Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar

Když už si dáte práci se sháněním bažanta, vyplatí se zužitkovat ho do posledního kousku. Po oddělení prsíček a stehen zbude skelet a křídla, ze kterých se udělá výborný vývar.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V77l40a70d12i82m64í63r 74J53i31r16ů10š80e32k 4371251604

Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.:-/

0/0
8.3.2014 15:01

A28l46e88x15a13n84d59r 70K33o53s44t85k76a 5289916959416

Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.

0/0
27.2.2014 15:00
Foto

D78a43v27i84d 42K11o58m27á21r83e49k 3613840580618

Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.

0/0
27.2.2014 18:32

A67l97e53x91a88n35d67r 27K33o93s39t31k18a 5449386809876

Perfektní základ třeba na omáčku.

0/0
28.2.2014 6:03

L36u94d36v81í17k 11G61a55j13d54o66š47í85k 2835903584362

HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika. :-(:-(

Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...

TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?

0/0
27.2.2014 14:45

A24l60e92x52a49n10d53r 75K98o60s48t71k36a 5199756549676

Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..

0/0
27.2.2014 15:20

P72e58t62r 34S85v90a52č40i42n31a 8226609841172

Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka

0/0
27.2.2014 12:23

M55o40n59i18k23a 30R94o83l54l36o37v41á 5113102176405

No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím;-)

0/0
27.2.2014 9:10

E27l56i70š41k25a 27S10v72o88b73o12d98o19v66á 6311622471740

No přece ten, který samotný stačí na super vývar... ;-D

0/0
27.2.2014 19:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.