Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší burgery v Česku? Podle některých je ochutnáte na Vinohradech

Existují hamburgery a hamburgery. Vysušené chudinky bez chuti zaženou sice hlad, ale tím to také končí. Dnes vám představíme jinou ligu. Hamburgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti, patří k seriálu o výjimečných restauracích, do kterých se budete vracet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A39d30r67i81a21n27a 71P95o13s14p39í21š78i46l55o43v94á 6510471176914

vím, užjsem prošla hodně hamburgráren a stejně mi nejvíc chutná doma udctivý hambáč. Je sice pravda, že ho dělám vždycky stejný, podle tohohle receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/hovezi-na-grilu/hamburger-s-bylinkovym-maslem/, ale zase si ho dáváme venku nebo v zimní zahradě, pěkně s tou atmoškou a té se prostě žádná restaurace, byť sebelepší nevyrovná

0/0
28.2.2014 14:39

J33o90s44e23f 65P97a85l78a44t18a 1763182131595

mě to tam teda moc nechutnalo, a to už jsem měl moc burgeru všude možně...navíc jsme seděli v té místnosti, kde burgery připravují, nezeptali se a dali nám tam rezervaci..pořád byl hrozně cítit olej, spálené, smažené atd.. za tu cenu prostě nic moc

0/0
11.2.2014 20:22

P19e37t97r 19K98o87n70í18č22e52k 8444322405545

Jděte už fakt někam s argumentací o "reklamním sdělení". Je to recenze restaurace. Jen proto, že je pozitivní, to neznamená, že to je reklama. Kdyby autor tu restauraci zkritizoval ode dveří po hajzlíky, nikoho by to ani nenapadlo. Za druhé, zjistěte si něco o povinnostech "oddělovat" nebo označovat reklamu--- v tištěných zpravodajských médiích, a pak tady něco pindejte. Tohle je hlavně magazínová/volnočasová atd. sekce. Není to dozadkuuž zpravodajství, je to subjektivní publicistika (opět, recenze).

+1/−3
28.1.2014 12:40

P54a19v65e23l 85O87d35r36a82z46i16l 6524419447370

Není to recenze. Do reklamy článek jasně posunují věty

"Je to možná poněkud bláznivá představa, ale i z obyčejného burgeru se může stát voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte?" - co by nevěřili, proč by to mělo být bláznivé? Tohle používá Horst Fuchs.

 " Znalci tvrdí, že právě tento burger patří k těm nejzajímavějším a také nejlepším." - jací znalci? V recenzi má být názor recenzenta a ne imaginárních znalců.

+5/0
28.1.2014 14:06

P78a34v91e90l 37O79d93r20a63z64i34l 6244779917770

Tak ne, že by na Vinohradech vařili špatně, ale nejlepší burgery tam v žádném případě nemají. Jak u Dudáka, tak v káčku!!

+1/0
28.1.2014 9:47

P43a66v40e40l 88O97d20r93a27z71i82l 6104259717920

Ale konec žertům, studentské menu za stopade a byznys za čtyřista je naprosto mimo mísu. 390.- stojí obědové menu v cotto crudo a to je fakt úplně jinej level.

0/−1
28.1.2014 9:51

M45i38r72o84s73l19a39v 48J26i68n60d98r12a 6587608722566

V Brne jednoznacne nejlepsi v Olympii v Charlies s vanilkovou Colou. Stavnaty maso, poctivy hranolky i omacka... uvnitr to co tam ma byt vcetne chedaru :). Chodima na nej vzdycky pred kinem, odporne konzumni :-D.

0/0
27.1.2014 20:57

R55a38d67e39k 74B29ě53h78a78v47ý 4698295953514

No nevim, zda bych si nechal poradit od nekoho, komu chutna vanilkova cola ... Vetsi hnus jsem nepil...

0/−4
27.1.2014 22:44

P28a68v13e27l 24O71d37r98a17z45i65l 6974369657200

No, nikdo vás nenutí.

0/0
28.1.2014 9:41

L32e37n27k55a 15K78o64u28t72n89á 4814600417

v Brně je nejlepší Giraffy burger bar :-)

0/0
28.1.2014 16:45

H64e31l63e26n45a 98S31o97u39k27u39p59o93v18á 3315273221676

V Brně hamburger jedině v The Immigrant Pub, a to mi nikdo nevymluví.

0/0
30.1.2014 23:48

L78a26d95i68s33l47a22v 88H48l97a50v81a 4558487754158

NEJlepsi hambace jsou krabi hambace u krupaveho kraba;-DR^

0/0
27.1.2014 20:43

B11e76n 72P49a74v68k31a 1347963107261

To je burger na té fotce!;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J54a84n 55N96o54v76o24t80n24y 4437950963

na vš by měli otevřít nový obor   hambáče

0/0
27.1.2014 19:29

M25i13c55h59a32l 56K57r70e89j83č87í 1176530541723

Klidně. Udělat pořádný burger je totiž umění :-P

0/0
27.1.2014 19:44

B91e19n 94P70a70v33k31a 1677143927101

;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J95a14n 41N66o60v71o15t79n56y 4457290193

hamburger snad není ani jídlo a ještěš za dvě stovky za dvě stovky si dám steak z argentínského hovězího stejné váhy

+1/−10
27.1.2014 19:25
Foto

D97a77n 49R38u35b69í95n 5478537102147

Za 200,- dostaneš tak leda roštěnou ze špatně zralého hovězího. Gratuluju. R^

0/0
28.1.2014 13:50

R31o71b29e72r34t 72A93d45á51m65e32k 1607523393330

Vincent Vega: "Víš, s čím jedí hranolky v Evropě? S majonézou. Normálně jsem viděl, jak to v tý sra*ce koupou.." 

Ne, ale vážně. Dát 8 Euro za deset deka mletýho a jednu jedinou housku se mi zdá i na Soho, natož na Prahu, hodně...

+2/−4
27.1.2014 19:03

R19o94b40e98r79t 16A61d10á76m52e75k 1277953973110

A to, že to opentlej exotický znějícíma gramama mátového relish a podobnýma blbostma za pár halířů, to mi jako důvod nepřijde. Navíc ty housky vypadaj jako z kamene. Swiss King u McDonnalds je dvakrát větší, je v tom třikrát tolik surovin za poloviční cenu, chuť excelentní a dá se to sníst tak jak to je, aniž bych si u toho vyvrátil čelist, protože je houska měkká a poddajná. S tohole bych se nenajed.

+3/−2
27.1.2014 19:16

M45i78l45a79n 12K76l57o70u32č79e13k 3770975478437

To mekacovy maso je ovsem susinka, s takovou fadni chuti, takze ho tam klidne muze bejt 5x tolik ale kuli tomu to jist nebudu.

+4/−1
27.1.2014 20:48
Foto

P21e75t64r 52K29o38m92i27n31i66k 6442354945578

proc to neni oznaceny jako reklama? Cekal sem nejaky porovnani, ale docetl sem se max v kolik Dish otevira..

+10/0
27.1.2014 18:46

P30e73t34r 95K93o60n38í18č75e91k 8324612335175

Protože to není reklama, ale recenze restaurace, a protože označování reklamy mimo zpravodajství není povinné jako v případě zpravodajských stránek v tištěných novinách.

0/−2
28.1.2014 12:37

J28i75r37i 63K62u43c41e10r62a 5537780726522

prý recenze....;-D

+2/0
28.1.2014 15:22

F61i24l23i67p 50K61r23a12u15s 9789818146857

Dish ma dost drahe burgery, ale zato jsou chutove ve sve vlastni tride, neco jako hodne dobre sampanske. Kdyz mam chut na nejaky neobvykly burger s vychytanou kombinaci surovin, skocim si tam.

Normalne mi ale bohate staci Butch's Burgers cca 200-300m od Dishe. Male bistro, ale ferove a poctive burgery za fajn cenu (~80). Housky mivaji variabilni kvalitu, ale vetsinou jim je malo co vytknout. Pokud tedy nejste super snobi.

+1/0
27.1.2014 18:20

T15i12b98o71r 29V67i14z84v97a54r38y 9804724613265

Doporučuji Fraktál a James Dean. Burgery vynikajicí.

+1/0
27.1.2014 17:57

E30m21i79l 27V30i18l75í93m62e34k 6816989209157

koukal jsem je to drahy, fiasco burger sice neni zadny fine dining ale je to maso jako prase hranolky tatarka za 150.

0/−1
27.1.2014 16:36

V23l96a55d59i75m37í38r 10M89a34c20a67n 4668623691834

Jj, jen se jimi cpěte. Brzy budete vypadat jako praví Američani ! :-P !!

0/−10
27.1.2014 16:29

J85a77r10o96s81l93a97v 64B82r76ü38m18m46e47r 7464683936

Záleží jen na tom, kolik jich sníme.

+2/0
27.1.2014 17:27

A79n84t57o82n31í95n 33S86e29b31e55r16a 7613508220339

Největší chudáčky mají u řetezců jako McDonald a Burger King.Tam vám s úsvměvem dají malinké předražené něco bez chuti, čím vás akorát naštvou.  Já chodím raději do místních hladových oken, kde vám  za 38 korun dají dost velký hambáč s masem a se vším všudy. A hlavně je to opravdu v housce a nikoli v žemlovvce.  R^

+3/−10
27.1.2014 16:05
Foto

D77a47n 14R98u22b32í28n 5978897752987

Nebyla to sekaná v housce? ;-D

+1/0
27.1.2014 16:40

P97a30v63e52l 86J50e73ř86á77b22e11k 7641802754197

V Čechách se houska dává do sekané. V Americe sekaná do housky. Tak kde je na jednu housku masa víc?

0/0
27.1.2014 20:24
Foto

T61o71m52a57s 31V36e26j83m67e98l42e69k 7807565657583

několikrát to zde již bylo napsáno, ale zopakuji. osobně nej burgery je black dog v berouně :) už se těším, až budu mít zase cestu kolem. bejzment neni špatnej, ale někdy mám pocit, že to je loterie v poměru, jednou je to dobrej šťavnatej burger a jindy to je karbanatek. sice neni problem to vratit, ale clovek pak ceka snad pul hodky na nový :(

+2/0
27.1.2014 15:44

J91i55ř96í 34A66l64e78x67a 5646876635448

Nejlepší "burgr" je žádný burgr....;-€Rv

+2/−17
27.1.2014 15:03

J21a75n 82V32l32č13e70k 8565547412542

A co takhle Zdice, u sportovní haly?

+1/−1
27.1.2014 14:41
Foto

T71o81m45a94s 52V53e80j91m39e21l62e19k 7197835507513

a kde presne to tam je? má to nejaký název. jezdím tam vcelku casto, tak bych zkusil

0/0
27.1.2014 15:45

V95o92j83t92ě42c71h 80T71r91u26h20l46á76ř 2855199136

Pokud chcete opravdu skvělej Burger, tak taky doporučuji Coyote v Liberci. :-)

0/−1
27.1.2014 14:06
Foto

D59a10n 34R52u30b69í35n 5248827942347

Za to Coyote v Praze je normální smradlavá díra s nevkusným burgrem.

0/0
28.1.2014 13:51

P32e58t65r 72H48á81n60a 7730627698482

Dish není zlej, trochu předraženej. Skvělý Burgery dělali i na Novodvorsky v Domynu, ale tam šla kvlaita po změně jídelníčku dolu.

Propo,mezi špičku bych zařadil (a ukamenujte mne) Swiss Kinga z Meka.

Jediná věc, která mne tam donutí zastavit :)

+5/−1
27.1.2014 13:20

D21a10g11m73a13r 35N43o44v24o52t11n58á 4591180588973

Souhlas, ten je opravdu jedinečný.

0/0
27.1.2014 13:47

J31a36k67u69b 19F47e47i57f23a35r 7539719636269

Ta "burgerová" parta z Domyna se přestěhovala do Peter's Burger Pub v Karlíně. Burgry tam mají charakter.

0/0
28.1.2014 7:57

L22u56k43á20š 88Š34l50e56h65o10f80e48r 1793809305989

Bohužel nemají, je to všechno na jedno brdo, stejná nevýrazná chuť masa... Rv

0/0
28.1.2014 8:57

P16e63t88r 83H39á46n94a 7100397728622

Tak jako tak, v Domynu se jim opravdu povedla "skvělá" věc. Dobře fungující podnik uplně zazdili "trojhmatem" -zdražení, zmenšení porcí, zúžení sortimentu.

0/0
28.1.2014 12:31

D52a59n 76M81a70c79h97o40l54d25a 8487282344562

pokud s burgru nic netece a nekape je udelany spatne. A nejlepsi je stejne klasika: maso, emental, kysela okurka, ledovy salat, rajce, tatarka, kecup, slanina, grilovana cibule a houska.

0/0
27.1.2014 12:58

G73u69s66t88a69v 67S65o36j23k28a 1888813795864

Doporučuje 9 z 10 pražských foodsnobů. Mluvil o tom Pohlreich, knížku napsal Vaněk nebo blog Cuketka. Hrr tam, buďme free, cool a in.

+5/−3
27.1.2014 12:45

L75a61d42i80s26l71a97v 95M87i28k19a 1681809504754

Nevidšl jsem, že by někdo někoho nutil tam chodit, klidně si běž do meka, nebo někam na 60 korunové menu se zákuskem zdarma, to bude to správné pošušnáníčko (zaplácnutí žaludku).

+3/−3
27.1.2014 12:54

G83u66s45t64a36v 64S75o37j20k68a 1158953265464

Další zaklínač bio, kvalitních potravin z domácích zdrojů a hlavně od místního farmáře (který dané zboží koupil v Makru z Polska). Přijde mi to jako náboženství.

+5/−2
27.1.2014 12:58

D57a91n88y 10S21c64o92t81t 8674121613588

BIO nebo ne, z velmi dobrých surovin lze doma stejně dobrý burger udělat kolem padesáti korun... 200% příplatek je buď za tu BIO nálepku, za teplo při posezení, výhled z ona nebo propálenou energii moc... také nechápu to vzývání "obložené" housky, byť sem tam zabloudím třeba do burgrárny "Belzepub" která je na tom cenově zhruba stejně, chuťově myslím lepší (neměl jsem tu čest zakousnout se do obou zároveň)... občas je prostě na tuhle stravu chuť, existují ale lepší sousta pro gurmeta :-)

+1/−2
27.1.2014 13:14

G76u80s48t78a11v 85S24o60j39k61a 1538263525314

Přesně tak, tady v ČR se teď vzývají termíny bio, kvalitní lokální potravina popř. surovina, farmář atd jako nějaká mantra aby to odůvodnilo burger za 200 nebo jogurt za 30. Přitom sami experti z fakult rozbory zjišťují, že tyhle novodobé "zázračné" potraviny se naprosto shodují s tržním standardem za poloviční nebo třetinovou cenu. Něco podobného, jako ten nový Julius Meinl.

+2/−1
27.1.2014 13:29

J98a33r31o22s21l74a80v 59B39r35ü30m68m69e85r 7824113986

Zajímavé, že na trhu dostanu jogurt za 50 Kč, ale toho jogurtu je kilo.

0/0
27.1.2014 13:38





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.