Diskuze

VIDEO: Kombinace whisky a červeného vína? Zkuste Sunset in Prague

Recept na nezvyklý míchaný zimní drink, kombinující bourbon a frankovku, nám předvedl barman Kristián Ceniga z baru hotelu Kempinski. Šmrnc mu dodává limetková nebo citronová šťáva, sladké tóny cukrový sirup, který si zvládnete doma připravit sami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Něco podobného jsme na VŠ také pili, hlavně na horách. Pravda, trochu v Babicově pojetí. Když nemáš burbon, dej tam rum, když není limetka dej tam citrón, místo cukrového sirupu stačí cukr a skořice a místo ledu to ohřej. To se do hrnce nalily tak 2 litry červeného (Frankovka) a 1/2 litru rumu a uvedené ingredience. Pozor nepřevařit, aby nevyprchal alkohol.

2 0
možnosti