Diskuze

Domácí nanuky, po kterých neztloustnete. Osvěžující letní svačinka

Kvalitní křupavá čokoláda ukrývající banánovou dužninu, která má po zmrznutí příjemně krémovitou konzistenci, a k tomu bonus v podobě čerstvé maliny, mletého kokosu, sušené kustovnice, sezamových semínek či nasekaných oříšků. Fantazii a chutím se meze nekladou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmmm, to vypada hodne dobre :) Ja si ted v posledni dobe oblibila tenhle recept na domaci nanuk: http://j.mp/Domácí_nanuk V tehle horkych dnech fakt bodne. Doporucuju! Ale urcite zkusim i s bananem! Diky za recept :)

0 0
možnosti

Nevim, jestli nekteri z diskutujicich nekdy zkouseli zmrazit banan, ale nikdy neztvrdne tak, aby byl jako kamen.

0 0
možnosti
Foto

R32a71d64e24k 60H87a24n92k26a

18. 7. 2014 20:53

Díky, ale nevím, proč bych měl lízat černou mambu...

1 0
možnosti

Problém možná také je, že ta vaši ultra kvalitní čokoláda může být stokrát kvalitní, ale nemusí chutnat. Její hořká chuť je i v porovnání s hořkou klasik tak hořká, že najdete opravdu hodně dětí a i dospělých, že je neosloví (z hořké kávy místo kakaa děti štěstím také neomdlí i i kdyby byla cibetková či sloní).

A muset si rychle ukousnout i kus sladké zmrzky abyste to maskovali?

Použijte prostě čokoládu, co dětem chutná, zkoušejte jim nabízet i silnější, ale neházejte je zbytečně drahé peníze do oblasti extrému. Dopadli byste tak, že vám podobný nanuk dítě rovnou odmítne a bude chtít míšu z obchodu.

Ani nemluvím o radosti do nekonečna lízat zmrzlý banán. To už je raději pomačkat či pomlít jako v receptu na Lidovkách (banánová zmrzlina) a po zatuhnutí v tvořítku namočit v čokoládě a posypat sekanými oříšky či kokosem.

3 0
možnosti

Tak jsem rada, ze nejsem jedina, koho pri pohledu na nanuk s malinou na spici napadla podobnost ciste nahodna necemu jinemu, po cem se ale obravdu nepribere ani gram, naopak;-D

8 0
možnosti

Taky jsem si říkala, jestli jsem jediná prase a mám radost, že ne! :-D Ještě to se mnou není tak zlé... :-D

2 0
možnosti

Ještě malá, ale důležitá rada pro dámy a slečny, pokud budete tento nanuk budete jíst na veřejnosti, tak doporučuji nenavazovat s přítomnými chlapci a pány oční kontakt.

10 0
možnosti

Která zastydlá stará panna ty nanuky "designovala"? ;-D Když se podívám na ten nadpis tak přemýšlím, jestli to je opravdu o nanucích ;-D

3 0
možnosti

Hmm. Vypadá to ale dost nechutně...

Jinak opět prima bulvární titulek - "nanuk po kterém neztlostnete". Načež následuje dlouhý výčet zdravý prospěšných látek od výživářky, ale ani zmínka o tom, že by to bylo nějaké dietní. To totiž není ANI NÁHODOU. Naopak je to celkem slušná klaorická bomba. ;-D

0 0
možnosti

Postupovala bych dvoufázově. Banány bych raději rozmixovala a naplnila jimi formičky na nanuky. Až by byla náplň zmrzlá, vyndala bych nanuky z formiček a zrmzlé namáčela do čokoládové polevy. Pravděpodobně by se to dalo jíst už rovnou, stejně jako když u stánku polévají čokoládou točenou zmrzlinu. Určitě by se to ale dalo dát znovu do mrazáku a uchovat.

4 0
možnosti

Na kokosovém tuku je nesympatické, že je to cévní ucpavač číslo jedna. Kokosový, palmový a palmojádrový...výživářko, vrať diplom, jestli nějaký máš!

6 5
možnosti

No, kokosový bych rozhodně do stejný kategorie s palmovým nedával...

4 0
možnosti