Diskuze

VIDEO: Pohlreichův boj se svéráznou kuchařkou v hospodě Bolka Polívky

"Může to být velká sranda, ale taky velkej průser," říká Zdeněk Pohlreich ještě před vstupem do hospody U klauna na farmě Bolka Polívky. A opravdu je to docela boj. Kdyby to totiž bylo na Bolkovi, v jeho hospodě by se jen pilo. A tak kuchyni kraluje kuchařka trpící "provozní slepotou".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohlreich  je výborný,ale za ty roky se kolem něj vybudovala aura nedotknutelnosti.Za to on sám však nemůže.Někde jsem četl článek o pořadu Co bude dnes k večeři.Velmi mě pobavila diskuze.Radek Kašpárek je výborný kuchař.Vede vlastní školu vaření a tomu řemeslu opravdu rozumí.Jenže dle některých diskutérů je horší než Babica.Stavět člověka,který vařil např.Seanu Connerymu na úroveň Babicy...to je silné kafé.Nicméně nejlepší byl názor,že Kašpárek vaří blafy (i když vše z čerstvých surovin a opravdu velmi zajímavá a poctivá jídla),jen proto,že Pohlreich to umí jednodušeji.Tomu diskutérovi úplně unikl fakt,že Kašpárek ukazuje vaření pro domácnost,zatímco Pohlreich pro restaurace..Já proti Pohlreichovi,nemám vůbec nic.Je to špička.Ale musím se smát,jak jsou někteří zaslepení a každého kuchaře k němu přirovnávají a nazývají nulou.Dokonce i kolegy a rovněž špičkové kuchaře,kteří se Zdenou vyučují v Prakulu.

8 0
možnosti

I90v85a43n 12N64o98v35á54k

21. 11. 2012 12:08

Krásně to ilustruje i tahle diskuse. Pohlreichův podnik byl zkritizován za konkrétní věci (prefabrikovaná snídaně jako všude, nedobrá káva, špatná obsluha). Kdo je špatný? Ten kdo o kritice informuje a ten kdo ji napsal. Na ty se snese dav vyznavačů naprosto neomylného a dokonalého kultu.

2 3
možnosti

D95u32š16a41n 37M17a57s86á92r

20. 11. 2012 15:02

Bohužel, Bolek je skvělý, geniální umělec, ale špatný šéf. Navíc se ukázkově zadlužil 8 milióny. Tu držkatou a hloupou ženskou, která si hrála šéfovou kuchyně, bych hnal z hospody sviňským krokem.

Pohlreich je naprostý mistr, jeho vyjadřování je někdy hůř akceptovatelné, ale řemeslu rozumí na 100%.R^

7 2
možnosti

P75e40t54r 45J46a95n37d64a

25. 11. 2012 9:48

Tak to máte pravdu, že asi bude špatný nebo příliš hodný šéf. Ale ona se autorita buduje těžko, když se po podniku pohybuju neustále se sklenicí piva v podroušeném stavu.

Jeho zadlužení mu nezávidím, ta zlá EU mu měla zaplatit všechno a ne ucmrndnout pár ubohých milionů.

Mimochodem, docela se mi ta farma líbila, chtěl jsem zjistit nějaké info. Na webu Polívky se ceny nedočtete a web farmy nefunkční. Co dodat.

0 0
možnosti

Polívka: Toto je moje budoucí bývalá žena.;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem se včera na ten pořad podívala - čistě ze zvědavosti, protože v Olšanech na farmě mi vždycky chutnalo, některá jídla mi přišla taková neotřelá, nabízeli i něco, co nemají jen tak v každé hospodě. Když si Pohlreich stěžoval, že kyselo je moc kyselý, připomínal spíš Trautenberka, než odborníka. Měl by si zajít na kyselici skutečně na Valašsko, tam ji mají ještě kyselejší a je to tak v pořádku. Dělat z tradičního jídla něco "zjemnělého" jen proto, že má on takovou představu o jídle, je mimo. Přišlo mi, že tu hospodu směřuje spíš do průměru - rychle naservírovat přihřáté hotovky. Neuvědomil si, že do této hospody si chodí lidi spíš popovídat, posedět a mezitím se dobře najíst a napít, než do sebe rychle hodit nějaké průměrně chutnající jídlo a rychle pryč.

6 13
možnosti

Jasný, smažený sýr a hranolky, to je to pravé ořechové.

3 3
možnosti

Docela slabej díl, hlavně si myslím, že tu hvězdu nakonec  dostali jenom kvůli tomu, že tam byl sympaťák Bolek, vždyť tu kachnu donesla z chlaďáku a jenom jí ohřála! Jinak ten Bolek teda musí bejt furt zrubanej jak les, na tom xichtě je to hodně znát, škoda ho.:-/

6 1
možnosti

P42e24t38r 80J54i24l80e19k

20. 11. 2012 12:08

"vždyť tu kachnu donesla z chlaďáku a jenom jí ohřála" - takže hned jak si pohlreich objednal, ona ji měla začít porcovat a šupnout péct do trouby? ;-D co je špatnýho na ohřátým jídle? často se uleží, chutě se vyrovnají a je lepší.

0 3
možnosti

P37e92t24r 77V69l92c71e88k

19. 11. 2012 22:47

Existuje v republice  kuchařka, která  by reprezentovala kuchyni hůře, než ta prostá hulvátka, která je u Bolka nyní?

17 2
možnosti

jestli  má Bolek v menu položku, dvě přes dršťku kuchařce, a je to za rozumnou cenu, tak beru rodinu a o tomhle víkendu si to dáme všichni dvakrát....

18 3
možnosti

I45v96a42n 97N25o90v14á26k

19. 11. 2012 15:21

Vtipné bylo vyhledávání nejhorších hospod Lidovkami. Pohlreichovo Café se v čestné desítce umístilo též. Protože někdo kdo poučuje jiné o tom, co mají podávat by neměl hostům k snídani strkat letadlové džemíky v plastu a odpadová máslíčka v alobalu. A taky by jeho obsluha měla obsluhovat a ne ignorovat hosty.

10 29
možnosti

Chtěl bych vlastnit tak špatnou restauraci jako Café Imperiál. Je tak hrozná, že se tam skoro nedá sednout bez rezervace.

35 2
možnosti

M11a43r19e63k 11Š56v38u44b

19. 11. 2012 13:20

Zdenu jsem ze začátku nemusel, ale teď vím jedno - je to mistr svého oboru¨. Samozřejmě teď mluvím o gastronomii jako takové, né otom jak co nejlevněji udělat meníčka.

9 2
možnosti

No ony sklenene oci a houbovity nos pana Polivky napovidaji, ze jaky sef, takovi podrizeni.

7 5
možnosti

T78o88m55a10s 53P36i30l89n66y

19. 11. 2012 17:34

A tcuj pravopis zase vypovida, ze nebudes z nejchytrejsich ;-D

0 1
možnosti

Takže dnešek vynechávám. Na Polívku nějak nejsem zvědavý.

3 8
možnosti

reba bude POLIVKA bramborova :-P

2 1
možnosti