- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Do hodiny bych měla hlad...podržím se tý svý šunky:)
známá je vitariánka. a priori nic proti, ale ona chce podávat maximální sportovní výkony, a když minule po výkonu povečeřela velké mango a půl melounu, vůbec jsem se nedivil, že na ni v tropech najednou udeřila zimnice a málem zkolabovala.
Obecně je nezřízené vitariánství nebezpečné sice jinak, ale stejně závažně jako nezřízené pojídání bůčku a klobás...
Já jsem tedy spíše na maso, ale je to přinejmenším zajímavé, nenapadlo by mě to
Vypadá to, že nyní v listopadu polovina ingrediencí musí putovat přes půl světa. No, není nad bio.
však vám ten polský špekáček z Lidlu nikdo nebere
Hezké, ale jíst bych jenom tak nechtěla.
Furt to nechápu. VItariánství spočívá v konzumaci syrové potravy, která neprošla tepelnou úpravou. Potud jasné. Ale proč teda nejí maso - sushi, nebo tatarák? Proč nejí mléčné výrobky, které taky tepelnou úpravou neprošly?
Mě by zajímalo, co si předstaují pod tepelnou úpravou. Kolik stupnů Celsia mají na mysli?
Okurkovej salát s rajčetem, v podstatě. No, já se teda živim převážně uzeninama, ale nebránim se jinak skoro ničemu. Když se v létě na zahradě urodí, nebo jsou zelinářský trhy, tak proč ne, dokážu si představit, že bych si tohle dal s chutí k večeři, když je horko, je to rychlý hm. Ale je z toho na druhou stranu zbytečně moc nádobí. No, každopádně mimo sezónu bych se po bio cuketách nepídil.
No proč ne, ale na vrch bych si přidal takovej menší biftek :-) vitamíny zůstanou a člověk se nají
Já bych ty ingredience pěkně vzal, dal je praseti a dál už víte
No nevím... zase nevypadá to špatně, ale stravovat se tak pořád? Zase nesoudím, nemám osobní zkušenost