Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Do bramboráku z Valašska přidáte zelí. Kapušník vydá za oběd či večeři

Poctivá domácí rodinná večeře či oběd za padesátikorunu je v případě jídla z brambor a zelí stále ještě reálná. Ale musíte si to na přípravě odpracovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P64e65t56r 44Z29i32e51n35t92e61k 4537670516664

Moravské Slezsko? A co třeba moravské Čechy?

0/0
5.2.2013 23:06

J82o50s24e40f 61V92a51l33a 9670163443653

jednodussi a rychlejsi je jihoceska verze tzv. cmundy po kaplicku - bezny bramborak, v nemz je zabalena uzena kotleta se zelim.  Priprava je nesrovnatelne rychlejsi- pri nejmensim 40-50 min peceni se smrskne na par minut smazeni. Kapusnik bude mit jedinou vyhodu - podstatne nizsi obsah tuku na smazeni

0/0
4.2.2013 22:29

P95e42t80r 21J35a75n74d41a 9203647944611

Brambory a zelé, živobytí celé.

Zkusím to, vypadá to dobře.

+7/0
4.2.2013 9:31

M27i55l89a49n 50Š70v84a65g67r10o57v61s98k57ý 9622559875408

No Peter, z gitarou ti to ide lepšie. ;-D

0/−4
4.2.2013 15:27

P96e49t10r 63J36a18n53d81a 9363767914191

Abych Tě trochu vzdělal. Toto jsem samozřejmě nevymyslel já, je to valašské pořekadlo.

+2/0
5.2.2013 10:37

M56i27l54a61n 23Š16v13a12g82r96o30v78s96k95ý 9842299215768

Ja viem, ale nedalo mi to...

0/−1
5.2.2013 22:35

V23l29a53d78i67m54í61r 63M28a80c94a68n 4438173721574

Hmmmm, zkusím to ! Musí to být moc dobré. Možná bych tam ještě přidal nakrájené uzené maso.  R^

+3/0
4.2.2013 7:35

A52l39e16x46a44n55d51r 85K56o98s29t30k65a 5399326349696

Fantazii se meze nekladou že? Špatné to určitě nebude.

0/0
4.2.2013 8:40

Z59d63e71n65o 76K59o98t10y58z86a 8329165246622

S tím uzeným to dělala tetka a bylo to vynikaaaající, jenom si myslím, že místo normálního zelí tak dávala kysané.R^

+1/0
4.2.2013 9:22

Š22á15r49k52a 55M22a74t41y66á77š67o32v67á 1351415962889

no jo,al epo zimě kysané došlo, teda kdysi..tak se dělalo z čerstvý hlávky...jinak domácí fleky s hlávkovým dušeno-pečeným zelím, lehce ochucené, to je taky dobrota....

0/0
4.2.2013 11:31

A57n70n97a 83K53o11l90o75c79o16v46á 9840681293783

s tím uzeným je to opravdu luxus! ségra nedává kysané zelí, ale sterilované sladkokyselé a to je teprve žrádýlko :D R^

0/0
4.2.2013 23:23

R42o46b16e24r25t 85B76a22l93a27b95á93n 9972543902

Já teda určitě česnek.

0/0
4.2.2013 15:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.