Diskuze

Pohlreich ugriloval prima maso. Jenže obyčejný smrtelník ho nesežene

Zdeněk Pohlreich vaří ve čtvrtém díle své grilovací show pro dobrovolné hasiče. A protože jsou to tvrdí hoši, vypustil sladké dezertíky a výrazně se orientoval na maso. Ale také ukáže, jak lze obyčejné brambory vařené ve slupce povýšit na umění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spíše mi vadí "grilování" na kameni, nebo na pánvi, to můžu dělat na sporáku. Podle mě je správná grilovačka přímo na roštu

0 0
možnosti

No, tak jsem dal do vyhledávače "rib eye s kostí" a měli ho v mikrofarmě. Čili jsou.

0 0
možnosti

"Normální" odleželý rib eye steak stojí kolem 600 korun za kilo, variantu s kostí na českém internetu v podstatě nelze dohledat. Zkuste si zadat do vyhledávače Prime rib a se zlou se setkáte."

Cca minuta hledání a našel jsem toto. http://eshop.amaso.cz/ Řeznictví ml. Kšány. Sice to stojí skoro 1000,-/kilo, ale sehnat se dá. Nevím, proč se v článku píší nepravdy.

0 0
možnosti

Tak on je to i Eshop což dává větší naději pro získání kvalitního masa i když, tak trochu zajíc v pytli.

0 0
možnosti

Mne by zajímalo kde (nebo kdo) u nás maso dozrává měsíc. Je li to jen u řezníka, nebo to má někdo ve své podnikatelské činosti. Třeba jatka. Totiž jedině to zrání tomu masu dává cenu.

0 0
možnosti

Třeba u Kšány. Mají pobočku třeba v Dlouhé v Praze 1. Tohle maso tam zraje od 30-60 dnů. Cena je vyšší, ale když to srovnám s cenou běžné pravé svíčkové, tak to stařené maso není zas o tolik dražší.

0 0
možnosti

P43e48t14r 58S71o44k80o37l

9. 6. 2014 18:16

No nevím, na heuréce jsem maso ještě nesháněl. Já normálně zajdu do makra a mám hovězí roštěnec i s kostí za 3 minuty u pokladny a na krájení žádného experta z USA nepotřebuji. :-P

4 1
možnosti

Vážený pane redaktore, když tomu nerozumíte, neumíte vyhledávata ani nevíte o čem píšete, tak o tom raději nepište. Naprosto nesmyslný název článku, např. AMaso v Dlouhé to má. Ano je to dražší, ale to si radši koupím jednou dobré maso, než 2x hnusné maso. Za ten zážitek to stojí ....

0 0
možnosti

trms.cz ho ma celkem bezne.

1 0
možnosti

Možná by pane autore stačilo místo Prime rib to hledat česky a možná byste uspěl.

Ovšem pokud pro Vás "normální smrtelník" = "trouba co neumí hledat", pak asi ano ...

10 0
možnosti

J76a73n 86L11a10k22o71m59ý

8. 6. 2014 16:39

Vždyť dnes jde sehnat cokoliv, stačí přijít do obchodu, kde by to mohli mít a pokud nemají, oni to někde objednají.

Pak je to jen otázka ceny.

Kdybych chtěl onen vysoký roštěnec s kostí, za hodinu ho mám, ovšem za 459 za kilo - to si radši koupím kapra

5 1
možnosti

V12o60j32t81a 30S94u70k

8. 6. 2014 16:16

Zase to potvrzuje ze kopirovani texaskeho steaku uz doslo I tam.Ale celkem nikdo to neumi ;pripravit v surovem stavu.I malo kdy jsou prave rostenky na pulte podle me zkusenosti.V[>-]

3 2
možnosti