Diskuze

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

Do dvaceti let po svíčkové neštěkne ani pes, tvrdí Zdeněk Pohlreich. Tradiční česká kuchyně mu připadá tak staromódní a těžká, že v dnešním životním stylu nemůže přežít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R97a91d73e24k 43H92o70r14a69k

15. 5. 2013 12:01

Ten clovek si absolutne protireci. Na jednu stranu vsem rika: "varte regionalni kuchyni, nikdo preci nepojede do Cech pouze aby si tady dal spageti pomodoro" a na stranu druhou chce odstranit Ceska jidla a nahradit je Francouskymi nebo Italskymi. Chapu kam miri, ale takhle to je spatne. Resenim je nabizet alternativu, ukazat lidem, ze obed ktery ma 3 chody vse v malych porcich bude zajimavejsi a nakonec i zdravejsi. Co kdybychom na statnim znaku smazali lva protoze je moc velky a neohrabany a nahradili ho veverkou. ;-)

0 0
možnosti

Vcera jsem si dal svickovou a mnam! ;-D

0 0
možnosti

Tak jsme se zasmáli. Svíčková tu už je určitě více než 100 let bez úhony. Kdo ví jak chutná kvalitní svíčková, tak rozhodně ví, že tady bude i za 100 let. Nějaké modní "zdravé" záležitosti tu zítra nebudou, ale svíčková tu bude zase. Navíc svíčková v přiměřeném množství určitě není nezdravá. Akorát nesmí být z mouky, to pak není svíčková.

3 0
možnosti

Že by na starý kolena z něho začínal stávat senilní dědek?

0 0
možnosti

....že by bylo lepší dát na talíř 3 druhy trávy, kolem to pokecat něčím barevným a nachystat si za to pětikilo + dýško a tvářit se světově??? :-P

Dám si to, na co mám chuť a hlavně v zimě u mne vítězí něco, čím si dodám energii.

!!!Travičku nechme té kravičce, ať jí roste svíčková !!!

2 1
možnosti

tak vpodstate ma pravdu ... logicky vzato, kdyz by lide opravdu chteli jist zdrave a v modernim stylu .. tak by gulas a svickova rozhodne na menu nepatrilo .. nicmene tohle je jedna z veci ktera "na papire" sice zni "rozumne" .. ale v realu to fungovat nikdy nemuze

0 0
možnosti

P26e68t69r 64K61u79č43e35r15a

11. 3. 2013 14:15

Rozhodně tu svíčková bude dýl než Pohlreich, a myslim si i kdyby Pohlreich umřel stářím tak bude pod drnem dřív než svíce. Poslední dobou i v Praze v luxusních restauračních konceptech patří místo i české kuchyni. Staví se speciálně tímto zaměřením. To je jako kdyby italum chtěl zrušit spagetti bolognese, nebo anglanum fish and chips. A dobrej smažák taky přežije...

6 0
možnosti

Na něj kaťák s nivou a knedlama!

0 1
možnosti
Foto

Milý Zdeňku! Já zase nemusím kuřecí z vyhoněného masa, kuře doma vychované si rád dám! A jinak: Kdo neumí super guláš a svíčkovou není kuchař!

3 0
možnosti
Foto

J84a74n 59E94n53t22e75r

10. 3. 2013 23:06

Chlapec Pohlreichů začíná mít pocit nadkuchaře. Nejvyšší čas, aby se nad sebou zamyslel ...

8 0
možnosti

Poly zase jednou plácá játra :-)

7 1
možnosti