Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K49a80t70e36ř74i24n14a 55V36a63š14á18k23o67v78á 5271362959835

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

+1/−3
20.12.2012 15:40
Foto

M19i93c52h32a29l 21K42l90e52m39e70n44t 1113315951135

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0/−2
20.12.2012 12:37

P34e55t73r 61V60a90n20e21c88e74k 1833420797617

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

+2/−8
20.12.2012 10:39

J97a20n 18S95t91o95d22o83l85a 7261800713800

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0/0
20.12.2012 20:30

M35a25r31e23k 64B83u95r43z25a 7157101792837

Dobrý den, každý rok se snažíme najít k zdánlivě stejnému tématu něco nového. Na druhou stranu: většina lidí dělá kapra jednou v roce, takže to nemá v malíku, malé opáčko se proto hodí. Každý není profesionální kuchař, pro kterého by to byla rutina :-) Marek, Hobby

+5/0
21.12.2012 7:50

M47i77c70h68a29l 31S78t63e63h86l11í31k 9684971921269

Opakování matka moudrosti;-)

0/0
21.12.2012 20:13

A59l81b65e47r17t 34C93e17c12h12l 1163631397838

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

+12/−1
20.12.2012 10:28
Foto

I54v33a10n 57Š79o16u83t16a 4424436932206

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

+2/−7
20.12.2012 10:13

J66o94s98e43f 11M29u19ž41á92t45k11o 5855673867953

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

+1/−1
20.12.2012 9:19

J15a31n 22J96a83r55o60s 1839937660398

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

+3/−1
20.12.2012 8:37

P23ř48e91m59y33s84l 40Č33e27r61n73í18k 9917494689408

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

+1/−2
20.12.2012 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.