Diskuze

VIDEO: Zkuste bezlepkovou živou pizzu plnou vitaminů, se sýrem z kešu

Připravit chutnou pizzu, která by se horká nevytáhla z pece, se nám zdálo nemožné. A je fakt, že vitariánská, tedy tepelně neupravená, "živá" pizza potřebuje tři dny příprav. Musíte dát naklíčit pohanku, umlít si z ní mouku, nebo dopředu namočit kešu oříšky a vyrobit z nich sýr. Ovšem výsledek stojí za to.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vypadá to zajímavě. Škoda, že nemám doma sušičku na ovoce a vlastně ani ten mlýnek.

0 0
možnosti
Foto

Není nad klasickou pizzu z kamenné pece. Toto je něco, co se pizze vzdáleně podobá, ale pizzou bych to rozhodně nenazval.

0 0
možnosti

Nepečená pizza, sýr z oříšků, no to jsou mnohem větší nesmysly než pomazánkové máslo a to nám Brusel zakázal (doufám, že brzy zakáže i burákové máslo /to má k máslu ještě dál než pomazánkové/, nebo co třeba bambucké máslo).

3 0
možnosti

to zkusim a pak se dorazim necim z mekace

0 0
možnosti

Neříkám, že to je špatné, ale proč se tomu říká pizza? Pokud vím, tak pizza pochází z Itálie a platí pro ní několik základních věcí: 1) Je z těsta z vody, mouky, soli a droždí. 2) Na těstě je rajčatový základ 3) Zpravidla je na ní mozzarella 4) Připravuje se pečením.

To je nástin definice pizzy. Tenhle recept nesplňuje ani jeden z těchto bodů, pokud vím ;-D

8 0
možnosti

takze pizzy se smetanovym zakladem nejsou pizzy ? :-)

2 0
možnosti

Fujtajbl vespolek.

4 1
možnosti

J57a24n 61K32o71m74á44r31e37k

9. 12. 2012 14:20

hnus fijalovej...

4 1
možnosti

"syr" z kesu jsem nezkousela, ale kesu dresing je vyborny, mnam :-)

1 0
možnosti

To nějaký magor v redakci propadl raw stravě, že nám to teď furt cpete?

11 1
možnosti

A rád bych tedy, aby paní z redakce přestala lhát. "Sýr" z kešu není sýr, sýr je pouze z mléka. Říkejte tomu třeba hnusohmota.

10 0
možnosti