Diskuze

Do bramboráku z Valašska přidáte zelí. Kapušník vydá za oběd či večeři

Poctivá domácí rodinná večeře či oběd za padesátikorunu je v případě jídla z brambor a zelí stále ještě reálná. Ale musíte si to na přípravě odpracovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moravské Slezsko? A co třeba moravské Čechy?

0 0
možnosti

J71o36s12e88f 86V70a70l35a

4. 2. 2013 22:29

jednodussi a rychlejsi je jihoceska verze tzv. cmundy po kaplicku - bezny bramborak, v nemz je zabalena uzena kotleta se zelim.  Priprava je nesrovnatelne rychlejsi- pri nejmensim 40-50 min peceni se smrskne na par minut smazeni. Kapusnik bude mit jedinou vyhodu - podstatne nizsi obsah tuku na smazeni

0 0
možnosti

P80e52t90r 19J88a44n74d88a

4. 2. 2013 9:31

Brambory a zelé, živobytí celé.

Zkusím to, vypadá to dobře.

7 0
možnosti

No Peter, z gitarou ti to ide lepšie. ;-D

0 4
možnosti

Hmmmm, zkusím to ! Musí to být moc dobré. Možná bych tam ještě přidal nakrájené uzené maso.  R^

3 0
možnosti

Fantazii se meze nekladou že? Špatné to určitě nebude.

0 0
možnosti