Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Přírodní ovocnou omáčku získáte z maracuji, plodu jedlé mučenky

Možná vám zatím zůstalo utajeno, co za poklad skrývá žlutá nebo zelenofialová exotická bobule, většinou označovaná jako maracuja, případně passiflora či mučenka. Což je škoda. Protože je to ovoce natolik zajímavé chuti, že stojí za to ho vyzkoušet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J77a22n70a 75N36o16v52á20k11o39v98á 7977220979208

Mučenek jsem postupně měla několik druhů, většinou rostly pěkně, ale ta jedlá se mi nedaří a nedaří, pokaždé mi zajde. ;-€;-€;-€

0/0
5.1.2014 13:59

Z21u48z81a61n77a 65V36o25l34n59a 1129174222796

V Evrope se mi este nepodarilo koupit marakuju tak zralou, aby nebyla kysela...A to i po "dozrani". Ve stredni Africe jsme si jedli prakticky rovnou utrzenou ze stromu a byla nydherne sladka s jemnou kyselkavosti.. To co se da koupit tady mi akorat vzdycky zkrivi rty a utvrdi v tom, ze do Afriky musime znova :-)

+1/0
5.1.2014 7:43

A62l10e31x58a52n35d75r 25K55o13s34t78k92a 5949666129496

Ovoce ze stromu je vždy lepší. Pamatuji, jak jsem ve Španělsku trhal pomeranče z takového planého stromu u polňačky.. V Čechách jsem podobně dobré koupil snad 2x za život..

0/0
5.1.2014 17:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.