- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nikde nevidím báječny labůžo pečeny žebra s cibulí a kmínem, chleba a pivo
Jsem rád,že"tradiční pochoutky"neupadnou v zapomění
Všechny zúčastněné bych postavil před lidové soudy. Buržujové se nám vysmívají do tváře, ale dlouho už jim pšenka nepokvete !
Titulek: "Hodně muziky za málo peněz" a potom hodnocení: "Nadšení z báječné atmosféry nám bohužel trochu překazilo to nejdůležitější, kvůli čemu jsme se do Cowboys vydali, menu. Podávaný striploin steak s bernskou omáčkou však ležel v přepálené demi glace, cibulové kroužky a domácí hranolky byly výrazně přesolené a obsluha se nikoho z účastníků festivalové tour nezeptala na to, jak si přeje steak připravit.Záchranou bohužel nebyl ani druhý chod, vysoké americké palačinky s bio javorovým sirupem a borůvkami. Jejich suché těsto a mdlá chuť z nich ani v nejmenším neudělaly dezert, kvůli kterému bych se chtěla do Cowboys vrátit. Víc než šťavnaté a sladké americké lívanečky, jak je známe z amerických hospod, evokovaly spíše krabicové produkty z regálů supermarketů."
VIDÍTE TAM NĚKDO NĚJAKOU MUZIKU?
tomu se říká účelově si vytáhnout část textu. Vezmi to znovu a celý
Je hezké, že nás pan Maurer seznamuje s tím, jak by se mělo vařit ze surovin, jejichž názvy v životě neslyšeli ani ve většině specializovaných obchodů... Já bych mnohem více uvítal, kdyby pro začátek kuchaři v "normálních" hospodách a restauracích začali aspoň zase vařit a nepoužívali prefabrikáty, kaši v prášku a dokonce i kupované knedlíky, kde se jen dá...
a lososovity pstruh je neco jako kaprovity karas, ci uhorovity uhor? Nebo je to proste jenom pstruh bez zarazeni do celedi, a tedy prilis obycejne znejici?
Nejsem si jisty, ale myslim, ze to je klasicky duhak s lososovitou barvou masa, kterou udava specialni potrava (kmivo).
Ty opálený hranolky na osmé fotce jsou fakt hrozný - tohle dostat tak neplatim.
ona i ta fotka za nic nestojí, pokud jdu dělat reportáž s foto, tak se naučím alespoň základy o focení a necvakám, jak mě napadne