Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K10a93t27e47ř43i83n79a 52V66a22š52á81k44o94v36á 5181912719195

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

+1/−3
20.12.2012 15:40
Foto

M73i68c79h63a65l 91K70l56e96m19e43n20t 1233695491195

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0/−2
20.12.2012 12:37

P18e85t65r 30V73a63n22e52c51e54k 1123590257947

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

+2/−8
20.12.2012 10:39

J36a82n 31S66t29o27d29o39l61a 7541720373820

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0/0
20.12.2012 20:30

M43a32r11e38k 21B94u85r27z31a 7367511452197

Dobrý den, každý rok se snažíme najít k zdánlivě stejnému tématu něco nového. Na druhou stranu: většina lidí dělá kapra jednou v roce, takže to nemá v malíku, malé opáčko se proto hodí. Každý není profesionální kuchař, pro kterého by to byla rutina :-) Marek, Hobby

+5/0
21.12.2012 7:50

M55i37c22h21a88l 21S40t12e81h59l87í56k 9504311881789

Opakování matka moudrosti;-)

0/0
21.12.2012 20:13

A34l20b56e45r80t 78C29e49c26h90l 1633391767158

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

+12/−1
20.12.2012 10:28
Foto

I56v79a31n 20Š71o91u26t49a 4654616962796

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

+2/−7
20.12.2012 10:13

J60o71s22e81f 70M72u95ž47á96t26k93o 5985373757173

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

+1/−1
20.12.2012 9:19

J72a94n 97J56a11r34o76s 1139187340408

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

+3/−1
20.12.2012 8:37

P59ř96e62m83y54s94l 48Č10e28r57n36í43k 9297894429388

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

+1/−2
20.12.2012 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.