Diskuze

V kupovaných majonézách téměř nenajdete žloutek. Udělejte si domácí

Ani označení národní značkou kvality potravin Klasa neznamená, že nekupujete ošizený výrobek. Ukázaly to testy spotřebitelského časopisu dTest, když se před Vánocemi zajímal o kvalitu majonéz na českém trhu. V sedmi ze sedmnácti testovaných výrobků odhalily nedostatečný podíl vaječných žloutků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

domácí je vynikající...R^

0 0
možnosti
MB

Tam majonéza na obrázku je rozhodně obarvená ;-D

0 0
možnosti
MJ

pro podvodniky 5 mega pokuty a vono je to prejde

0 0
možnosti
PO

Pěkné, ale postrádám informaci o ošetření vajec proti Salmonella enteridis, což je klíčový postup při výrobě průmyslové majonézy - použití pasterovaných vajec. Jejich domácí příprava nepatří mezi nejjednodušší. Rizikem jsou nedostatečně ošetřená vejce zejména pro děti, seniory, gravidní ženy a osoby s oslabenou imunitou.

3 5
možnosti
PB

P39a66v91e33l 11B39u98r50d57a

4. 12. 2012 13:33

kdybys měl dTest tak tam je přesný technologický postup napsaný i s tepelným opracováním....

1 0
možnosti
JS

Celou dobu do lidí hustí jak je žloutek zdrojem chlesterolu.Když se výrobcům podaří jeho výskyt eliminovat, tak se zase najde nějaký debil, který poukáže na to že tam zase není;-D;-D;-D;-D;-D

6 9
možnosti
Foto

J10i55ř41í 36E96r70b73e97n

4. 12. 2012 13:06

No, taky nikdo netvrdí, že máš sníst kilo majonézy na posezení :-)

6 0
možnosti