- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
I já bych v programu o grilování čekal spíše využití klasických vlastností grilů, včetně zauzení než vaření silných vývarů či pečení pečiva.
A bude konečně i něco než jak využívat netradičně gril?
Už se tu dělalo demi glace, vařilo, pekly moučné zákusky (listové).
Co třeba ukázat, jak něco doudí ve vodním grilu a podobné vychytávky na které grily primárně jsou? Chápu, sponzor asi vyrábí jen to co mistr P. předvádí.
Ale vařit a péct moučníky na grilu sponzora jen abych předvedl jak jsou skvělé?
Grilů je mnoho druhů, od předváděných klasických typů, přes zdravé vodní (nepřepaluje se tuk), až po lokomotivky a lokomotivky s udírnou, které umožňují úplně nepřímé grilování a uzení.
Takže pokud to má být o grilování, tak raději sponzora, co má širší nabídku, či sponzory střídat (a to by asi bylo nejlepší). A ne se pokoušet na základním grilu udělat vše.
Tuk se dá přepálit i na vodním grilu. Seriál asi není koncipován, jako přehlídka typů griluů.
bylo to spíše vaření na ohni než grilování,
Velice podobnou směs do listového těsta dělávám. Takže ano, mohu potvrdit, je to dobré.
"vepřová panenka s láskou zabalená" a pred tim s laskou zavrazdena.čučuka mi sedi lip.
pro zaměstnance zoo pan ředitel a sekretářka-))))))))samozřejmě v montérkách
Nováčková smaží i okurky a zavařuje co zahrada dá.
Vadí mi to nadužívání "taaak..", měl by to trochu tlumit. Jinak vcelku dobrý.
To už je zase neděle? To to uteklo, co?
Pohlreich je bezesporu profík. Umí zatraceně dobře. To je bez diskuze. Ovšem ty jeho zdrobnělinky... to je síla.
V tomto článku mě dostala "vepřová panenka s láskou zabalená do anglické slaniny".
Proboha kde v té větě vidíte zdrobnělinu?? http://cs.wikipedia.org/wiki/Zdrobn%C4%9Blina