Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T80o48m69á49š 40L89u43d23v71í51k 5920268173576

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

+6/−2
14.11.2012 12:49

J53i40ř87í 17Š76v54e35h59l88a 1334454802746

Tuhý!!!!!!!:)

+2/−1
13.11.2012 16:46

P14a61v68e80l 45O25b74d78r34ž77á67l76e70k 6196584338702

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

+5/−40
13.11.2012 13:17
Foto

D71a10n20i96e58l 79K65o54n70e30č42n49ý 1607626720857

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

+12/−2
13.11.2012 15:42

L64e83a 33D47o15l22e50j13š95o83v58á 9520901117743

S tím dochucováním máte pravdu. V dobré nebo dokonce výborné restauraci je jídlo správně dochucené. Majitelka měla ke své restauraci velice laxní přístup aneb pohoda, klídek, tabáček. Ta pneu ve sklepě plus mražené zboží v mrazáku, které pamatovalo Husáka nejspíš byla na hygienika.

+3/−1
13.11.2012 17:06

P10a81v31e55l 74O70b26d80r89ž95á80l34e27k 6256974688322

V tom případě nechápu ani tenhle příspěvěk - jak "neni potřeba dochucovat"?

Málokdo má tolik rád slanou chuť jako já... takže je z pruncipu nemožné aby v restauraci odešlo z kuchyně jídlo, které bude dochucené tak aby chutnalo běžné populaci a zároveň i mě.

+4/−4
14.11.2012 7:04

J95a56r37o69s96l69a97v 84B44r36ü73m21m73e52r 7134673346

Jídlo má být uvařené tak, pokud to opravdu nejsou jídla typu urob si sám, jako např. tatarák, že zákazník využije max. jen tu sůl. Kdyby byla polévka jen méně slaná, tak by to Polreich tak neřešil.

+4/−1
14.11.2012 9:59

J57a89k17u70b 70S20e64m11e12r90á40d 2517346311151

no jestli si do polevky vrazite - dovarite - Magi, tak to opravdu klidne navstevujte podniky urovne Konga ;-D

+5/−1
13.11.2012 23:13

P77e27t72r 85Z76b40i59r34o98v46s11k28ý 3202918206457

Zajímavá myšlenka tvého příspěvku, že by jídlo mělo chodit z kuchyně bez chuti 8-o

+2/−2
14.11.2012 10:31

P97a53v13e34l 26O28b38d31r79ž78á88l97e37k 6746794348712

Neříkám samozřejmě úplně bez chuti... ale nejsme přece stroje aby každému chutnalo totéž? Co já považuju za málo slané jiní považují za přesolené...kde dochucení chybí, to si může host doplnit; naopak to ale jde těžko.

+1/−1
14.11.2012 11:55

T29o42m11á78š 45L29u69d22v89í97k 5830438333516

Vy jste jako ta paní. Proč slovo "chuť" překládáte jako "sůl"? Copak slaná chuť je to jediné, co v pokrmu chutná? V tom případě si vystačíte se slaným popcornem, ne? Pokud sám majitel řekl, že je polévka bez chuti, nemá cenu to omlouvat tím, že "Někdo třeba solí míň".

+3/−1
14.11.2012 12:18

P76a91v93e49l 15O21b22d76r41ž28á29l81e51k 6246414948772

To doufám nejsem ... jen mám zkušennost, že prakticky všechny restaurace kam jsem kdy zavítal měly jídla nedostatečně slané... a beru jako úplně normální že vezmu slánku a jídlo si sám dochutím. Byť si o ní někde musím explicitně říct a obsluha na mne kouká skrz prsty :-/

+1/0
14.11.2012 12:23

T66o31m38á21š 64L45u65d72v81í83k 5910248483916

A to já nedělám. Beru, jak dávají. Obecně solím málo a třeba "polévkové koření" (tedy magi) nepoužívám vůbec. Navíc mi nikdy nešlo do hlavy, jak někdo vezme slánku hned poté, co mu na stole přistane jídlo a aniž by ho ochutnal, už to tam sype. :-)

Já se spoléhám na kuchaře.

+2/−1
14.11.2012 12:33

P11a19v65e98l 10O52b40d56r82ž93á37l48e60k 6726344168922

Tak pokud je to restaurace kam chodím častěji, tak prostě vím jak koření a je mi jasné že si to musím dosolit sám. Krom toho jsem ještě nezažil přesolené jídlo - tedy takové kdy by bylo soli tolik aby mi nechutnalo.

+2/0
14.11.2012 12:39

L80u70c77i12e 91M18a19c81h24u37t27o75v98á 7579407759545

Zaděláváte si na zdravotní problémy :-(

+2/−1
15.11.2012 9:46

J10a91n12a 75P56l65š39k21o21v15á 7192897876

Dělám to na jediném místě a to v naší kantýně v práci. Na základě zkušeností, že 100% jídel, které jsem měla před tím aktuálním nevidělo sůl ani z vlaku, solím rovnou.

+2/0
14.11.2012 15:46

J56a52k63u75b 67S93e26m84e37r31á50d 2487476721211

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

+17/−2
13.11.2012 11:19

P23e20t42r 95J35a58n61d15a 9253407144411

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

+2/−3
13.11.2012 11:57

J18a27k78u48b 79S61e46m86e46r34á65d 2647586511161

tak ten porad je o zlepsovani urovne gastronomie, kdybych chtel videt neco podobneho, co se delo v tomto dilu, pustim si nejakou Farmu ci tak neco

+5/0
13.11.2012 12:28

J46a25n44a 80N40o79v11á88k70o66v70á 9262756439

To mě potom celkem baví, když se personál i majitelé snaží o změnu k lepšímu. Ta arogantní káča, co ani neumí udělat palačinku byla akorát nudná.

+9/0
13.11.2012 12:40

L42e30a 78D42o45l63e79j22š89o46v16á 9390541427743

Kdyby bylo vše v pořádku, tak by se ten díl ani nenatočil, natož odvysílal v TV. Mám jasno v tom, že do této restaurace zcela určitě nevkročím, dokud tam budou pracovat ti lidé, co jsem viděla včera na Primě. Chybí blijící smajlík.

0/0
13.11.2012 16:34

A39r80t59u47r 22B36o48c59k 4819628351715

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

+17/−2
13.11.2012 11:07

M12a43r66k49é80t45a 97Ž74e67m94l48i82č18k73o25v46á 1124440763103

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

+7/−1
13.11.2012 11:37

R88a97d34e60k 40H70o42d68a12ň 9496297931333

Prý krachuje 50 hospod měsíčně. Na to se dá říct jen: zjevně je to pořád málo když se takovéto dokáží udržet.

+2/0
13.11.2012 20:53

J36a40n61a 18N83o80v67á52k98o17v89á 9982236499

Já bych jim tam na uvítanou rovnou zavolala hygienu.

+4/0
13.11.2012 12:44

A46r68t52u21r 97B53o60c55k 4649418321725

No těch kandidátů na hygienu by byla za tu dobu, co se pořad vysílá, celá řada... Akorát by se pak do toho asi nikdo nehlásil ;-D

+2/−1
13.11.2012 14:23

B79á55r98a 50T17e63s77n49e48r71o75v26á 5175210504699

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

+17/−1
13.11.2012 10:53

J37o89s49e78f 72M27u43ž60á21t49k15o 5545863667873

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

+6/0
13.11.2012 9:59
Foto

O50n20d39ř29e22j 87M67i84c27h29a66l50í94k 7617870438

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

+7/−70
13.11.2012 8:14

M57a15r88t78i47n 33B20o32h20a28t19a 7102371903591

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

+30/−3
13.11.2012 8:59
Foto

O16n87d59ř36e21j 62M34i82c80h86a78l20í59k 7597390758

nejen za ně

+3/−42
13.11.2012 9:09

R75e93n30é 47P14t90á15č98e16k 3611349403430

a nejste vy teda taky takovej ten jakože "vobyčejnej člověk"? ;-D

+24/−3
13.11.2012 9:12
Foto

O49n43d73ř94e18j 48M40i93c33h95a82l51í26k 7397510368

jsem... vy ne?

+1/−29
13.11.2012 9:17

A70r85t48u38r 41B39o89c77k 4419308401215

Soudnost by měli mít především ti dva z tý hospody...

+8/0
13.11.2012 11:03

R64e16n72é 57P42t76á81č79e27k 3851289263880

přesně! a hospodští kvůli němu nemají klid na práci!! ;-D;-D

+11/−2
13.11.2012 9:16

F41r11a98n21t98i72š95e81k 12J33o19s17e11f 8905235726877

no chtel bych videt tebe jak se budes tvarit v ty hospode. ja bydlim hned za rohem a pohlreich se jeste hodne krotil.

+15/−1
13.11.2012 9:42

R55u78d16a 11S14l54a64v62í21k 5153738456631

Mít soudnost a znát hranice by měli především majitelé těch restaurací a hospod.

+6/0
13.11.2012 11:35

M22a52r71k55é61t21a 13Ž58e25m40l97i19č65k93o72v84á 1464940793553

Ježíš, tak se na to nedívejte. To je takový problém přepnout na jiný kanál? My "normální" lidi, se raději mrkneme, kterým podnikům se raději vyhnout obloukem.

+9/0
13.11.2012 11:39

J18i78ř27í 34M75a68r23e53č42e92k 3709911362

Ať se ksichtí jak chce, ale má pravdu !!!

+5/0
13.11.2012 14:36

J46a69n 97P12e37k55a 5583593443

...jen se nacpi, troubo

+1/−1
13.11.2012 7:42

J82a32n 53P89e10l94e49c32h 2232944175506

tak tomu říkám antireklama.

+3/0
13.11.2012 0:16

M89i36r16o76s75l15a13v 34M41á89s63l38o 1952227618

To nebylo Kongo!!! To byl Saigon!!! 8-o8-o8-o

+13/−1
13.11.2012 0:11

P79e23t54r 67K42r85a19t75k89ý 1788267193787

Ten dřevěnej stůl v ty kuchyni ještě v dnešní době tak to je peklo ;-D a o zbytku škoda mluvit.

+3/−1
12.11.2012 23:04

M69a19r48t80i90n 41H96r47o84m17a29s 5148686326387

Ti lidé k kuchyni a za barem nikdy neměli dělat to co se dělat snaží.

+10/−1
12.11.2012 22:02

M16a56r48t85i75n 63H59r67o83m98a93s 5888206236617

opr v kuchyni ne k kuchyni

+4/−1
12.11.2012 22:03

O19s43k29a92r 57K51o20v46a29ř26í52k 8520403415620

proti těm hrůzám které objevuje Ramsay je to tohle sranda pro děti

+11/−3
12.11.2012 14:27

K36a44r47e34l 68H69a74n57o85u49s62e61k 6106937246761

jo nebylo nad restaurant v New Yorku, kde pět metrů pod vaším zadkem lezli švábi velcí jako malé sele....

+6/0
12.11.2012 18:34

O47s78k10a17r 34K24o58v19a75ř96í23k 8280923275220

;-D....restaurace na pohled nóbl,ale dole v kuchyni to byla naprostá katastrofa.A nejlepší jsou situace,kdy se jim v lednici rozkládá maso,vaří ze zkažených surovin a když jim za to vynadá,tak se ještě cítí uraženi;-D

+4/−1
12.11.2012 19:12

R49a31d64e81k 51M46u78ž80í97k 8813973803675

Akorát u americké produkce je drtivá většina záběrů zinscenovaná, kvůli sledovanosti! Tam i náhodný kolemjdoucí není náhodný!

+7/−1
13.11.2012 6:05

O87s80k44a88r 42K75o88v89a40ř46í48k 8580963675330

takže jim tam nechali zkazit maso a pustili schválně šváby?

0/0
13.11.2012 15:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.