- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jez a nemel je ideální recept na takováto překvapení.
I když je mi přijde molekulární kuchyně zajímavá, takovéto překvapení mi přijde nevhodné... asi jsem poněkud staromódní.
Můj kamarád je fakt dobrej psychiatr, expert na mánie, možná by mohl resrauraci pomoci s vylepšením reputace
Vzpomněl jsem si, že jsem někde viděl recept na tatarák z řepy. Chtěl jsem to vyzkoušet pro srandu. Už potřebu nemám. Ten týpek mně vysvětlil, jak to chutná
Já dělám tatarák z lilku a nedávno se mě příbuzná ptala, co je to za maso, že je tak jemné. Řepa je příliš výrazná.
Místo peněz mu nasypali burizony.
Trochu mi to připomíná kantýnu u nás v práci - třeba v pondělí byla kulajda, co chutnala jako krkonošské kyselo. Dnes jsem měl kuře s chutí tataráku. A ten boršč, který chutí i vzhledem připomínal zředěný segedín... Prostě lahůdka
Dost hloupý vtip. Objednám si guláš a dostanu čokoládu? A čekají na reakci? Byla by určitě zajímavá, jelikož mám na kakao (a tedy i na čokoládu) alergii.
To by asi docela čuměli, kdyby jim tam někdo kvůli tomu zkolaboval.
Vždyť to chutná jak buchtičky se šodó babi! Jez a nemel!
V neděli pečem nutrii, to sem zvědavej jak to bude chutnat
já vím jenom jak chutná h***o z nutrie.
Teda, že takovou reklamu na čokoládu potkám na youtube a co nejrychleji jí přeskočim, to už jsem si zvykl. Ale že o ní najdu na hobby.cz celej článek, kde je před tou reklamou ještě další reklama, to už je docela p.d.l ...
Nový hnusný font a grafika -> článek jsem ani nečetla. Stále doufám, že tudle změnu pro změnu snad nakonec neprovedou.
kvůli téhle hnusné grafice už neklikám na ekonomiku, svého milovaného dilberta si otevírám jen jednou týdně, takže jestli v tom hodlá idnes pokračovat a rozšířit to na všechny sekce tak mi asi zbyde víc času na práci