- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten clovek si absolutne protireci. Na jednu stranu vsem rika: "varte regionalni kuchyni, nikdo preci nepojede do Cech pouze aby si tady dal spageti pomodoro" a na stranu druhou chce odstranit Ceska jidla a nahradit je Francouskymi nebo Italskymi. Chapu kam miri, ale takhle to je spatne. Resenim je nabizet alternativu, ukazat lidem, ze obed ktery ma 3 chody vse v malych porcich bude zajimavejsi a nakonec i zdravejsi. Co kdybychom na statnim znaku smazali lva protoze je moc velky a neohrabany a nahradili ho veverkou.
Vcera jsem si dal svickovou a mnam!
Tak jsme se zasmáli. Svíčková tu už je určitě více než 100 let bez úhony. Kdo ví jak chutná kvalitní svíčková, tak rozhodně ví, že tady bude i za 100 let. Nějaké modní "zdravé" záležitosti tu zítra nebudou, ale svíčková tu bude zase. Navíc svíčková v přiměřeném množství určitě není nezdravá. Akorát nesmí být z mouky, to pak není svíčková.
Že by na starý kolena z něho začínal stávat senilní dědek?
....že by bylo lepší dát na talíř 3 druhy trávy, kolem to pokecat něčím barevným a nachystat si za to pětikilo + dýško a tvářit se světově???
Dám si to, na co mám chuť a hlavně v zimě u mne vítězí něco, čím si dodám energii.
Travičku nechme té kravičce, ať jí roste svíčková
tak vpodstate ma pravdu ... logicky vzato, kdyz by lide opravdu chteli jist zdrave a v modernim stylu .. tak by gulas a svickova rozhodne na menu nepatrilo .. nicmene tohle je jedna z veci ktera "na papire" sice zni "rozumne" .. ale v realu to fungovat nikdy nemuze
Rozhodně tu svíčková bude dýl než Pohlreich, a myslim si i kdyby Pohlreich umřel stářím tak bude pod drnem dřív než svíce. Poslední dobou i v Praze v luxusních restauračních konceptech patří místo i české kuchyni. Staví se speciálně tímto zaměřením. To je jako kdyby italum chtěl zrušit spagetti bolognese, nebo anglanum fish and chips. A dobrej smažák taky přežije...
Milý Zdeňku! Já zase nemusím kuřecí z vyhoněného masa, kuře doma vychované si rád dám! A jinak: Kdo neumí super guláš a svíčkovou není kuchař!
Chlapec Pohlreichů začíná mít pocit nadkuchaře. Nejvyšší čas, aby se nad sebou zamyslel ...
Poly zase jednou plácá játra