Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“

Palačinky patří k těm nejjednodušším a nejrychlejším pokrmům. Rozhodně není třeba používat polotovar ze sáčku, zvládnete je během několika minut ze základních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R57a37d60i13m 19K13o93c70h 8932318479828

1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení ;-)

0/0
13.11.2012 22:36

J73a29n22a 55K65o85v21a85ř66í11k62o90v81á 1553773106310

Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.:-)

+1/0
9.11.2012 17:19

P61e78t95r 68J30i28l45e90k 8607187139458

A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.

+2/0
9.11.2012 17:02

L94u68k89á90š 35A90d31a15m76e39c 8974867787265

Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!;-O

+4/0
9.11.2012 14:33

M74a81r82t12i86n 51H25r73o34m10a29s 5478816686137

Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.

+4/−7
9.11.2012 8:18

D52a30v90i51d 95D74i75r70g68a 7765781488

To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>

+5/0
9.11.2012 18:34

J11a44n82a 62N31o86v47á25k57o49v44á 9442776449

Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.

+2/−4
9.11.2012 8:10
Foto

D74a30v17i31d 31K48o11m23á34r42e32k 3213170560968

Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...

0/0
9.11.2012 9:23

L13e44v 11B52ě67l61o52h47l61á14v89e42k 9330688730843

Pánev musí být pořádně rozehřátá a potom se nepřichytávají ani sladké

+3/0
9.11.2012 10:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.