Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu

Bažanta připravíte na sto způsobů. S nádivkou patří mezi typické recepty, které s málem masa nasytí celou rodinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L77u61b11o12m73í57r 22J43a63n92o26t32a 5436684666375

Marek Burza byl asi v dubnu na naháňce ;-D;-D ;-D;-D R^ R^ R^ A co bude v červenci?!?! Žeby receptík na Vánočníko Kapříka ;-D ;-D ;-D

+1/0
13.4.2014 20:30

H47e87l35e81n76a 59V25e91v58e32r82k19o36v40a 3869547

S tímto receptem máte téměř půl roku skluz,milá redakce.:-(

+2/−1
13.4.2014 13:28

L23u36b61o83s 58K30u66b40i34c95e35k 4315155314

A co jako ma bejt, ja ho treba ctu poprve, asi mate dost casu byt cely den na comu RvRv

0/−3
13.4.2014 16:51

L93i32b44o19r 19Z18a18p97l93e27t46a19l 7523513745120

Na jaře bažanta?;-DTen kdo píše takový recept,asi žije v úplně jiném světě,nemá o vaření ani ponětí

+3/0
13.4.2014 17:21

P16e32t15r 71M19a17l16i82š78k27a 6301935571803

A když si ho vykrmím doma, tak ho taky nemám jíst na jaře?

0/0
13.4.2014 20:31

Z33l93a85t37u37š59e 74J26e31l78í45n25k41o43v47á 1485762257652

A co má bejt, stačí do googlu napsat bažant, recept a nebudete se stačit divit.

Jde o to, kdy která zvěřina má sezónu. Ale to byste věděl, kdybyste si o bažantovi něco zjistil.

+2/0
13.4.2014 17:47

L31u88b13o25s 42K22u85b26i61c40e90k 4865235504

Budicek pani Jelinkova, zrejme blondynka ze? Vite, ze uz existuji takove bedynky, kde je uvnitr hrozna zima a rika se tomu mrazak. Diky nemu mohu upravovat jakekoliv maso v jakoukoli dobu, ale doporuciji vakuove ulozit.

Za dalsi mohu 100% rict, ze jsem za mesic upravil vic bazantu nez vy za cely zivot. ;-D;-D

+1/−1
13.4.2014 18:00

L22i92b51o32r 25Z23a25p37l88e10t36a36l 7923753715440

Bažantí sezona na jaře není milá zlatá Zlatuše,si to vygůglujte.;-)

0/0
13.4.2014 18:17

H39e50l15e38n35a 91V30e77v53e24r50k43o22v85a 3399907

Vono má bejt to,že není sezona.Za půl roku si na recept nikdo nevzpomene.A jako správnej kuchař jistě víte,že z mrazáku to není vono.:-)

+1/0
13.4.2014 18:09

L31u74b29o49s 94K26u60b12i50c92e98k 4125885164

Urcite neni nad cokoliv cerstveho na kuchynskem stole, ale taky prijde cas, kdy to neni mozne, tak bereme za vdek i mrazene nad kterym se taky kroutim, ale kdyz je to v mrazaku dobre osetreno, tak to docela jde, ale opravdu jen v nouzi.

+1/0
13.4.2014 18:23
Foto

I28v20o 53C26h11u50d81o84b24a 9300726731784

no spíš jsou v předstihu než bažant vyroste tak můžete zatím slintat

0/0
17.4.2014 10:11

L11i71b80o25r 13Z70a44p14l28e56t31a49l 7233883125860

Navíc je tenhle článek vyhoněný na rychlo po nějakém divokém večírku.Je vidět,že ho psal člověk,který nikdy nenakupoval.Kuře kilo nad stokorunu?Kde nakupuje ta slepice,co tohle psala?;-D

0/0
13.4.2014 13:02

M42i91l27a88n 46P94r40o89u95z83a 6872194468597

Třeba nakupuje v Globusu nebo u trhovců atd. Tam je kuře i za 150 Kč 1 kg

no a viděl jsem i za 250 Kč. Bylo krásně žluťoučké dosti velké a dovežené z Francie.

+1/0
13.4.2014 14:52

J97i76ř30í 46P59u39t68í77k 7948413533122

No je psáno "trochu lepší kuře", takže se asi nejedná o toho mutanta z Teska v akci za 49 Kč/kilo...

0/0
13.4.2014 20:53

L10i63b31o75r 87Z61a78p96l81e37t55a84l 7413153415900

Hezký redakce a kde toho bažanta mám jako sehnat?To už neporadíte?Je vidět,že nemáte co dělat.

+1/0
13.4.2014 12:47

V29l28a81d35i67m67í57r 54Š28n75e39k 9724288646951

Kde koupím bažanta ???:-P

+1/0
13.4.2014 7:44

O84s44k44a94r 75K67o29v95a36ř39í48k 8777693316457

ve zdravotnických potřebách

+7/0
13.4.2014 9:21

P15a53v97e76l 57J76e59ř28á44b42e16k 7751572224317

Bažant se nekupuje.

Sbírá (ale nesmí vás nikdo vidět) pod stromy kde hřadují (spí přes noc), když před tím sezobou větší množství pšenice namočené do rumu či jiného alkoholu.

Tolik odborné rady zkušených mezi republikových obyvatel vesnic v hrabských panstvích.

Pšenice - nejlepší z panských sýpek.

+2/0
13.4.2014 12:33





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.