Diskuze

Spor o nejlepší tatarák nemůže mít vítěze. Jak chutná belgická variace

Tatarský biftek a spousta otázek do diskuse. Má se míchat už v kuchyni, nebo servírovat nenamíchaný, může se maso mlít, nebo se musí jen škrábat? Je lepší používat pravou svíčkovou nebo falešnou? A co kečup? A hořčice? Topinky nebo hranolky? V restauraci na Na Kopci mají jasno. Jejich tatarák v belgické variantě slaví úspěchy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P19e12t46r 45Z59d93e18n70ě28k

13. 3. 2014 23:18

Každému chutná něco jiného, takže neodsuzuji různé úpravy třeba toho tataráku. Co mi ale v poslední době vadí, jsou moderní tzv. "umazané talíře". Čím umazanější, tím modernější a tím také dražší. Odporná móda. Nikdo se tím nenají, ale může se chlubit, jaké měl v poslední době výtečné "fru-fru ala žu-žu"!!

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

P81e39t35r 50J30a64n17d68a

14. 3. 2014 7:45

Copak? Dcerunky trojčata mají narozeniny? :-)

1 1
možnosti

Miliarda ingrediencí a nepřebíjí to chuť masa??? ;-D Tak určitě...

2 0
možnosti

ten interiér z fotek na mě působí zvláštně, ale jinak to nemusí být nejhorší

0 0
možnosti

Mám stejný názor jako pan Martin Kopecký. "Na kopec" již nikdy více! Jediné, co tam mají na vysoké úrovni, jsou ceny. V tom jejich "tataráku" jsem chuť masa vůbec necítil. Ostatní "umazané" talíře byly zvlášť mizerné. Například candát s rozvařenou dýňovou rýží. Anebo husí játra! Zvláště, když jsem si zjistil, jakým způsobem se získávají! :-(:-(:-(

1 0
možnosti

Njn, vepřo-knedlo-zelo to opravdu není :-) Ovšem to Vám může chutnat jen do doby, než zjistíte, jakým podlým způsobem se to zelí zabíjí!

0 0
možnosti

Tatarák samo škrábaný při namletí není zaručeno porušení boubelů tasemnice , pokud ho naškrábete tak je zabijete..

0 0
možnosti

J12i27ř26í 36M87a61c23e53k

10. 3. 2014 8:07

Belgický tatarák? Nebyl by lepší tatarský belgičák?

2 1
možnosti

I20v27a63n 93P70a22p

8. 3. 2014 20:24

tatarák za pár šupů-)))

místo masa se nastrouhá dobrý točeňák ,

přísady jako do tataráku ,opatrně se solí salám je už dost slaný ,zalijeme kečupem a dáme chladit bezva mňamka i pomazánka ,je to bezpečné a levné dobrou chuťR^

1 7
možnosti
Foto

Tak proto jsem v Praze nemohl v tataráku najít hovězí! Nemělo by se to ale pak jmenovat tatarák, ale třeba rusák.

0 2
možnosti

Nepřebije chuť masa. Vážení, zkuste sežvýkat kus naškrabané svíčkové bez jakýchkoli přísad. To je chuť masa a ne maso ochucené přísadami. ;-D

7 0
možnosti