Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“

Palačinky patří k těm nejjednodušším a nejrychlejším pokrmům. Rozhodně není třeba používat polotovar ze sáčku, zvládnete je během několika minut ze základních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R90a38d80i21m 34K87o83c90h 8202788759628

1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení ;-)

0/0
13.11.2012 22:36

J61a91n51a 44K12o56v83a85ř26í49k94o16v63á 1193903646100

Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.:-)

+1/0
9.11.2012 17:19

P58e65t38r 87J50i40l89e45k 8567617139458

A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.

+2/0
9.11.2012 17:02

L19u47k66á50š 47A77d59a16m92e50c 8104497627435

Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!;-O

+4/0
9.11.2012 14:33

M98a73r79t61i68n 59H94r50o78m87a40s 5168986876157

Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.

+4/−7
9.11.2012 8:18

D35a64v89i42d 47D48i89r87g22a 7225181518

To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>

+5/0
9.11.2012 18:34

J11a66n58a 91N58o35v80á80k94o94v77á 9732726399

Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.

+2/−4
9.11.2012 8:10
Foto

D19a58v60i25d 82K86o26m68á54r60e22k 3373490340578

Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...

0/0
9.11.2012 9:23

L71e22v 13B76ě11l68o68h97l92á44v37e35k 9250748250153

Pánev musí být pořádně rozehřátá a potom se nepřichytávají ani sladké

+3/0
9.11.2012 10:14





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.