Diskuze

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

6 2
možnosti

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

5 40
možnosti

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

12 2
možnosti

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

17 2
možnosti

P71e76t51r 68J64a17n92d23a

13. 11. 2012 11:57

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

2 3
možnosti

A64r95t83u28r 77B48o86c75k

13. 11. 2012 11:07

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

17 2
možnosti

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

7 1
možnosti

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

17 1
možnosti

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

6 0
možnosti

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

7 70
možnosti

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

30 3
možnosti

J30a78n 78P26e84k56a

13. 11. 2012 7:42

...jen se nacpi, troubo

1 1
možnosti

J52a49n 35P58e97l32e13c35h

13. 11. 2012 0:16

tak tomu říkám antireklama.

3 0
možnosti