Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Knížka o grilování od DJ BBQ je vodvaz. Objevil ho Jamie Oliver

Jestli je někdo symbolem všeho, co znamená grilovačka, tak je to Christian Stevenson, pro kterého je grilování celý život. Tak trošku alternativní týpek, šílený a okouzlující chlapík, který zachází s grilem tak, že strhl i Jamieho Olivera. Právě mu u nás vychází knížka receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J36i16ř17í 32N42o40v71á77k 6514782809841

Cesky diskuter, odbornik na vse! Je treba nekomu, kdo je spicka ve svem oboru, davat rady?

+2/0
13.6.2014 10:35

P93a13v73e18l 88N77o83v80á19k 7622669606239

Pul lzicky horcicneho prasku?... No nevim.. ja pouzivam na grilovane maso horcicne seminko... to je teprve parada... R^

0/−1
12.6.2014 8:35

M56a90r70e86k 47Z62a42h75r31a85d75i95l 6574739595541

No, obecně mě ty jeho sušený a granulovaný přísady moc nepřesvědčily. Nechápu, proč nedat čerstvý..

0/−1
12.6.2014 8:39

P89a27v85e75l 56N76o19v63á92k 7862899966979

Tak treba cesnek cerstvej dat nemuzete.. ten zhorkne... s cibuli je to podobne..

+2/0
12.6.2014 8:45

P17a68v55e92l 75N51o68v84á39k 7872459146629

ale da se to vyresit tak, ze se to cesnekem potre a pak se zbyly cesnek seskrabe treba

0/0
12.6.2014 8:47
Foto

M17a36r77t59i25n 27V38y89s90t76r90č14i46l 1479367768

cesnek, olej, bylinky cerstvy do hmozdire a na jemno..zalezi jak na co...ale cesnek je dobrej na rizky ne na gril :) ja moc maso necesnekuju, podle toho na co, na ramínka, zebirka snad do BBQ marinadky trochu jo...ale koupim ji, rozsireni obzoru se hodi.

0/0
13.6.2014 7:56

M98a57r65e44k 68B61u40r82z30a 7167141742257

Ja myslim, ze je to trochu i o stretu kultur, asi obecne vic spolehaji na konvenience

+2/0
12.6.2014 10:36

M11i81l81a22n 48K50l40o13u76č69e60k 3170165408777

sušenej česnek je asi taková konvenience jako sušená paprika

+2/0
12.6.2014 11:11

P50a56v37l24a 91N84o81v32á 3115443118765

R^

0/0
12.6.2014 14:38

P57a53v21e51l 23O87d19r94a78z65i95l 6164329987390

Ne, to není, jde o zcela jiné suroviny.

0/0
12.6.2014 16:10
Foto

M95a57r37t38i82n 88V36y91s90t22r89č42i77l 1799467208

http://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92376.aspx

0/0
13.6.2014 7:58

P70a95v82e59l 65O27d47r28a96z44i97l 6844599317900

Víte, vycházel jsem z toho, že z česneku se používá docela jiná část rostliny, než z papriky, že paprika bez sušení nevydrží, zatímco česnek ano, paprika sušením moc neztrácí, česnek rozhodně ano.

Nepotřebuji odkazy na notorické pojmy.

0/0
13.6.2014 10:48

M54i85l73a72n 16K27l86o26u64č62e98k 3610795198387

Hořčičnej prášek je jenom namletý semínko.

+2/0
12.6.2014 9:45

P58a67v93l98a 33N72o43v22á 3575393408925

Teď jsem to chtěla napsat. Já si ho doma teda drtím sama v hmoždíři, ale předpokládám, že tenhle bude mnohem jemnější, já tam klidně nechám trochu hrudky.

0/0
12.6.2014 14:37

P84e14t75r 70R98o29m44á56n14e16k 8394917834784

Já dávám mletou hořčici v daleko větším množství. Půl lžičky proti použité lžíci cuminu a dalším je v podstatě jako nic. Jinak ten prášek aspoň neobsahuje konzervanty a dalších 10 zbytečných přísad, jako klasická hořčičná omáčka.

+1/0
12.6.2014 13:14

P27a96v66l64a 66N18o67v85á 3405893608965

No hlavně ten prášek je chuťově jinde než samotná hořčice.

0/0
12.6.2014 14:55

M28i58c41h37a44l 42S22t42r81n50a93d 5628786267337

DJ BBQ je super. Ale podivejte se taky na BBQ PIT BOYS :) To jsou grilovaci frajeri ;)

0/0
12.6.2014 8:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.