Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší burgery v Česku? Podle některých je ochutnáte na Vinohradech

Existují hamburgery a hamburgery. Vysušené chudinky bez chuti zaženou sice hlad, ale tím to také končí. Dnes vám představíme jinou ligu. Hamburgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti, patří k seriálu o výjimečných restauracích, do kterých se budete vracet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A66d70r60i70a92n36a 16P92o71s40p70í67š50i57l47o97v97á 6390151936664

vím, užjsem prošla hodně hamburgráren a stejně mi nejvíc chutná doma udctivý hambáč. Je sice pravda, že ho dělám vždycky stejný, podle tohohle receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/hovezi-na-grilu/hamburger-s-bylinkovym-maslem/, ale zase si ho dáváme venku nebo v zimní zahradě, pěkně s tou atmoškou a té se prostě žádná restaurace, byť sebelepší nevyrovná

0/0
28.2.2014 14:39

J20o92s30e88f 16P62a83l10a95t65a 1493752961665

mě to tam teda moc nechutnalo, a to už jsem měl moc burgeru všude možně...navíc jsme seděli v té místnosti, kde burgery připravují, nezeptali se a dali nám tam rezervaci..pořád byl hrozně cítit olej, spálené, smažené atd.. za tu cenu prostě nic moc

0/0
11.2.2014 20:22

P24e36t96r 19K36o19n44í84č23e12k 8964972135465

Jděte už fakt někam s argumentací o "reklamním sdělení". Je to recenze restaurace. Jen proto, že je pozitivní, to neznamená, že to je reklama. Kdyby autor tu restauraci zkritizoval ode dveří po hajzlíky, nikoho by to ani nenapadlo. Za druhé, zjistěte si něco o povinnostech "oddělovat" nebo označovat reklamu--- v tištěných zpravodajských médiích, a pak tady něco pindejte. Tohle je hlavně magazínová/volnočasová atd. sekce. Není to dozadkuuž zpravodajství, je to subjektivní publicistika (opět, recenze).

+1/−3
28.1.2014 12:40

P90a93v81e96l 49O74d55r76a40z81i86l 6734319927750

Není to recenze. Do reklamy článek jasně posunují věty

"Je to možná poněkud bláznivá představa, ale i z obyčejného burgeru se může stát voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte?" - co by nevěřili, proč by to mělo být bláznivé? Tohle používá Horst Fuchs.

 " Znalci tvrdí, že právě tento burger patří k těm nejzajímavějším a také nejlepším." - jací znalci? V recenzi má být názor recenzenta a ne imaginárních znalců.

+5/0
28.1.2014 14:06

P73a30v90e53l 89O33d70r11a29z77i84l 6314359787270

Tak ne, že by na Vinohradech vařili špatně, ale nejlepší burgery tam v žádném případě nemají. Jak u Dudáka, tak v káčku!!

+1/0
28.1.2014 9:47

P91a18v59e47l 18O11d82r52a36z32i20l 6464959257320

Ale konec žertům, studentské menu za stopade a byznys za čtyřista je naprosto mimo mísu. 390.- stojí obědové menu v cotto crudo a to je fakt úplně jinej level.

0/−1
28.1.2014 9:51

M62i86r51o18s48l80a15v 53J22i23n29d92r62a 6287638522306

V Brne jednoznacne nejlepsi v Olympii v Charlies s vanilkovou Colou. Stavnaty maso, poctivy hranolky i omacka... uvnitr to co tam ma byt vcetne chedaru :). Chodima na nej vzdycky pred kinem, odporne konzumni :-D.

0/0
27.1.2014 20:57

R97a22d89e78k 23B83ě83h74a90v77ý 4638315793854

No nevim, zda bych si nechal poradit od nekoho, komu chutna vanilkova cola ... Vetsi hnus jsem nepil...

0/−4
27.1.2014 22:44

P74a85v96e25l 96O79d26r40a45z85i63l 6474349877170

No, nikdo vás nenutí.

0/0
28.1.2014 9:41

L30e33n72k78a 88K48o82u34t53n48á 4134660437

v Brně je nejlepší Giraffy burger bar :-)

0/0
28.1.2014 16:45

H57e13l51e32n42a 36S54o17u64k13u65p72o14v66á 3765133241756

V Brně hamburger jedině v The Immigrant Pub, a to mi nikdo nevymluví.

0/0
30.1.2014 23:48

L58a95d66i69s54l90a51v 89H47l90a60v53a 4758937224828

NEJlepsi hambace jsou krabi hambace u krupaveho kraba;-DR^

0/0
27.1.2014 20:43

B82e42n 44P40a14v96k43a 1107653307161

To je burger na té fotce!;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J16a84n 80N16o31v38o72t53n70y 4767860573

na vš by měli otevřít nový obor   hambáče

0/0
27.1.2014 19:29

M59i80c51h88a62l 56K20r37e71j59č30í 1836430681833

Klidně. Udělat pořádný burger je totiž umění :-P

0/0
27.1.2014 19:44

B70e61n 61P65a14v33k83a 1457143657841

;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J38a25n 12N50o51v16o95t83n83y 4597610183

hamburger snad není ani jídlo a ještěš za dvě stovky za dvě stovky si dám steak z argentínského hovězího stejné váhy

+1/−10
27.1.2014 19:25
Foto

D80a52n 54R92u44b56í63n 5958727612537

Za 200,- dostaneš tak leda roštěnou ze špatně zralého hovězího. Gratuluju. R^

0/0
28.1.2014 13:50

R11o91b19e20r81t 34A74d45á46m32e76k 1277933343310

Vincent Vega: "Víš, s čím jedí hranolky v Evropě? S majonézou. Normálně jsem viděl, jak to v tý sra*ce koupou.." 

Ne, ale vážně. Dát 8 Euro za deset deka mletýho a jednu jedinou housku se mi zdá i na Soho, natož na Prahu, hodně...

+2/−4
27.1.2014 19:03

R18o24b87e58r84t 34A19d52á79m23e59k 1407493873500

A to, že to opentlej exotický znějícíma gramama mátového relish a podobnýma blbostma za pár halířů, to mi jako důvod nepřijde. Navíc ty housky vypadaj jako z kamene. Swiss King u McDonnalds je dvakrát větší, je v tom třikrát tolik surovin za poloviční cenu, chuť excelentní a dá se to sníst tak jak to je, aniž bych si u toho vyvrátil čelist, protože je houska měkká a poddajná. S tohole bych se nenajed.

+3/−2
27.1.2014 19:16

M68i22l76a71n 11K57l42o95u23č59e18k 3240245858137

To mekacovy maso je ovsem susinka, s takovou fadni chuti, takze ho tam klidne muze bejt 5x tolik ale kuli tomu to jist nebudu.

+4/−1
27.1.2014 20:48
Foto

P35e59t67r 23K48o49m18i23n76i29k 6912484385958

proc to neni oznaceny jako reklama? Cekal sem nejaky porovnani, ale docetl sem se max v kolik Dish otevira..

+10/0
27.1.2014 18:46

P32e92t35r 56K95o62n64í50č32e33k 8724742275735

Protože to není reklama, ale recenze restaurace, a protože označování reklamy mimo zpravodajství není povinné jako v případě zpravodajských stránek v tištěných novinách.

0/−2
28.1.2014 12:37

J98i76r19i 93K66u76c87e98r71a 5367490106602

prý recenze....;-D

+2/0
28.1.2014 15:22

F97i10l51i18p 19K13r98a90u65s 9819678286327

Dish ma dost drahe burgery, ale zato jsou chutove ve sve vlastni tride, neco jako hodne dobre sampanske. Kdyz mam chut na nejaky neobvykly burger s vychytanou kombinaci surovin, skocim si tam.

Normalne mi ale bohate staci Butch's Burgers cca 200-300m od Dishe. Male bistro, ale ferove a poctive burgery za fajn cenu (~80). Housky mivaji variabilni kvalitu, ale vetsinou jim je malo co vytknout. Pokud tedy nejste super snobi.

+1/0
27.1.2014 18:20

T47i83b36o44r 49V72i31z43v24a98r19y 9974804603185

Doporučuji Fraktál a James Dean. Burgery vynikajicí.

+1/0
27.1.2014 17:57

E32m31i97l 16V95i11l65í49m80e24k 6636719289817

koukal jsem je to drahy, fiasco burger sice neni zadny fine dining ale je to maso jako prase hranolky tatarka za 150.

0/−1
27.1.2014 16:36

V42l93a51d75i44m38í13r 71M36a85c76a78n 4268833101414

Jj, jen se jimi cpěte. Brzy budete vypadat jako praví Američani ! :-P !!

0/−10
27.1.2014 16:29

J20a37r52o90s68l43a83v 61B31r30ü80m44m55e30r 7854113136

Záleží jen na tom, kolik jich sníme.

+2/0
27.1.2014 17:27

A60n80t15o67n32í46n 31S14e59b93e22r38a 7273848810499

Největší chudáčky mají u řetezců jako McDonald a Burger King.Tam vám s úsvměvem dají malinké předražené něco bez chuti, čím vás akorát naštvou.  Já chodím raději do místních hladových oken, kde vám  za 38 korun dají dost velký hambáč s masem a se vším všudy. A hlavně je to opravdu v housce a nikoli v žemlovvce.  R^

+3/−10
27.1.2014 16:05
Foto

D48a13n 36R28u37b23í97n 5208887532237

Nebyla to sekaná v housce? ;-D

+1/0
27.1.2014 16:40

P57a68v26e16l 10J75e74ř64á13b93e72k 7871892304857

V Čechách se houska dává do sekané. V Americe sekaná do housky. Tak kde je na jednu housku masa víc?

0/0
27.1.2014 20:24
Foto

T18o49m70a33s 14V45e98j93m16e26l59e81k 7757475817943

několikrát to zde již bylo napsáno, ale zopakuji. osobně nej burgery je black dog v berouně :) už se těším, až budu mít zase cestu kolem. bejzment neni špatnej, ale někdy mám pocit, že to je loterie v poměru, jednou je to dobrej šťavnatej burger a jindy to je karbanatek. sice neni problem to vratit, ale clovek pak ceka snad pul hodky na nový :(

+2/0
27.1.2014 15:44

J77i77ř33í 73A45l43e86x21a 5616516295778

Nejlepší "burgr" je žádný burgr....;-€Rv

+2/−17
27.1.2014 15:03

J54a74n 25V45l97č50e15k 8585487652482

A co takhle Zdice, u sportovní haly?

+1/−1
27.1.2014 14:41
Foto

T76o57m73a19s 89V50e93j98m27e30l97e94k 7197655557493

a kde presne to tam je? má to nejaký název. jezdím tam vcelku casto, tak bych zkusil

0/0
27.1.2014 15:45

V74o61j58t70ě62c26h 30T48r40u10h23l82á34ř 2415329566

Pokud chcete opravdu skvělej Burger, tak taky doporučuji Coyote v Liberci. :-)

0/−1
27.1.2014 14:06
Foto

D21a38n 55R25u70b33í96n 5708667512117

Za to Coyote v Praze je normální smradlavá díra s nevkusným burgrem.

0/0
28.1.2014 13:51

P56e55t79r 16H79á51n11a 7390967888942

Dish není zlej, trochu předraženej. Skvělý Burgery dělali i na Novodvorsky v Domynu, ale tam šla kvlaita po změně jídelníčku dolu.

Propo,mezi špičku bych zařadil (a ukamenujte mne) Swiss Kinga z Meka.

Jediná věc, která mne tam donutí zastavit :)

+5/−1
27.1.2014 13:20

D85a60g36m34a78r 89N36o20v74o84t97n51á 4821790198393

Souhlas, ten je opravdu jedinečný.

0/0
27.1.2014 13:47

J77a51k63u86b 13F20e24i73f92a60r 7939429416329

Ta "burgerová" parta z Domyna se přestěhovala do Peter's Burger Pub v Karlíně. Burgry tam mají charakter.

0/0
28.1.2014 7:57

L12u35k67á26š 52Š94l87e45h54o17f44e55r 1753259585149

Bohužel nemají, je to všechno na jedno brdo, stejná nevýrazná chuť masa... Rv

0/0
28.1.2014 8:57

P95e35t69r 21H32á87n42a 7110907758452

Tak jako tak, v Domynu se jim opravdu povedla "skvělá" věc. Dobře fungující podnik uplně zazdili "trojhmatem" -zdražení, zmenšení porcí, zúžení sortimentu.

0/0
28.1.2014 12:31

D62a41n 27M94a92c78h51o82l71d83a 8667372244512

pokud s burgru nic netece a nekape je udelany spatne. A nejlepsi je stejne klasika: maso, emental, kysela okurka, ledovy salat, rajce, tatarka, kecup, slanina, grilovana cibule a houska.

0/0
27.1.2014 12:58

G41u95s56t52a56v 43S98o24j87k63a 1678723295104

Doporučuje 9 z 10 pražských foodsnobů. Mluvil o tom Pohlreich, knížku napsal Vaněk nebo blog Cuketka. Hrr tam, buďme free, cool a in.

+5/−3
27.1.2014 12:45

L23a91d65i34s76l59a35v 14M36i21k50a 1761339424854

Nevidšl jsem, že by někdo někoho nutil tam chodit, klidně si běž do meka, nebo někam na 60 korunové menu se zákuskem zdarma, to bude to správné pošušnáníčko (zaplácnutí žaludku).

+3/−3
27.1.2014 12:54

G30u39s96t55a69v 89S90o84j57k43a 1418463485534

Další zaklínač bio, kvalitních potravin z domácích zdrojů a hlavně od místního farmáře (který dané zboží koupil v Makru z Polska). Přijde mi to jako náboženství.

+5/−2
27.1.2014 12:58

D63a36n30y 59S51c69o78t27t 8414601633258

BIO nebo ne, z velmi dobrých surovin lze doma stejně dobrý burger udělat kolem padesáti korun... 200% příplatek je buď za tu BIO nálepku, za teplo při posezení, výhled z ona nebo propálenou energii moc... také nechápu to vzývání "obložené" housky, byť sem tam zabloudím třeba do burgrárny "Belzepub" která je na tom cenově zhruba stejně, chuťově myslím lepší (neměl jsem tu čest zakousnout se do obou zároveň)... občas je prostě na tuhle stravu chuť, existují ale lepší sousta pro gurmeta :-)

+1/−2
27.1.2014 13:14

G37u69s45t12a79v 19S66o37j67k33a 1698273585194

Přesně tak, tady v ČR se teď vzývají termíny bio, kvalitní lokální potravina popř. surovina, farmář atd jako nějaká mantra aby to odůvodnilo burger za 200 nebo jogurt za 30. Přitom sami experti z fakult rozbory zjišťují, že tyhle novodobé "zázračné" potraviny se naprosto shodují s tržním standardem za poloviční nebo třetinovou cenu. Něco podobného, jako ten nový Julius Meinl.

+2/−1
27.1.2014 13:29

J31a17r17o90s44l23a85v 60B72r83ü29m26m81e71r 7174123976

Zajímavé, že na trhu dostanu jogurt za 50 Kč, ale toho jogurtu je kilo.

0/0
27.1.2014 13:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.