- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tam majonéza na obrázku je rozhodně obarvená
pro podvodniky 5 mega pokuty a vono je to prejde
Pěkné, ale postrádám informaci o ošetření vajec proti Salmonella enteridis, což je klíčový postup při výrobě průmyslové majonézy - použití pasterovaných vajec. Jejich domácí příprava nepatří mezi nejjednodušší. Rizikem jsou nedostatečně ošetřená vejce zejména pro děti, seniory, gravidní ženy a osoby s oslabenou imunitou.
kdybys měl dTest tak tam je přesný technologický postup napsaný i s tepelným opracováním....
Celou dobu do lidí hustí jak je žloutek zdrojem chlesterolu.Když se výrobcům podaří jeho výskyt eliminovat, tak se zase najde nějaký debil, který poukáže na to že tam zase není
No, taky nikdo netvrdí, že máš sníst kilo majonézy na posezení :-)