Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K36a48t24e82ř14i92n69a 90V23a90š40á55k21o13v58á 5251872319385

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

+1/−3
20.12.2012 15:40
Foto

M34i18c80h88a26l 20K27l61e68m22e85n10t 1513645781375

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0/−2
20.12.2012 12:37

P73e28t11r 36V97a66n82e25c38e68k 1643510967127

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

+2/−8
20.12.2012 10:39

J87a70n 10S29t98o39d54o59l97a 7721850403110

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0/0
20.12.2012 20:30

M77a37r89e88k 89B42u74r84z96a 7867941392677

Dobrý den, každý rok se snažíme najít k zdánlivě stejnému tématu něco nového. Na druhou stranu: většina lidí dělá kapra jednou v roce, takže to nemá v malíku, malé opáčko se proto hodí. Každý není profesionální kuchař, pro kterého by to byla rutina :-) Marek, Hobby

+5/0
21.12.2012 7:50

M35i64c59h56a54l 75S64t66e34h25l98í32k 9654481811249

Opakování matka moudrosti;-)

0/0
21.12.2012 20:13

A30l37b49e66r65t 14C87e48c78h73l 1193311267898

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

+12/−1
20.12.2012 10:28
Foto

I83v15a88n 41Š14o89u98t50a 4274206752446

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

+2/−7
20.12.2012 10:13

J53o22s89e66f 34M92u91ž70á76t58k54o 5725113307763

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

+1/−1
20.12.2012 9:19

J21a77n 80J65a42r49o43s 1409937430348

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

+3/−1
20.12.2012 8:37

P43ř91e24m78y20s38l 90Č31e60r75n57í22k 9497254399558

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

+1/−2
20.12.2012 8:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.