Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Vyzkoušejte upravit rybu pošírováním, doporučuje Pohlreich

Televizní šéf se v posledním díle své školy vaření zaměří na lehkou kuchyni. Mezi spoustou zeleninových jídel ukáže, jak šetrně upravit krále českých sladkovodních ryb metodou pošírování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně doktor radil že mám jíst bílé maso. Takže ryby, drůběž, bůček.

0 0
možnosti

Candát je velice chutná ryba, králem ale není. R^

Tím opravdovým králem v kuchyni  je OKOUN!:-)

0 0
možnosti

já bych je dal asi vedle sebe, taky neděláte chybu;-)

1 0
možnosti
Foto

Nehledě na to, že díky lidem jako pan Oleš se zálibou ve vepřovým mase, je ČR první na světě ve výskytu rakoviny tlustého střeva.[>-]

2 5
možnosti

Jednak jsme pátí, je před námi Slovensko, Maďarsko, Nový Zéland a Izrael a jde sice i o vepřové, ale zejména o uzeniny a uzené (i ryby).

7 0
možnosti
Foto

No jo pan Oleš, typickej Čecháček. Flákota krkovice a pivínko k tomu :-)

Ale člověk nemůže jíst pořád vepřový. Já třeba vepřový jím jen velmi vyjímečně. Když chci pořádný maso, tak si dám radši hovězí steak. Nebo třeba miluju dušený hovězí na červeným víně. Ale člověk by měl jíst převážně bílé maso, takže drůbež a ryby a právě candát mi chutná nejvíc ze všech českých ryb, chutný a jemný masíčko !

4 8
možnosti

P63a35v59e33l 98B17e74r27e70r

27. 6. 2013 14:19

no nevím Jarku, ale napsat "typickej Čecháček", to je skoro na facku. Tak píší snad jen "typičtí Čecháčci". A je jedno, co jí. Candát je každopádně fajn R^

10 0
možnosti
Foto

Beurre blanc opravdu doporučuju vyzkoušet, je to rychlé, jednoduché a dá se to použít prakticky na jakoukoli rybu, kterou připravíte jen osolenou (klidně i na pánvičce).

4 0
možnosti

To si dám raději pořádnou flákotu krkovice.:-/ Nejlepší ryba je prase.;-)

7 3
možnosti
Foto

zálibě v krkovici moc nerozumím....dyť je to mastný.....no, jako prase. Když už tak pěkný libový plecko a udělat si to na víně:-P

2 1
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...