Diskuze

VIDEO: Vynikajícího salátu Coleslaw připravíte za babku plnou mísu

Zelí, mrkev, cibule a celer jsou základem zelného salátu coleslaw, který je tak osvěžující, že si vybojoval ve fast foodech pevné místo vedle hamburgerů a hranolků. I díky tomu je šancí, jak dostat do dětí vitaminy přirozenou cestou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jeste jsme nedoresili Coleslaw po cesku?

;-D

0 0
možnosti

J71a57n 77K50o58m97á61r11e29k

3. 11. 2012 12:28

já bych to tolik nedochucoval a hned to odnes králíkům ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Zelný salát je lahodný už sám od sebe už v té nejjednodušší podobě: jemně nakrouhat, posolit a po chvíli přidat olej, promíchat (třepat netřeba). Kdo chce může přidávat cokoli, co mu připadne vhodné, ale už tahle jednoduchost je dokonalá.

0 3
možnosti

naprosto nej je, co nám dává kuchař na Jadranu jako předkrm - jemně nakrouhané bílé mladé zelí, pokapat olivovým olejem, trochu balzamica, promíchat a mám se jako žádný králík na světě

0 0
možnosti

John Xavier

30. 10. 2012 15:38
Proc majoneza

Se smetanou (klasická i kysaná) je to mnohem lepší.

0 2
možnosti

Supersocka

29. 10. 2012 9:04
A tohleto někdo může taky žr.... jíst?

2 4
možnosti

janzlatousty4

25. 10. 2012 20:43
A co tam proboha dělá Celer?

Mápan kuchař v intimní oblasti nějaký nedostatek?

4 1
možnosti

Absalom

26. 10. 2012 21:35
Re: A co tam proboha dělá Celer?

celer je z toho vseho nejzdravejsi!!

4 0
možnosti

certik_bertik

25. 10. 2012 19:06
proč

se zbytečně vymýšlí nějaké novoty, přitom stačí využít strašně jednoduchý, ale efektní recept na pikantní italský středomořský salát s mořskými plody, budeme potřebovat: 250 g čerstvé krevety a jednu chobotnici, 6 vajec, pepř, sůl, balzamikový ocet,olivový olej, hrubou mouku bílé víno a cca 400 g římského salátu. Oddělíme žloutky od bílků a do bílků dáme nadrcených cca 40 kuliček černého pepře, vyšleháme na sníh, poté dáme do směsi žloutky a cca 50 ml panenského olivového oleje a 2 dcl bílého vína a zakápneme lžící octa, směs promícháme, připravíme si marinádu, vezmeme cca 250 ml olivového oleje, 3 dcl bílého vína, 4 lžičky balzamikového octa, sůl a trochu pepře, nakrájíme chobotnici a oloupeme krevety a necháme přes noc marinovat, poté směs vyndáme a dáme do udírny, kde necháme cca 5 hodin udit. Poté vyndáme a zamícháme do předchozí směsi, tu je nutno si připravit načas tedy, necháme odstát zhruba 15 minut, prezentujeme na talíř a zasypeme salátem polníčkem, úspěch zaručen

0 2
možnosti

captain cook

26. 10. 2012 2:33
Re: proč

urcite prima salat, co ale ma co delat s recepty na Coleslaw?

1 0
možnosti

Dr.Onufrakova

24. 10. 2012 16:14
Rajčinová polievka je zadarmo v každom bufete

kde je dávajú kečup a horúcu vodu, špeciálne v McDonalde. Už ste nestihli cestovať stopom, mladí.

0 0
možnosti

Jana11

29. 10. 2012 14:41
Re: Rajčinová polievka je zadarmo v každom bufete

Kečup v MCD zadarmo??

1 0
možnosti

shr3k

24. 10. 2012 12:41
Není nad zelný salát po balkánsku

1 hlávka zelí, sůl, pepř, 1/2 lžíce octa, 2 lžíce olivového oleje, trochu nasekaného česneku, všechno.

0 0
možnosti

LaFemmeSpeedy

25. 10. 2012 10:09
Re: Není nad zelný salát po balkánsku

jo a pak na rande ne? :-P

0 0
možnosti

Nakrathko ostrihany

24. 10. 2012 7:59
Nasypat takovou kočkopsí směs

do hromady majonézy mně přijde odporné a cpát s tím děti trestuhodné...

0 0
možnosti

Antonin, topič

24. 10. 2012 9:09
Re: Nasypat takovou kočkopsí směs

Majoneza není nic škodlivého, zejména domácí, je-li konzumována střídmě. Použijete oliváč (rafinovaný), i ten je docela zdravý, domácí žloutky (které můžete pro klid duše pasterovat, návodů je spousta) a je tam toho trocha. Někdo říká, že pasterací se znehodnotí lecitin, ale to by zase pak nešlo ušlehat, ta majoneza.

No a nebo si koupíte komerční.

1 0
možnosti