Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar

Když už si dáte práci se sháněním bažanta, vyplatí se zužitkovat ho do posledního kousku. Po oddělení prsíček a stehen zbude skelet a křídla, ze kterých se udělá výborný vývar.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V32l63a49d78i88m62í47r 97J30i55r27ů16š25e17k 4881911294

Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.:-/

0/0
8.3.2014 15:01

A49l83e29x88a49n97d30r 22K40o92s42t85k79a 5739946729196

Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.

0/0
27.2.2014 15:00
Foto

D94a16v31i15d 70K98o98m38á96r58e79k 3453630630778

Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.

0/0
27.2.2014 18:32

A21l82e46x49a36n62d82r 79K29o88s48t63k26a 5859886629836

Perfektní základ třeba na omáčku.

0/0
28.2.2014 6:03

L29u45d42v92í29k 19G53a77j97d83o78š98í31k 2825433434622

HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika. :-(:-(

Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...

TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?

0/0
27.2.2014 14:45

A49l26e20x26a60n36d58r 65K93o51s87t28k78a 5489586939636

Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..

0/0
27.2.2014 15:20

P59e73t10r 93S90v47a13č55i17n53a 8386129301152

Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka

0/0
27.2.2014 12:23

M69o63n93i12k55a 28R31o78l28l32o75v67á 5813942216145

No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím;-)

0/0
27.2.2014 9:10

E41l89i80š51k44a 83S48v98o89b52o19d32o68v88á 6551202861970

No přece ten, který samotný stačí na super vývar... ;-D

0/0
27.2.2014 19:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.