Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Knížka o grilování od DJ BBQ je vodvaz. Objevil ho Jamie Oliver

Jestli je někdo symbolem všeho, co znamená grilovačka, tak je to Christian Stevenson, pro kterého je grilování celý život. Tak trošku alternativní týpek, šílený a okouzlující chlapík, který zachází s grilem tak, že strhl i Jamieho Olivera. Právě mu u nás vychází knížka receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J86i75ř51í 37N50o53v95á97k 6464762469931

Cesky diskuter, odbornik na vse! Je treba nekomu, kdo je spicka ve svem oboru, davat rady?

+2/0
13.6.2014 10:35

P11a31v74e23l 71N29o48v55á29k 7682559226759

Pul lzicky horcicneho prasku?... No nevim.. ja pouzivam na grilovane maso horcicne seminko... to je teprve parada... R^

0/−1
12.6.2014 8:35

M79a26r49e89k 46Z51a13h78r81a19d51i78l 6524359825891

No, obecně mě ty jeho sušený a granulovaný přísady moc nepřesvědčily. Nechápu, proč nedat čerstvý..

0/−1
12.6.2014 8:39

P27a74v89e29l 81N98o10v57á87k 7632659326819

Tak treba cesnek cerstvej dat nemuzete.. ten zhorkne... s cibuli je to podobne..

+2/0
12.6.2014 8:45

P26a27v29e38l 61N69o37v56á17k 7982359436259

ale da se to vyresit tak, ze se to cesnekem potre a pak se zbyly cesnek seskrabe treba

0/0
12.6.2014 8:47
Foto

M28a21r33t43i28n 93V64y65s11t93r65č92i93l 1809267908

cesnek, olej, bylinky cerstvy do hmozdire a na jemno..zalezi jak na co...ale cesnek je dobrej na rizky ne na gril :) ja moc maso necesnekuju, podle toho na co, na ramínka, zebirka snad do BBQ marinadky trochu jo...ale koupim ji, rozsireni obzoru se hodi.

0/0
13.6.2014 7:56

M12a82r85e80k 96B65u91r31z50a 7907651552427

Ja myslim, ze je to trochu i o stretu kultur, asi obecne vic spolehaji na konvenience

+2/0
12.6.2014 10:36

M19i74l63a85n 65K79l87o33u53č44e70k 3660255248337

sušenej česnek je asi taková konvenience jako sušená paprika

+2/0
12.6.2014 11:11

P63a45v66l87a 21N65o14v26á 3495623288615

R^

0/0
12.6.2014 14:38

P29a12v92e37l 38O19d33r90a28z12i16l 6374109377670

Ne, to není, jde o zcela jiné suroviny.

0/0
12.6.2014 16:10
Foto

M57a48r24t23i80n 51V67y67s14t33r76č44i76l 1159587238

http://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92376.aspx

0/0
13.6.2014 7:58

P33a47v28e67l 31O60d17r42a57z91i32l 6144619387390

Víte, vycházel jsem z toho, že z česneku se používá docela jiná část rostliny, než z papriky, že paprika bez sušení nevydrží, zatímco česnek ano, paprika sušením moc neztrácí, česnek rozhodně ano.

Nepotřebuji odkazy na notorické pojmy.

0/0
13.6.2014 10:48

M86i82l97a56n 76K35l48o46u20č61e43k 3880135608737

Hořčičnej prášek je jenom namletý semínko.

+2/0
12.6.2014 9:45

P56a85v69l87a 82N88o81v69á 3455963408805

Teď jsem to chtěla napsat. Já si ho doma teda drtím sama v hmoždíři, ale předpokládám, že tenhle bude mnohem jemnější, já tam klidně nechám trochu hrudky.

0/0
12.6.2014 14:37

P65e88t28r 62R16o74m92á88n60e78k 8574807874834

Já dávám mletou hořčici v daleko větším množství. Půl lžičky proti použité lžíci cuminu a dalším je v podstatě jako nic. Jinak ten prášek aspoň neobsahuje konzervanty a dalších 10 zbytečných přísad, jako klasická hořčičná omáčka.

+1/0
12.6.2014 13:14

P10a18v16l86a 71N13o81v82á 3445463448725

No hlavně ten prášek je chuťově jinde než samotná hořčice.

0/0
12.6.2014 14:55

M55i49c15h23a61l 58S45t54r82n57a90d 5978376237197

DJ BBQ je super. Ale podivejte se taky na BBQ PIT BOYS :) To jsou grilovaci frajeri ;)

0/0
12.6.2014 8:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.