- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypadá to zajímavě. Škoda, že nemám doma sušičku na ovoce a vlastně ani ten mlýnek.
Není nad klasickou pizzu z kamenné pece. Toto je něco, co se pizze vzdáleně podobá, ale pizzou bych to rozhodně nenazval.
Nepečená pizza, sýr z oříšků, no to jsou mnohem větší nesmysly než pomazánkové máslo a to nám Brusel zakázal (doufám, že brzy zakáže i burákové máslo /to má k máslu ještě dál než pomazánkové/, nebo co třeba bambucké máslo).
to zkusim a pak se dorazim necim z mekace
Neříkám, že to je špatné, ale proč se tomu říká pizza? Pokud vím, tak pizza pochází z Itálie a platí pro ní několik základních věcí: 1) Je z těsta z vody, mouky, soli a droždí. 2) Na těstě je rajčatový základ 3) Zpravidla je na ní mozzarella 4) Připravuje se pečením.
To je nástin definice pizzy. Tenhle recept nesplňuje ani jeden z těchto bodů, pokud vím
takze pizzy se smetanovym zakladem nejsou pizzy ?
"syr" z kesu jsem nezkousela, ale kesu dresing je vyborny, mnam
To nějaký magor v redakci propadl raw stravě, že nám to teď furt cpete?
A rád bych tedy, aby paní z redakce přestala lhát. "Sýr" z kešu není sýr, sýr je pouze z mléka. Říkejte tomu třeba hnusohmota.