Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T84o86m71á13š 21L16u80d39v27í42k 5940208903496

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

+6/−2
14.11.2012 12:49

J73i41ř90í 76Š24v13e25h63l20a 1774684372706

Tuhý!!!!!!!:)

+2/−1
13.11.2012 16:46

P79a52v22e91l 92O70b72d71r91ž72á12l63e13k 6816404978922

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

+5/−40
13.11.2012 13:17

D33a15n48i87e27l 45K40o16n52e34č50n31ý 1767936430837

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

+12/−2
13.11.2012 15:42

L44e11a 85D15o50l11e49j28š76o80v68á 9870221217303

S tím dochucováním máte pravdu. V dobré nebo dokonce výborné restauraci je jídlo správně dochucené. Majitelka měla ke své restauraci velice laxní přístup aneb pohoda, klídek, tabáček. Ta pneu ve sklepě plus mražené zboží v mrazáku, které pamatovalo Husáka nejspíš byla na hygienika.

+3/−1
13.11.2012 17:06

P84a64v26e53l 62O87b82d61r16ž81á84l50e45k 6316504258772

V tom případě nechápu ani tenhle příspěvěk - jak "neni potřeba dochucovat"?

Málokdo má tolik rád slanou chuť jako já... takže je z pruncipu nemožné aby v restauraci odešlo z kuchyně jídlo, které bude dochucené tak aby chutnalo běžné populaci a zároveň i mě.

+4/−4
14.11.2012 7:04

J68a79r67o79s53l92a52v 32B65r30ü20m45m75e51r 7924403136

Jídlo má být uvařené tak, pokud to opravdu nejsou jídla typu urob si sám, jako např. tatarák, že zákazník využije max. jen tu sůl. Kdyby byla polévka jen méně slaná, tak by to Polreich tak neřešil.

+4/−1
14.11.2012 9:59

J64a65k60u49b 80S95e61m49e79r33á64d 2607136951361

no jestli si do polevky vrazite - dovarite - Magi, tak to opravdu klidne navstevujte podniky urovne Konga ;-D

+5/−1
13.11.2012 23:13

P65e89t29r 42Z53b50i41r71o73v31s96k67ý 3712258406397

Zajímavá myšlenka tvého příspěvku, že by jídlo mělo chodit z kuchyně bez chuti 8-o

+2/−2
14.11.2012 10:31

P91a19v42e66l 83O64b38d86r83ž16á40l73e69k 6866704618332

Neříkám samozřejmě úplně bez chuti... ale nejsme přece stroje aby každému chutnalo totéž? Co já považuju za málo slané jiní považují za přesolené...kde dochucení chybí, to si může host doplnit; naopak to ale jde těžko.

+1/−1
14.11.2012 11:55

T83o79m84á31š 59L86u62d33v93í85k 5270838373886

Vy jste jako ta paní. Proč slovo "chuť" překládáte jako "sůl"? Copak slaná chuť je to jediné, co v pokrmu chutná? V tom případě si vystačíte se slaným popcornem, ne? Pokud sám majitel řekl, že je polévka bez chuti, nemá cenu to omlouvat tím, že "Někdo třeba solí míň".

+3/−1
14.11.2012 12:18

P33a49v92e72l 51O70b39d51r11ž61á41l58e47k 6196674118852

To doufám nejsem ... jen mám zkušennost, že prakticky všechny restaurace kam jsem kdy zavítal měly jídla nedostatečně slané... a beru jako úplně normální že vezmu slánku a jídlo si sám dochutím. Byť si o ní někde musím explicitně říct a obsluha na mne kouká skrz prsty :-/

+1/0
14.11.2012 12:23

T60o44m43á87š 45L54u17d41v31í79k 5430898773206

A to já nedělám. Beru, jak dávají. Obecně solím málo a třeba "polévkové koření" (tedy magi) nepoužívám vůbec. Navíc mi nikdy nešlo do hlavy, jak někdo vezme slánku hned poté, co mu na stole přistane jídlo a aniž by ho ochutnal, už to tam sype. :-)

Já se spoléhám na kuchaře.

+2/−1
14.11.2012 12:33

P13a55v26e17l 33O75b24d29r90ž93á42l77e33k 6896114498522

Tak pokud je to restaurace kam chodím častěji, tak prostě vím jak koření a je mi jasné že si to musím dosolit sám. Krom toho jsem ještě nezažil přesolené jídlo - tedy takové kdy by bylo soli tolik aby mi nechutnalo.

+2/0
14.11.2012 12:39

L64u91c98i66e 48M93a10c87h93u84t40o29v90á 7949607339505

Zaděláváte si na zdravotní problémy :-(

+2/−1
15.11.2012 9:46

J38a13n30a 12P43l35š71k41o52v48á 7552667316

Dělám to na jediném místě a to v naší kantýně v práci. Na základě zkušeností, že 100% jídel, které jsem měla před tím aktuálním nevidělo sůl ani z vlaku, solím rovnou.

+2/0
14.11.2012 15:46

J27a40k81u36b 77S96e77m53e63r61á25d 2287396891821

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

+17/−2
13.11.2012 11:19

P98e10t97r 80J54a81n60d97a 9293507314661

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

+2/−3
13.11.2012 11:57

J36a35k95u54b 54S31e72m67e10r46á63d 2277626541951

tak ten porad je o zlepsovani urovne gastronomie, kdybych chtel videt neco podobneho, co se delo v tomto dilu, pustim si nejakou Farmu ci tak neco

+5/0
13.11.2012 12:28

J73a50n14a 82N14o44v88á41k52o50v73á 9212486659

To mě potom celkem baví, když se personál i majitelé snaží o změnu k lepšímu. Ta arogantní káča, co ani neumí udělat palačinku byla akorát nudná.

+9/0
13.11.2012 12:40

L41e62a 85D56o40l50e28j67š16o70v96á 9650321817623

Kdyby bylo vše v pořádku, tak by se ten díl ani nenatočil, natož odvysílal v TV. Mám jasno v tom, že do této restaurace zcela určitě nevkročím, dokud tam budou pracovat ti lidé, co jsem viděla včera na Primě. Chybí blijící smajlík.

0/0
13.11.2012 16:34

A45r80t27u10r 85B86o56c24k 4679268311465

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

+17/−2
13.11.2012 11:07

M93a52r14k79é19t34a 11Ž67e83m77l70i32č13k77o15v44á 1434840473213

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

+7/−1
13.11.2012 11:37

R17a77d16e68k 56H20o62d78a84ň 9476277391183

Prý krachuje 50 hospod měsíčně. Na to se dá říct jen: zjevně je to pořád málo když se takovéto dokáží udržet.

+2/0
13.11.2012 20:53

J14a34n24a 12N89o87v40á31k23o78v66á 9202946969

Já bych jim tam na uvítanou rovnou zavolala hygienu.

+4/0
13.11.2012 12:44

A17r80t22u80r 81B78o20c39k 4259468441335

No těch kandidátů na hygienu by byla za tu dobu, co se pořad vysílá, celá řada... Akorát by se pak do toho asi nikdo nehlásil ;-D

+2/−1
13.11.2012 14:23

B98á71r32a 81T45e59s40n23e98r53o90v41á 5525960164899

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

+17/−1
13.11.2012 10:53

J92o98s48e58f 60M23u54ž96á72t66k45o 5595973737183

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

+6/0
13.11.2012 9:59

O77n67d65ř88e68j 98M41i43c17h78a81l97í62k 7897790388

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

+7/−70
13.11.2012 8:14

M84a71r29t46i25n 96B84o71h84a26t34a 7192771243791

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

+30/−3
13.11.2012 8:59

O24n34d44ř22e73j 85M17i47c90h61a65l41í79k 7787250908

nejen za ně

+3/−42
13.11.2012 9:09

R16e92n38é 59P87t77á36č92e80k 3811939133510

a nejste vy teda taky takovej ten jakože "vobyčejnej člověk"? ;-D

+24/−3
13.11.2012 9:12

O73n31d64ř91e97j 66M72i28c77h16a51l76í34k 7387840598

jsem... vy ne?

+1/−29
13.11.2012 9:17

A64r15t92u69r 34B28o26c49k 4649918451975

Soudnost by měli mít především ti dva z tý hospody...

+8/0
13.11.2012 11:03

R51e41n90é 91P14t94á26č39e11k 3481819213510

přesně! a hospodští kvůli němu nemají klid na práci!! ;-D;-D

+11/−2
13.11.2012 9:16

F72r38a85n85t81i63š48e51k 43J25o76s10e42f 8265555156247

no chtel bych videt tebe jak se budes tvarit v ty hospode. ja bydlim hned za rohem a pohlreich se jeste hodne krotil.

+15/−1
13.11.2012 9:42

R37u15d31a 73S75l45a25v58í72k 5383228556571

Mít soudnost a znát hranice by měli především majitelé těch restaurací a hospod.

+6/0
13.11.2012 11:35

M25a32r80k27é61t88a 39Ž63e81m38l95i56č18k25o23v91á 1714780703333

Ježíš, tak se na to nedívejte. To je takový problém přepnout na jiný kanál? My "normální" lidi, se raději mrkneme, kterým podnikům se raději vyhnout obloukem.

+9/0
13.11.2012 11:39

J85i21ř75í 89M77a96r92e70č37e19k 3349361942

Ať se ksichtí jak chce, ale má pravdu !!!

+5/0
13.11.2012 14:36

J84a98n 53P29e24k64a 5653753603

...jen se nacpi, troubo

+1/−1
13.11.2012 7:42

J54a76n 34P27e67l29e11c66h 2102594505316

tak tomu říkám antireklama.

+3/0
13.11.2012 0:16

M71i14r56o90s49l64a95v 68M36á72s13l69o 1602337268

To nebylo Kongo!!! To byl Saigon!!! 8-o8-o8-o

+13/−1
13.11.2012 0:11

P71e56t23r 14K57r35a65t98k65ý 1598387723687

Ten dřevěnej stůl v ty kuchyni ještě v dnešní době tak to je peklo ;-D a o zbytku škoda mluvit.

+3/−1
12.11.2012 23:04

M69a18r73t85i72n 23H94r96o37m73a10s 5698166346817

Ti lidé k kuchyni a za barem nikdy neměli dělat to co se dělat snaží.

+10/−1
12.11.2012 22:02

M72a64r66t44i13n 41H93r52o45m45a73s 5458476566347

opr v kuchyni ne k kuchyni

+4/−1
12.11.2012 22:03

O89s35k32a98r 65K63o39v82a86ř20í30k 8710443825230

proti těm hrůzám které objevuje Ramsay je to tohle sranda pro děti

+11/−3
12.11.2012 14:27

K43a50r11e83l 36H11a91n93o69u37s74e64k 6376497986761

jo nebylo nad restaurant v New Yorku, kde pět metrů pod vaším zadkem lezli švábi velcí jako malé sele....

+6/0
12.11.2012 18:34

O56s49k13a82r 73K46o17v67a27ř43í80k 8790343815680

;-D....restaurace na pohled nóbl,ale dole v kuchyni to byla naprostá katastrofa.A nejlepší jsou situace,kdy se jim v lednici rozkládá maso,vaří ze zkažených surovin a když jim za to vynadá,tak se ještě cítí uraženi;-D

+4/−1
12.11.2012 19:12

R59a69d32e11k 33M44u62ž30í33k 8963403623715

Akorát u americké produkce je drtivá většina záběrů zinscenovaná, kvůli sledovanosti! Tam i náhodný kolemjdoucí není náhodný!

+7/−1
13.11.2012 6:05

O89s98k11a43r 86K42o73v31a40ř98í48k 8950433425660

takže jim tam nechali zkazit maso a pustili schválně šváby?

0/0
13.11.2012 15:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.