Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Do bramboráku z Valašska přidáte zelí. Kapušník vydá za oběd či večeři

Poctivá domácí rodinná večeře či oběd za padesátikorunu je v případě jídla z brambor a zelí stále ještě reálná. Ale musíte si to na přípravě odpracovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P89e13t70r 19Z54i34e15n44t60e35k 4917250846604

Moravské Slezsko? A co třeba moravské Čechy?

0/0
5.2.2013 23:06

J54o53s38e10f 12V55a68l20a 9680673503423

jednodussi a rychlejsi je jihoceska verze tzv. cmundy po kaplicku - bezny bramborak, v nemz je zabalena uzena kotleta se zelim.  Priprava je nesrovnatelne rychlejsi- pri nejmensim 40-50 min peceni se smrskne na par minut smazeni. Kapusnik bude mit jedinou vyhodu - podstatne nizsi obsah tuku na smazeni

0/0
4.2.2013 22:29

P79e56t16r 72J23a36n84d83a 9843367194771

Brambory a zelé, živobytí celé.

Zkusím to, vypadá to dobře.

+7/0
4.2.2013 9:31

M76i11l85a19n 50Š22v87a59g86r40o27v78s71k98ý 9122929335788

No Peter, z gitarou ti to ide lepšie. ;-D

0/−4
4.2.2013 15:27

P43e13t68r 21J54a57n37d86a 9213657404111

Abych Tě trochu vzdělal. Toto jsem samozřejmě nevymyslel já, je to valašské pořekadlo.

+2/0
5.2.2013 10:37

M74i27l43a59n 33Š10v68a59g69r55o79v90s55k48ý 9382369115238

Ja viem, ale nedalo mi to...

0/−1
5.2.2013 22:35

V33l90a60d16i91m16í19r 64M56a37c80a62n 4108323291854

Hmmmm, zkusím to ! Musí to být moc dobré. Možná bych tam ještě přidal nakrájené uzené maso.  R^

+3/0
4.2.2013 7:35

A65l10e45x21a75n11d33r 72K18o87s33t77k65a 5169286109846

Fantazii se meze nekladou že? Špatné to určitě nebude.

0/0
4.2.2013 8:40

Z97d41e48n50o 67K34o36t49y68z53a 8419785166542

S tím uzeným to dělala tetka a bylo to vynikaaaající, jenom si myslím, že místo normálního zelí tak dávala kysané.R^

+1/0
4.2.2013 9:22

Š56á71r68k81a 38M90a88t47y32á66š86o96v14á 1821415972499

no jo,al epo zimě kysané došlo, teda kdysi..tak se dělalo z čerstvý hlávky...jinak domácí fleky s hlávkovým dušeno-pečeným zelím, lehce ochucené, to je taky dobrota....

0/0
4.2.2013 11:31

A18n79n77a 12K89o79l45o96c74o19v71á 9160561913933

s tím uzeným je to opravdu luxus! ségra nedává kysané zelí, ale sterilované sladkokyselé a to je teprve žrádýlko :D R^

0/0
4.2.2013 23:23

R11o42b75e15r95t 33B89a19l95a59b19á80n 9622703292

Já teda určitě česnek.

0/0
4.2.2013 15:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.