- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bože, to je diskuze. Vše, na co nemám nebo je dražší, než si umím představit nebo za co běžně utrácím, je hned zlodějina, předražený nebo snobárna. To minimálně. Ach jo.... Ať si každý jí nebo kupuje, na co má. Co je komu do toho? Stejnou logikou bychom měli všichni jezdit v Dacii Logan (tedy jestli není snobárna i to), protože ta vás taky odveze kam potřebujete, má čtyři kola a jeden volant. Stejně jako Octavie, Superb, Mazda, Mercedes nebo dokonce Porsche. Ne, vážně, já padám. Neuvěřitelná diskuze! Závisti a malosti zdar!
Peněz by mi líto nebylo, kdybych je měla
Ale jo, Pohlraicha mám celkem rád, otevřel oči spoustě lidem, především když ukázal jak se dělají blafy v hospodách... A ty jeho meníčka za 850 - no, když mu to pražští hejlové zaplatí, tak co by ne. Dělal bych to stejně.
"...Do kuchyně nás v Divinisu pustili úplně bez problémů, ..."
HAA maj ho. Novináři jistě měli potravinářské průkazy
Máte namysli Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství? K čemu by jim byl?
Lák na čerstvé ryby ? "
Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění.
Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění.
Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce Nemáme vždy ryby v nabídce.."
Nějak se to násobí. Dříve, či později budete mít čerstvé živé ryby a čerstvou bio zeleninu. Akvaponický skleník .
Cesta rajčete ze sklizně do talířku méně než 20 minut. A navíc BIO.
.Rada panu Pohlreichovi - zmenšete talířky, porce budou vypadat větší. Něco jako do pohádky pro 7 trpaslíků.
Jinak vás ale obdivuji.
Tak já jsem měl sushi maki s lososem, avokádem a krevetama po třetinách. Nicméně takhle neobědvám každý den, aby jste mě neměli za snoba. K večeři budu mít buřty s cibulí ;-).
Maki sushi s tuňákem, lososem a okurkou se dá v pohodě připravit doma. V Makru mají vše a dokonce sojovku bez glutamatu. Žena se ráda dívá jak motám.
Tak schválně. Jaký byl oběd? Já jedl v jídelně střední hotelové školy, kde se děti učí vařit. Boršč, hovězí pečeně na česneku a knedlík. Měl tu někdo něco výjimečného?
Listový salát rajčiny, kozí syr, zálievka z olivového oleja, horčice
Ty brdo toto je zasa debata...
Niekto nechce pochopiť že francúzske sliepky je nejaká odroda, ktorá má žltučký žltok,
ďaľší nechápe, prečo by mal odlišovať chuť chemického blivajzu od poctivej stravy.
Iný povie, že 800 Kc je moc a je to predražené a pani Rollova by všetko uvarila rovnako za desatinu ceny, pričom sama jedla polievku za 800,- Kč vo Vodičkovej ulici a ked sa človek spýta kde to bolo, tak sa dozvie že ako blbý Slovák nemá mekotať...
Ty vole ja čumím..
Každému co je ho jest.. Ked na to nemáš/nechutí to/ nepoznáš rozdiel/vieš tak prečo potom úporne debatujete pod týmito článkami? Pohlreich niečo dokázal a dokázal to sám, bez toho aby kradol alebo privatizoval. Varí dobre, vie sa predať...
Klídek, paní(?) TRollová je takovou atrakcí této diskuze. Nebýt ji, všichni by již nadávali pod jiným článkem na nějakého zloděje. Dle toho co píše, by jí mělo být přes šedesát, ale vyjadřuje se jako patnáctka, co doufá že najde spřízněnou duši.
Pohlreich je bůh
Jeho zásluhy o zlepšení české gastronomie jsou nezpochybnitelné a ještě je to sympaťák. A je vtipnej. Některý jeho hlášky se dají tesat do kamene.
Ráda podle něj vařím.
Na běžné vaření je lepší Roman Vaněk.