Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“

Palačinky patří k těm nejjednodušším a nejrychlejším pokrmům. Rozhodně není třeba používat polotovar ze sáčku, zvládnete je během několika minut ze základních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R37a33d93i21m 21K44o30c30h 8132908189638

1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení ;-)

0/0
13.11.2012 22:36

J10a75n83a 77K53o16v86a73ř63í86k13o44v72á 1683883376230

Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.:-)

+1/0
9.11.2012 17:19

P53e93t87r 38J16i36l89e30k 8397977889588

A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.

+2/0
9.11.2012 17:02

L16u16k67á38š 84A64d35a78m74e82c 8254357247765

Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!;-O

+4/0
9.11.2012 14:33

M34a88r31t51i32n 16H17r76o18m13a79s 5578726846627

Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.

+4/−7
9.11.2012 8:18

D47a54v27i38d 66D57i28r73g58a 7185421198

To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>

+5/0
9.11.2012 18:34

J62a40n38a 68N72o61v80á47k68o77v17á 9912816809

Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.

+2/−4
9.11.2012 8:10
Foto

D97a12v87i80d 21K78o72m40á29r65e85k 3683660570598

Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...

0/0
9.11.2012 9:23

L39e23v 19B22ě52l75o48h48l39á28v75e35k 9260838400623

Pánev musí být pořádně rozehřátá a potom se nepřichytávají ani sladké

+3/0
9.11.2012 10:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.