Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T80o93m44á30š 86L35u71d63v59í66k 5380528163436

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

+6/−2
14.11.2012 12:49

J36i77ř91í 22Š45v77e72h85l83a 1854714972416

Tuhý!!!!!!!:)

+2/−1
13.11.2012 16:46

P50a98v54e83l 28O23b73d37r45ž83á52l36e88k 6166314428532

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

+5/−40
13.11.2012 13:17
Foto

D78a21n22i85e35l 51K42o91n84e37č64n95ý 1177716310557

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

+12/−2
13.11.2012 15:42

L84e72a 19D75o47l25e78j77š97o52v34á 9650321387563

S tím dochucováním máte pravdu. V dobré nebo dokonce výborné restauraci je jídlo správně dochucené. Majitelka měla ke své restauraci velice laxní přístup aneb pohoda, klídek, tabáček. Ta pneu ve sklepě plus mražené zboží v mrazáku, které pamatovalo Husáka nejspíš byla na hygienika.

+3/−1
13.11.2012 17:06

P40a41v14e73l 59O21b16d97r66ž62á97l90e58k 6766294728612

V tom případě nechápu ani tenhle příspěvěk - jak "neni potřeba dochucovat"?

Málokdo má tolik rád slanou chuť jako já... takže je z pruncipu nemožné aby v restauraci odešlo z kuchyně jídlo, které bude dochucené tak aby chutnalo běžné populaci a zároveň i mě.

+4/−4
14.11.2012 7:04

J95a50r26o96s54l93a38v 10B42r24ü43m10m85e19r 7624383966

Jídlo má být uvařené tak, pokud to opravdu nejsou jídla typu urob si sám, jako např. tatarák, že zákazník využije max. jen tu sůl. Kdyby byla polévka jen méně slaná, tak by to Polreich tak neřešil.

+4/−1
14.11.2012 9:59

J32a90k43u22b 20S49e86m15e55r76á55d 2657116581351

no jestli si do polevky vrazite - dovarite - Magi, tak to opravdu klidne navstevujte podniky urovne Konga ;-D

+5/−1
13.11.2012 23:13

P89e38t24r 15Z40b11i45r13o14v40s45k77ý 3162218576107

Zajímavá myšlenka tvého příspěvku, že by jídlo mělo chodit z kuchyně bez chuti 8-o

+2/−2
14.11.2012 10:31

P69a92v35e84l 85O59b51d56r62ž21á51l76e48k 6716984838882

Neříkám samozřejmě úplně bez chuti... ale nejsme přece stroje aby každému chutnalo totéž? Co já považuju za málo slané jiní považují za přesolené...kde dochucení chybí, to si může host doplnit; naopak to ale jde těžko.

+1/−1
14.11.2012 11:55

T53o71m71á13š 31L36u61d29v86í12k 5760418423756

Vy jste jako ta paní. Proč slovo "chuť" překládáte jako "sůl"? Copak slaná chuť je to jediné, co v pokrmu chutná? V tom případě si vystačíte se slaným popcornem, ne? Pokud sám majitel řekl, že je polévka bez chuti, nemá cenu to omlouvat tím, že "Někdo třeba solí míň".

+3/−1
14.11.2012 12:18

P57a55v17e61l 39O25b71d74r47ž80á60l93e88k 6336964408152

To doufám nejsem ... jen mám zkušennost, že prakticky všechny restaurace kam jsem kdy zavítal měly jídla nedostatečně slané... a beru jako úplně normální že vezmu slánku a jídlo si sám dochutím. Byť si o ní někde musím explicitně říct a obsluha na mne kouká skrz prsty :-/

+1/0
14.11.2012 12:23

T55o55m33á44š 48L53u77d43v41í16k 5960828813196

A to já nedělám. Beru, jak dávají. Obecně solím málo a třeba "polévkové koření" (tedy magi) nepoužívám vůbec. Navíc mi nikdy nešlo do hlavy, jak někdo vezme slánku hned poté, co mu na stole přistane jídlo a aniž by ho ochutnal, už to tam sype. :-)

Já se spoléhám na kuchaře.

+2/−1
14.11.2012 12:33

P23a86v63e94l 69O85b41d82r22ž23á15l89e21k 6196414128642

Tak pokud je to restaurace kam chodím častěji, tak prostě vím jak koření a je mi jasné že si to musím dosolit sám. Krom toho jsem ještě nezažil přesolené jídlo - tedy takové kdy by bylo soli tolik aby mi nechutnalo.

+2/0
14.11.2012 12:39

L87u81c55i30e 17M97a36c13h76u72t30o33v28á 7879917389665

Zaděláváte si na zdravotní problémy :-(

+2/−1
15.11.2012 9:46

J72a40n93a 62P20l98š32k43o42v28á 7532377446

Dělám to na jediném místě a to v naší kantýně v práci. Na základě zkušeností, že 100% jídel, které jsem měla před tím aktuálním nevidělo sůl ani z vlaku, solím rovnou.

+2/0
14.11.2012 15:46

J46a40k76u27b 25S37e60m11e24r59á59d 2287966651181

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

+17/−2
13.11.2012 11:19

P63e33t30r 76J33a47n77d47a 9483537884591

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

+2/−3
13.11.2012 11:57

J21a87k88u54b 98S68e40m42e52r15á12d 2607416361511

tak ten porad je o zlepsovani urovne gastronomie, kdybych chtel videt neco podobneho, co se delo v tomto dilu, pustim si nejakou Farmu ci tak neco

+5/0
13.11.2012 12:28

J23a80n74a 65N54o89v67á20k21o50v30á 9892656989

To mě potom celkem baví, když se personál i majitelé snaží o změnu k lepšímu. Ta arogantní káča, co ani neumí udělat palačinku byla akorát nudná.

+9/0
13.11.2012 12:40

L90e33a 37D65o25l72e22j69š60o90v87á 9630221127613

Kdyby bylo vše v pořádku, tak by se ten díl ani nenatočil, natož odvysílal v TV. Mám jasno v tom, že do této restaurace zcela určitě nevkročím, dokud tam budou pracovat ti lidé, co jsem viděla včera na Primě. Chybí blijící smajlík.

0/0
13.11.2012 16:34

A71r88t50u80r 33B96o71c82k 4979978901115

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

+17/−2
13.11.2012 11:07

M75a47r34k19é12t41a 50Ž28e76m46l45i67č24k81o62v89á 1864110413873

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

+7/−1
13.11.2012 11:37

R15a47d32e10k 48H65o68d36a18ň 9356397731233

Prý krachuje 50 hospod měsíčně. Na to se dá říct jen: zjevně je to pořád málo když se takovéto dokáží udržet.

+2/0
13.11.2012 20:53

J96a73n44a 51N87o56v23á93k34o25v36á 9302366979

Já bych jim tam na uvítanou rovnou zavolala hygienu.

+4/0
13.11.2012 12:44

A70r17t84u80r 65B20o85c62k 4529468841525

No těch kandidátů na hygienu by byla za tu dobu, co se pořad vysílá, celá řada... Akorát by se pak do toho asi nikdo nehlásil ;-D

+2/−1
13.11.2012 14:23

B43á14r42a 92T47e71s31n70e49r46o21v11á 5405870474629

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

+17/−1
13.11.2012 10:53

J11o85s52e14f 59M85u60ž59á16t53k91o 5275563947503

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

+6/0
13.11.2012 9:59
Foto

O50n72d44ř57e81j 62M15i33c29h83a70l27í22k 7867220558

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

+7/−70
13.11.2012 8:14

M88a18r46t76i47n 17B51o87h88a44t54a 7962441503711

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

+30/−3
13.11.2012 8:59
Foto

O91n19d12ř63e25j 49M72i88c74h76a66l67í43k 7417720738

nejen za ně

+3/−42
13.11.2012 9:09

R46e59n64é 83P80t79á56č43e98k 3831549233360

a nejste vy teda taky takovej ten jakože "vobyčejnej člověk"? ;-D

+24/−3
13.11.2012 9:12
Foto

O64n70d81ř57e90j 60M25i58c71h71a82l98í43k 7687190798

jsem... vy ne?

+1/−29
13.11.2012 9:17

A73r20t24u25r 96B94o42c60k 4699908451745

Soudnost by měli mít především ti dva z tý hospody...

+8/0
13.11.2012 11:03

R13e79n69é 36P46t33á13č94e19k 3751819263240

přesně! a hospodští kvůli němu nemají klid na práci!! ;-D;-D

+11/−2
13.11.2012 9:16

F12r73a76n64t50i21š69e76k 69J87o68s39e26f 8405325196227

no chtel bych videt tebe jak se budes tvarit v ty hospode. ja bydlim hned za rohem a pohlreich se jeste hodne krotil.

+15/−1
13.11.2012 9:42

R65u55d85a 22S78l11a45v45í75k 5393738106131

Mít soudnost a znát hranice by měli především majitelé těch restaurací a hospod.

+6/0
13.11.2012 11:35

M91a93r10k22é32t28a 76Ž20e57m30l67i15č24k20o40v19á 1154110933813

Ježíš, tak se na to nedívejte. To je takový problém přepnout na jiný kanál? My "normální" lidi, se raději mrkneme, kterým podnikům se raději vyhnout obloukem.

+9/0
13.11.2012 11:39

J52i30ř95í 13M45a11r37e40č88e20k 3469691732

Ať se ksichtí jak chce, ale má pravdu !!!

+5/0
13.11.2012 14:36

J77a93n 68P26e92k22a 5543983633

...jen se nacpi, troubo

+1/−1
13.11.2012 7:42

J44a87n 79P96e67l69e36c40h 2742454905566

tak tomu říkám antireklama.

+3/0
13.11.2012 0:16

M81i95r89o63s21l93a86v 87M98á21s60l92o 1372297508

To nebylo Kongo!!! To byl Saigon!!! 8-o8-o8-o

+13/−1
13.11.2012 0:11

P24e25t91r 56K93r28a18t42k25ý 1158767403117

Ten dřevěnej stůl v ty kuchyni ještě v dnešní době tak to je peklo ;-D a o zbytku škoda mluvit.

+3/−1
12.11.2012 23:04

M10a24r74t54i22n 90H80r14o15m14a98s 5358656106517

Ti lidé k kuchyni a za barem nikdy neměli dělat to co se dělat snaží.

+10/−1
12.11.2012 22:02

M83a93r51t77i27n 55H20r47o27m50a72s 5488496796837

opr v kuchyni ne k kuchyni

+4/−1
12.11.2012 22:03

O86s80k91a85r 73K34o65v47a12ř55í25k 8450203265660

proti těm hrůzám které objevuje Ramsay je to tohle sranda pro děti

+11/−3
12.11.2012 14:27

K89a93r76e33l 48H72a37n58o84u90s62e95k 6336817736511

jo nebylo nad restaurant v New Yorku, kde pět metrů pod vaším zadkem lezli švábi velcí jako malé sele....

+6/0
12.11.2012 18:34

O11s29k27a32r 16K48o90v75a84ř45í91k 8940613815450

;-D....restaurace na pohled nóbl,ale dole v kuchyni to byla naprostá katastrofa.A nejlepší jsou situace,kdy se jim v lednici rozkládá maso,vaří ze zkažených surovin a když jim za to vynadá,tak se ještě cítí uraženi;-D

+4/−1
12.11.2012 19:12

R92a79d37e56k 94M24u11ž16í55k 8373953113325

Akorát u americké produkce je drtivá většina záběrů zinscenovaná, kvůli sledovanosti! Tam i náhodný kolemjdoucí není náhodný!

+7/−1
13.11.2012 6:05

O77s10k83a73r 59K54o94v27a86ř19í27k 8970273905870

takže jim tam nechali zkazit maso a pustili schválně šváby?

0/0
13.11.2012 15:17





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.