Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší burgery v Česku? Podle některých je ochutnáte na Vinohradech

Existují hamburgery a hamburgery. Vysušené chudinky bez chuti zaženou sice hlad, ale tím to také končí. Dnes vám představíme jinou ligu. Hamburgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti, patří k seriálu o výjimečných restauracích, do kterých se budete vracet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A30d40r20i29a84n37a 44P56o85s58p76í44š14i88l97o58v34á 6890921966664

vím, užjsem prošla hodně hamburgráren a stejně mi nejvíc chutná doma udctivý hambáč. Je sice pravda, že ho dělám vždycky stejný, podle tohohle receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/hovezi-na-grilu/hamburger-s-bylinkovym-maslem/, ale zase si ho dáváme venku nebo v zimní zahradě, pěkně s tou atmoškou a té se prostě žádná restaurace, byť sebelepší nevyrovná

0/0
28.2.2014 14:39

J20o76s34e51f 71P51a93l22a85t60a 1713112931945

mě to tam teda moc nechutnalo, a to už jsem měl moc burgeru všude možně...navíc jsme seděli v té místnosti, kde burgery připravují, nezeptali se a dali nám tam rezervaci..pořád byl hrozně cítit olej, spálené, smažené atd.. za tu cenu prostě nic moc

0/0
11.2.2014 20:22

P69e86t20r 64K47o12n41í50č82e33k 8704612935565

Jděte už fakt někam s argumentací o "reklamním sdělení". Je to recenze restaurace. Jen proto, že je pozitivní, to neznamená, že to je reklama. Kdyby autor tu restauraci zkritizoval ode dveří po hajzlíky, nikoho by to ani nenapadlo. Za druhé, zjistěte si něco o povinnostech "oddělovat" nebo označovat reklamu--- v tištěných zpravodajských médiích, a pak tady něco pindejte. Tohle je hlavně magazínová/volnočasová atd. sekce. Není to dozadkuuž zpravodajství, je to subjektivní publicistika (opět, recenze).

+1/−3
28.1.2014 12:40

P64a96v79e35l 66O20d62r85a77z22i85l 6504449107960

Není to recenze. Do reklamy článek jasně posunují věty

"Je to možná poněkud bláznivá představa, ale i z obyčejného burgeru se může stát voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte?" - co by nevěřili, proč by to mělo být bláznivé? Tohle používá Horst Fuchs.

 " Znalci tvrdí, že právě tento burger patří k těm nejzajímavějším a také nejlepším." - jací znalci? V recenzi má být názor recenzenta a ne imaginárních znalců.

+5/0
28.1.2014 14:06

P15a43v19e92l 19O87d46r79a38z58i64l 6774359507280

Tak ne, že by na Vinohradech vařili špatně, ale nejlepší burgery tam v žádném případě nemají. Jak u Dudáka, tak v káčku!!

+1/0
28.1.2014 9:47

P11a88v10e65l 31O62d90r74a37z84i35l 6834199977780

Ale konec žertům, studentské menu za stopade a byznys za čtyřista je naprosto mimo mísu. 390.- stojí obědové menu v cotto crudo a to je fakt úplně jinej level.

0/−1
28.1.2014 9:51

M96i67r41o53s77l88a60v 67J83i67n28d27r51a 6757128412366

V Brne jednoznacne nejlepsi v Olympii v Charlies s vanilkovou Colou. Stavnaty maso, poctivy hranolky i omacka... uvnitr to co tam ma byt vcetne chedaru :). Chodima na nej vzdycky pred kinem, odporne konzumni :-D.

0/0
27.1.2014 20:57

R44a58d20e95k 50B77ě77h43a23v68ý 4818175833134

No nevim, zda bych si nechal poradit od nekoho, komu chutna vanilkova cola ... Vetsi hnus jsem nepil...

0/−4
27.1.2014 22:44

P36a81v59e61l 95O46d81r71a38z50i30l 6254969127450

No, nikdo vás nenutí.

0/0
28.1.2014 9:41

L49e97n35k52a 97K49o59u86t81n56á 4884620197

v Brně je nejlepší Giraffy burger bar :-)

0/0
28.1.2014 16:45

H64e30l77e60n10a 64S90o45u91k24u15p94o54v71á 3305693741346

V Brně hamburger jedině v The Immigrant Pub, a to mi nikdo nevymluví.

0/0
30.1.2014 23:48

L80a75d97i73s69l56a63v 84H63l75a93v76a 4158177824718

NEJlepsi hambace jsou krabi hambace u krupaveho kraba;-DR^

0/0
27.1.2014 20:43

B17e18n 71P69a25v42k20a 1987573827291

To je burger na té fotce!;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J53a76n 39N26o17v31o18t86n20y 4897590313

na vš by měli otevřít nový obor   hambáče

0/0
27.1.2014 19:29

M95i24c10h25a50l 24K19r97e22j81č63í 1216960141193

Klidně. Udělat pořádný burger je totiž umění :-P

0/0
27.1.2014 19:44

B48e64n 97P26a86v36k16a 1417863467761

;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J69a82n 97N94o60v27o57t50n73y 4107410943

hamburger snad není ani jídlo a ještěš za dvě stovky za dvě stovky si dám steak z argentínského hovězího stejné váhy

+1/−10
27.1.2014 19:25

D57a42n 73R31u44b70í23n 5288287122227

Za 200,- dostaneš tak leda roštěnou ze špatně zralého hovězího. Gratuluju. R^

0/0
28.1.2014 13:50

R68o32b21e73r72t 93A88d82á23m78e72k 1547363983260

Vincent Vega: "Víš, s čím jedí hranolky v Evropě? S majonézou. Normálně jsem viděl, jak to v tý sra*ce koupou.." 

Ne, ale vážně. Dát 8 Euro za deset deka mletýho a jednu jedinou housku se mi zdá i na Soho, natož na Prahu, hodně...

+2/−4
27.1.2014 19:03

R30o46b63e56r40t 18A16d68á50m82e22k 1147713703730

A to, že to opentlej exotický znějícíma gramama mátového relish a podobnýma blbostma za pár halířů, to mi jako důvod nepřijde. Navíc ty housky vypadaj jako z kamene. Swiss King u McDonnalds je dvakrát větší, je v tom třikrát tolik surovin za poloviční cenu, chuť excelentní a dá se to sníst tak jak to je, aniž bych si u toho vyvrátil čelist, protože je houska měkká a poddajná. S tohole bych se nenajed.

+3/−2
27.1.2014 19:16

M28i57l66a69n 38K72l48o52u84č55e83k 3270285268837

To mekacovy maso je ovsem susinka, s takovou fadni chuti, takze ho tam klidne muze bejt 5x tolik ale kuli tomu to jist nebudu.

+4/−1
27.1.2014 20:48
Foto

P87e46t32r 28K49o75m64i71n70i13k 6622634705908

proc to neni oznaceny jako reklama? Cekal sem nejaky porovnani, ale docetl sem se max v kolik Dish otevira..

+10/0
27.1.2014 18:46

P59e88t27r 21K49o60n25í86č65e69k 8534802935775

Protože to není reklama, ale recenze restaurace, a protože označování reklamy mimo zpravodajství není povinné jako v případě zpravodajských stránek v tištěných novinách.

0/−2
28.1.2014 12:37

J10i55r90i 86K51u65c94e74r81a 5537300966632

prý recenze....;-D

+2/0
28.1.2014 15:22

F94i66l75i19p 77K60r34a66u66s 9159788656687

Dish ma dost drahe burgery, ale zato jsou chutove ve sve vlastni tride, neco jako hodne dobre sampanske. Kdyz mam chut na nejaky neobvykly burger s vychytanou kombinaci surovin, skocim si tam.

Normalne mi ale bohate staci Butch's Burgers cca 200-300m od Dishe. Male bistro, ale ferove a poctive burgery za fajn cenu (~80). Housky mivaji variabilni kvalitu, ale vetsinou jim je malo co vytknout. Pokud tedy nejste super snobi.

+1/0
27.1.2014 18:20

T80i62b73o68r 81V85i70z25v22a75r21y 9154954833165

Doporučuji Fraktál a James Dean. Burgery vynikajicí.

+1/0
27.1.2014 17:57

E72m90i51l 96V38i90l98í93m43e13k 6426539439877

koukal jsem je to drahy, fiasco burger sice neni zadny fine dining ale je to maso jako prase hranolky tatarka za 150.

0/−1
27.1.2014 16:36

V84l17a84d95i93m93í29r 78M61a25c76a25n 4798533101964

Jj, jen se jimi cpěte. Brzy budete vypadat jako praví Američani ! :-P !!

0/−10
27.1.2014 16:29

J72a64r49o59s92l23a37v 68B40r19ü81m67m40e64r 7484413366

Záleží jen na tom, kolik jich sníme.

+2/0
27.1.2014 17:27

A36n37t67o35n18í11n 89S86e93b39e36r29a 7233208540939

Největší chudáčky mají u řetezců jako McDonald a Burger King.Tam vám s úsvměvem dají malinké předražené něco bez chuti, čím vás akorát naštvou.  Já chodím raději do místních hladových oken, kde vám  za 38 korun dají dost velký hambáč s masem a se vším všudy. A hlavně je to opravdu v housce a nikoli v žemlovvce.  R^

+3/−10
27.1.2014 16:05

D46a40n 76R14u83b94í70n 5798267652837

Nebyla to sekaná v housce? ;-D

+1/0
27.1.2014 16:40

P22a60v48e95l 75J45e87ř53á26b41e70k 7631622584717

V Čechách se houska dává do sekané. V Americe sekaná do housky. Tak kde je na jednu housku masa víc?

0/0
27.1.2014 20:24
Foto

T98o83m10a49s 26V97e36j73m92e34l71e37k 7527415657863

několikrát to zde již bylo napsáno, ale zopakuji. osobně nej burgery je black dog v berouně :) už se těším, až budu mít zase cestu kolem. bejzment neni špatnej, ale někdy mám pocit, že to je loterie v poměru, jednou je to dobrej šťavnatej burger a jindy to je karbanatek. sice neni problem to vratit, ale clovek pak ceka snad pul hodky na nový :(

+2/0
27.1.2014 15:44

J19i51ř27í 77A35l55e43x59a 5826356665388

Nejlepší "burgr" je žádný burgr....;-€Rv

+2/−17
27.1.2014 15:03

J74a75n 23V54l21č94e86k 8795757482842

A co takhle Zdice, u sportovní haly?

+1/−1
27.1.2014 14:41
Foto

T84o85m54a71s 14V18e44j21m59e54l61e21k 7457805467523

a kde presne to tam je? má to nejaký název. jezdím tam vcelku casto, tak bych zkusil

0/0
27.1.2014 15:45

V50o50j66t90ě41c96h 22T28r57u57h81l41á45ř 2785179436

Pokud chcete opravdu skvělej Burger, tak taky doporučuji Coyote v Liberci. :-)

0/−1
27.1.2014 14:06

D13a41n 91R48u11b71í55n 5738897552787

Za to Coyote v Praze je normální smradlavá díra s nevkusným burgrem.

0/0
28.1.2014 13:51

P17e23t64r 77H72á74n51a 7450387198572

Dish není zlej, trochu předraženej. Skvělý Burgery dělali i na Novodvorsky v Domynu, ale tam šla kvlaita po změně jídelníčku dolu.

Propo,mezi špičku bych zařadil (a ukamenujte mne) Swiss Kinga z Meka.

Jediná věc, která mne tam donutí zastavit :)

+5/−1
27.1.2014 13:20

D53a87g73m36a23r 55N35o13v74o80t46n27á 4181130878963

Souhlas, ten je opravdu jedinečný.

0/0
27.1.2014 13:47

J51a78k93u91b 10F84e28i15f15a92r 7799189656929

Ta "burgerová" parta z Domyna se přestěhovala do Peter's Burger Pub v Karlíně. Burgry tam mají charakter.

0/0
28.1.2014 7:57

L42u77k33á55š 87Š14l74e73h57o98f48e86r 1793979695949

Bohužel nemají, je to všechno na jedno brdo, stejná nevýrazná chuť masa... Rv

0/0
28.1.2014 8:57

P55e74t83r 77H10á66n44a 7270567678692

Tak jako tak, v Domynu se jim opravdu povedla "skvělá" věc. Dobře fungující podnik uplně zazdili "trojhmatem" -zdražení, zmenšení porcí, zúžení sortimentu.

0/0
28.1.2014 12:31

D68a30n 30M75a26c46h81o47l68d93a 8627252834312

pokud s burgru nic netece a nekape je udelany spatne. A nejlepsi je stejne klasika: maso, emental, kysela okurka, ledovy salat, rajce, tatarka, kecup, slanina, grilovana cibule a houska.

0/0
27.1.2014 12:58

G76u30s93t52a23v 15S29o44j19k46a 1158343875924

Doporučuje 9 z 10 pražských foodsnobů. Mluvil o tom Pohlreich, knížku napsal Vaněk nebo blog Cuketka. Hrr tam, buďme free, cool a in.

+5/−3
27.1.2014 12:45

L74a43d16i98s29l44a15v 52M37i33k31a 1501979594114

Nevidšl jsem, že by někdo někoho nutil tam chodit, klidně si běž do meka, nebo někam na 60 korunové menu se zákuskem zdarma, to bude to správné pošušnáníčko (zaplácnutí žaludku).

+3/−3
27.1.2014 12:54

G11u92s59t10a55v 32S45o49j73k42a 1628493345214

Další zaklínač bio, kvalitních potravin z domácích zdrojů a hlavně od místního farmáře (který dané zboží koupil v Makru z Polska). Přijde mi to jako náboženství.

+5/−2
27.1.2014 12:58

D82a70n91y 57S87c71o35t86t 8634941493268

BIO nebo ne, z velmi dobrých surovin lze doma stejně dobrý burger udělat kolem padesáti korun... 200% příplatek je buď za tu BIO nálepku, za teplo při posezení, výhled z ona nebo propálenou energii moc... také nechápu to vzývání "obložené" housky, byť sem tam zabloudím třeba do burgrárny "Belzepub" která je na tom cenově zhruba stejně, chuťově myslím lepší (neměl jsem tu čest zakousnout se do obou zároveň)... občas je prostě na tuhle stravu chuť, existují ale lepší sousta pro gurmeta :-)

+1/−2
27.1.2014 13:14

G33u92s70t31a71v 17S69o43j18k52a 1558343425704

Přesně tak, tady v ČR se teď vzývají termíny bio, kvalitní lokální potravina popř. surovina, farmář atd jako nějaká mantra aby to odůvodnilo burger za 200 nebo jogurt za 30. Přitom sami experti z fakult rozbory zjišťují, že tyhle novodobé "zázračné" potraviny se naprosto shodují s tržním standardem za poloviční nebo třetinovou cenu. Něco podobného, jako ten nový Julius Meinl.

+2/−1
27.1.2014 13:29

J39a92r41o65s66l93a80v 41B53r61ü38m92m19e86r 7754233396

Zajímavé, že na trhu dostanu jogurt za 50 Kč, ale toho jogurtu je kilo.

0/0
27.1.2014 13:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.