Diskuze

Pohybem ke zdraví a chutnějšímu bůčku. Čínský farmář ví, jak na to

Aby vyprodukoval co nejjemnější a nejchutnější vepřové maso, vytvořil si farmář z jižní Číny svoji vlastní technologii chovu. Nechá svoje prasata skákat do rybníka, potápět se a plavat. Rostou pak rychleji a mají skvělé maso, takže si může dovolit prodat jejich vysportovaný bůček za trojnásobek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M44i23c21h14a64l 25T40h93i61m

17. 11. 2012 16:27

Opravte si tu mapu 8-o

0 0
možnosti

Tyto metody chovu prasat už v padesátých letech prosazoval Ke-fa Lin.

14 0
možnosti

Jestli jim náhodou při těch skocích někdo nepomáhá:)

2 2
možnosti

P56e74t83r 55U39r10a34m

17. 11. 2012 13:35

hned bych si dal!

0 0
možnosti

M93a41r67e48k 58Š70i29m42o97n

17. 11. 2012 13:33

V textu je napsáno, že farma je v provincii Chu-nan, ale mapa ukazuje Taiwan. Příšte se pořádně podívejte o čem píšete.

1 0
možnosti

V první chvíli to vypadá, že na té páté fotce tomu praseti, co právě vstupuje do chlívku, poněkud lezou žebra ;)

1 2
možnosti

Vlastně je to protimluv: vysportovaný bůček :-)

1 1
možnosti