Diskuze

VIDEO: Do šampaňského jahoda z kompotu lepší než žádná. Pohlreich šílí

Jen málokoho by asi napadlo dávat si v rybářské baště šampaňské s jahodami nebo tam jít na diskotéku. V pražské Hostivaři se dá v Rybářské baště zkusit obojí. Jak se o této restauraci vyjádřil Zdeněk Pohlreich: "Je to bizár, ty vole..." V dobré hospodě by se přece člověk měl především dobře najíst.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lord Methanol

21. 10. 2012 20:16
Tu barmanku

bych s prominutím ojel ;-D

0 0
možnosti

bobísekbobísek

21. 10. 2012 16:26
hm

a neví někdo kde je ta pěkná rybí restaurace kde se potom tak cpali????

0 0
možnosti

tajny agent

21. 10. 2012 2:46
Cesi mi nekdy

uz opravdu neprijdou jako normalni ... dat jahodu z konzervy do sampana? A navic z konzervy co neni skladovana podle pravidel - bezne spotrebovat do 3 dnu po otevreni a mezi tim uchovavat v lednici.

0 0
možnosti

Petrik73

21. 10. 2012 15:04
Re: Cesi mi nekdy

A ještě mám takové tušení, že to nebylo šampaňské. To je bordel.

0 0
možnosti

hustolez

19. 10. 2012 11:12
Doporučuju

bonusové části co jsou na prima play. http://play.iprima.cz/all/287420/all

0 0
možnosti

tajny agent

21. 10. 2012 2:58
Re: Doporučuju

Tomu co hlasa a jak to funguje ve vyspelych zemich se zel u nas rika komunizmus, stalinizmus a navrat 50. let a front na banany ... dokud tito vudci cesti ideologove trzniho fundamentalizmu typu Klause neodejdou tak nevim ...

0 0
možnosti

bembinka

19. 10. 2012 9:42
problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství

serou lidi, kteří si v životě prací v pohostinství neprošli...

2 0
možnosti

Petrik73

19. 10. 2012 11:07
Re: problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství

No jo vlastně .....

0 0
možnosti

HyposCze

18. 10. 2012 23:02
Rybářská bašta

Tahle hospoda byla za komančů naprosto super, měli jsme tam maturitní večírek :)

Bohužel je fakt, že se tam už posledních XY let nedá vůbec jíst, takže i když tam kolem s dětma chodíme dost často, radši si zajdu vedle.

2 0
možnosti

Levicovy.Pravnik

20. 10. 2012 23:08
Re: Rybářská bašta

Maturita díky SSM....

0 0
možnosti

lakar

18. 10. 2012 12:18
Přinese si čerstvou rybu sebou ???

Když neumí česky ten budoucí prezident  Okimůra, tak mi to tolik nevadí, ale radaktor by měl vědět, že si přinesl čerstvou rybu s sebou ...

0 0
možnosti

Led c 9

21. 10. 2012 12:03
Re: Přinese si čerstvou rybu sebou ???

to se přece rozumí samo sebou:-)

0 0
možnosti

Tři králové

18. 10. 2012 9:56
tentokrát byl Pohlreich mimo

Nadá mi to a musím přispět svou troškou do mlýna: tentokrát byl mr.Pohlreich skutečně mimo. Baštu znám dobře a chodil jsem tam v podstatě obden na oběd. Teď chodím do restaurace o cca.100 metrů dále, ale to zejména proto, že moji kolegové se tam cítí lépe a nechci trhat partu. Takže: pan Pohlreich nepochopil, jaká klientela kolem Bašty prochází-že si prostě rybu za 299 Kč + příloha ti lidé nedají. Od podniku toho typu očekávají jídlo do 100 Kč a hlavně V LÉTĚ PIVO a zmrzlinu. V zimě tam nepáchne ani noha, protože to je dole pod přehradou-vynikající pro jarní a letní procházky, či cyklo. Uznávám, že ta jahoda v sektu byl dost ultrapunk, ale jinak měl pan Němec v zásadě pravdu. Říkám že v zásadě, netvrdím, že v maličkostech Pohlreich neměl pravdu, ale v zásadě byl mimo a v podobné restauraci by pan Pohlreich s přístupem, který radil, prostě nevydržel a zkrachoval by. Musím ale uznat, že jak pan Němec obhajoval nakřivo pověšený jídelní lístek-to bylo k popukání. Zdravím Hanu Haukovou

0 0
možnosti

Antonin, topič

18. 10. 2012 11:06
---

No nevím, já viděl hospodu, kde vaří hnusný žrádlo z hnusnejch surovin a nejen to. Čili proč by jim tam někdo v zimě chodil, že.

Otázka pak je, proč si Pohlreicha pozvali? Aby je za tu hrůzu poplácal po zádech? Do 100 Kč se snadno dostanete, ale bude to špenát s vejcem. Ne ryba.

5 0
možnosti

ddtx

18. 10. 2012 9:35
no nevim

spousta hospod co polreich prosel je spis na okamzite zavreni hygienikem, to ze nejsou zavrene svedci bud o sopatne praci hygieniku a nebo stedrosti majitelu

3 0
možnosti

babacek

18. 10. 2012 8:06
Samá nepravda !

Vzdělání

SOU kuchařské, PrahaHotelová škola, PrahaInstitute of Business Studies, Praha

Praxe

od června 2008 – ristorante Divinisod května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha

0 0
možnosti

bobísekbobísek

21. 10. 2012 16:34
Re: Samá nepravda !

a to je kdo

0 0
možnosti