Diskuze

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

1 3
možnosti
Foto

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0 2
možnosti
PV

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

2 8
možnosti
JS

J23a69n 56S88t93o59d35o52l32a

20. 12. 2012 20:30

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0 0
možnosti
AC

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

12 1
možnosti
Foto

I27v89a27n 88Š70o27u95t72a

20. 12. 2012 10:13

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

2 7
možnosti
JM

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

1 1
možnosti
JJ

J78a76n 29J37a77r94o83s

20. 12. 2012 8:37

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

3 1
možnosti

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

1 2
možnosti