od podniku toho typu očekávají jídlo do 100 Kč a hlavně V LÉTĚ PIVO a zmrzlinu. V zimě tam nepáchne ani noha, protože to je dole pod přehradou-vynikající pro jarní a letní procházky, či cyklo. Uznávám, že ta jahoda v sektu byl dost ultrapunk, ale jinak měl pan Němec v zásadě pravdu. Říkám že v zásadě, netvrdím, že v maličkostech Pohlreich neměl pravdu, ale v zásadě byl mimo a v podobné restauraci by pan Pohlreich s přístupem, který radil, prostě nevydržel a zkrachoval by. Musím ale uznat, že jak pan Němec obhajoval nakřivo pověšený jídelní lístek-to bylo k popukání. Zdravím Hanu Haukovou
No nevím, já viděl hospodu, kde vaří hnusný žrádlo z hnusnejch surovin a nejen to. Čili proč by jim tam někdo v zimě chodil, že.
Otázka pak je, proč si Pohlreicha pozvali? Aby je za tu hrůzu poplácal po zádech? Do 100 Kč se snadno dostanete, ale bude to špenát s vejcem. Ne ryba.
spousta hospod co polreich prosel je spis na okamzite zavreni hygienikem, to ze nejsou zavrene svedci bud o sopatne praci hygieniku a nebo stedrosti majitelu
Vzdělání
SOU kuchařské, PrahaHotelová škola, PrahaInstitute of Business Studies, Praha
Praxe
od června 2008 – ristorante Divinisod května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha