Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu

Bažanta připravíte na sto způsobů. S nádivkou patří mezi typické recepty, které s málem masa nasytí celou rodinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L71u51b11o75m89í78r 71J34a98n79o28t50a 5606734186505

Marek Burza byl asi v dubnu na naháňce ;-D;-D ;-D;-D R^ R^ R^ A co bude v červenci?!?! Žeby receptík na Vánočníko Kapříka ;-D ;-D ;-D

+1/0
13.4.2014 20:30

H93e37l50e43n30a 36V58e43v26e60r23k28o69v53a 3299947

S tímto receptem máte téměř půl roku skluz,milá redakce.:-(

+2/−1
13.4.2014 13:28

L14u50b58o71s 92K48u84b59i45c39e78k 4125875314

A co jako ma bejt, ja ho treba ctu poprve, asi mate dost casu byt cely den na comu RvRv

0/−3
13.4.2014 16:51

L37i70b65o29r 88Z11a38p92l84e44t92a67l 7593393645530

Na jaře bažanta?;-DTen kdo píše takový recept,asi žije v úplně jiném světě,nemá o vaření ani ponětí

+3/0
13.4.2014 17:21

P63e55t59r 33M45a20l25i45š56k54a 6511905971893

A když si ho vykrmím doma, tak ho taky nemám jíst na jaře?

0/0
13.4.2014 20:31

Z57l55a55t94u32š52e 62J50e63l28í65n20k64o23v78á 1355882557932

A co má bejt, stačí do googlu napsat bažant, recept a nebudete se stačit divit.

Jde o to, kdy která zvěřina má sezónu. Ale to byste věděl, kdybyste si o bažantovi něco zjistil.

+2/0
13.4.2014 17:47

L90u75b33o52s 64K85u27b55i29c71e43k 4595475934

Budicek pani Jelinkova, zrejme blondynka ze? Vite, ze uz existuji takove bedynky, kde je uvnitr hrozna zima a rika se tomu mrazak. Diky nemu mohu upravovat jakekoliv maso v jakoukoli dobu, ale doporuciji vakuove ulozit.

Za dalsi mohu 100% rict, ze jsem za mesic upravil vic bazantu nez vy za cely zivot. ;-D;-D

+1/−1
13.4.2014 18:00

L93i86b47o21r 63Z16a22p89l23e90t41a66l 7343543115660

Bažantí sezona na jaře není milá zlatá Zlatuše,si to vygůglujte.;-)

0/0
13.4.2014 18:17

H31e65l94e95n16a 24V33e13v90e19r14k95o42v77a 3309677

Vono má bejt to,že není sezona.Za půl roku si na recept nikdo nevzpomene.A jako správnej kuchař jistě víte,že z mrazáku to není vono.:-)

+1/0
13.4.2014 18:09

L28u26b70o35s 40K23u34b49i80c11e61k 4425205964

Urcite neni nad cokoliv cerstveho na kuchynskem stole, ale taky prijde cas, kdy to neni mozne, tak bereme za vdek i mrazene nad kterym se taky kroutim, ale kdyz je to v mrazaku dobre osetreno, tak to docela jde, ale opravdu jen v nouzi.

+1/0
13.4.2014 18:23
Foto

I60v72o 53C62h50u77d64o50b87a 9790636431304

no spíš jsou v předstihu než bažant vyroste tak můžete zatím slintat

0/0
17.4.2014 10:11

L54i11b26o56r 44Z70a72p47l18e83t75a35l 7173403555250

Navíc je tenhle článek vyhoněný na rychlo po nějakém divokém večírku.Je vidět,že ho psal člověk,který nikdy nenakupoval.Kuře kilo nad stokorunu?Kde nakupuje ta slepice,co tohle psala?;-D

0/0
13.4.2014 13:02

M15i61l90a91n 92P57r41o52u79z36a 6512134778387

Třeba nakupuje v Globusu nebo u trhovců atd. Tam je kuře i za 150 Kč 1 kg

no a viděl jsem i za 250 Kč. Bylo krásně žluťoučké dosti velké a dovežené z Francie.

+1/0
13.4.2014 14:52

J90i71ř95í 92P79u47t64í53k 7278713463582

No je psáno "trochu lepší kuře", takže se asi nejedná o toho mutanta z Teska v akci za 49 Kč/kilo...

0/0
13.4.2014 20:53

L51i87b77o36r 43Z47a19p35l81e27t72a51l 7363953695730

Hezký redakce a kde toho bažanta mám jako sehnat?To už neporadíte?Je vidět,že nemáte co dělat.

+1/0
13.4.2014 12:47

V76l17a28d69i69m79í92r 14Š38n23e60k 9174598616441

Kde koupím bažanta ???:-P

+1/0
13.4.2014 7:44

O29s54k43a15r 52K74o52v92a14ř93í52k 8557723986547

ve zdravotnických potřebách

+7/0
13.4.2014 9:21

P65a82v76e90l 76J19e52ř76á88b71e94k 7721972294867

Bažant se nekupuje.

Sbírá (ale nesmí vás nikdo vidět) pod stromy kde hřadují (spí přes noc), když před tím sezobou větší množství pšenice namočené do rumu či jiného alkoholu.

Tolik odborné rady zkušených mezi republikových obyvatel vesnic v hrabských panstvích.

Pšenice - nejlepší z panských sýpek.

+2/0
13.4.2014 12:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.