- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Každému chutná něco jiného, takže neodsuzuji různé úpravy třeba toho tataráku. Co mi ale v poslední době vadí, jsou moderní tzv. "umazané talíře". Čím umazanější, tím modernější a tím také dražší. Odporná móda. Nikdo se tím nenají, ale může se chlubit, jaké měl v poslední době výtečné "fru-fru ala žu-žu"
Copak? Dcerunky trojčata mají narozeniny? :-)
Miliarda ingrediencí a nepřebíjí to chuť masa??? Tak určitě...
ten interiér z fotek na mě působí zvláštně, ale jinak to nemusí být nejhorší
Mám stejný názor jako pan Martin Kopecký. "Na kopec" již nikdy více! Jediné, co tam mají na vysoké úrovni, jsou ceny. V tom jejich "tataráku" jsem chuť masa vůbec necítil. Ostatní "umazané" talíře byly zvlášť mizerné. Například candát s rozvařenou dýňovou rýží. Anebo husí játra! Zvláště, když jsem si zjistil, jakým způsobem se získávají!
Njn, vepřo-knedlo-zelo to opravdu není Ovšem to Vám může chutnat jen do doby, než zjistíte, jakým podlým způsobem se to zelí zabíjí!
Tatarák samo škrábaný při namletí není zaručeno porušení boubelů tasemnice , pokud ho naškrábete tak je zabijete..
Belgický tatarák? Nebyl by lepší tatarský belgičák?
tatarák za pár šupů-)))
místo masa se nastrouhá dobrý točeňák ,
přísady jako do tataráku ,opatrně se solí salám je už dost slaný ,zalijeme kečupem a dáme chladit bezva mňamka i pomazánka ,je to bezpečné a levné dobrou chuť
Tak proto jsem v Praze nemohl v tataráku najít hovězí! Nemělo by se to ale pak jmenovat tatarák, ale třeba rusák.
Nepřebije chuť masa. Vážení, zkuste sežvýkat kus naškrabané svíčkové bez jakýchkoli přísad. To je chuť masa a ne maso ochucené přísadami.