Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Karambola je podobně jako rebarbora skvělá, ale nesmíte to s ní přehnat

Pro nás exotickou karambolu poznáte podle průřezu typického hvězdicovitého tvaru a voskově lesklé slupky. Při výběru si dávejte pozor, aby nebyla moc potlučená. Ideálně by podle šéfkuchaře Petra Stádníka měla mít žlutozelenou barvu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D46a55v12i10d 52D47i16r39g26a 7555731728

Karambola je spíš hezká, než skvělá. Jako dekorace super, chutná jako voda.

+2/0
23.2.2014 9:02

J95a55n 26G19e45n96s32e13r 1638543129810

Souhlasím, neni nad rebarboru v koláči nebo kynuté buchtě.

+2/0
23.2.2014 21:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.