- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmmm, to vypada hodne dobre :) Ja si ted v posledni dobe oblibila tenhle recept na domaci nanuk: http://j.mp/Domácí_nanuk V tehle horkych dnech fakt bodne. Doporucuju! Ale urcite zkusim i s bananem! Diky za recept :)
Nevim, jestli nekteri z diskutujicich nekdy zkouseli zmrazit banan, ale nikdy neztvrdne tak, aby byl jako kamen.
Díky, ale nevím, proč bych měl lízat černou mambu...
Problém možná také je, že ta vaši ultra kvalitní čokoláda může být stokrát kvalitní, ale nemusí chutnat. Její hořká chuť je i v porovnání s hořkou klasik tak hořká, že najdete opravdu hodně dětí a i dospělých, že je neosloví (z hořké kávy místo kakaa děti štěstím také neomdlí i i kdyby byla cibetková či sloní).
A muset si rychle ukousnout i kus sladké zmrzky abyste to maskovali?
Použijte prostě čokoládu, co dětem chutná, zkoušejte jim nabízet i silnější, ale neházejte je zbytečně drahé peníze do oblasti extrému. Dopadli byste tak, že vám podobný nanuk dítě rovnou odmítne a bude chtít míšu z obchodu.
Ani nemluvím o radosti do nekonečna lízat zmrzlý banán. To už je raději pomačkat či pomlít jako v receptu na Lidovkách (banánová zmrzlina) a po zatuhnutí v tvořítku namočit v čokoládě a posypat sekanými oříšky či kokosem.
Tak jsem rada, ze nejsem jedina, koho pri pohledu na nanuk s malinou na spici napadla podobnost ciste nahodna necemu jinemu, po cem se ale obravdu nepribere ani gram, naopak
Taky jsem si říkala, jestli jsem jediná prase a mám radost, že ne! :-D Ještě to se mnou není tak zlé... :-D
Ještě malá, ale důležitá rada pro dámy a slečny, pokud budete tento nanuk budete jíst na veřejnosti, tak doporučuji nenavazovat s přítomnými chlapci a pány oční kontakt.
Která zastydlá stará panna ty nanuky "designovala"? Když se podívám na ten nadpis tak přemýšlím, jestli to je opravdu o nanucích
Hmm. Vypadá to ale dost nechutně...
Jinak opět prima bulvární titulek - "nanuk po kterém neztlostnete". Načež následuje dlouhý výčet zdravý prospěšných látek od výživářky, ale ani zmínka o tom, že by to bylo nějaké dietní. To totiž není ANI NÁHODOU. Naopak je to celkem slušná klaorická bomba.
Postupovala bych dvoufázově. Banány bych raději rozmixovala a naplnila jimi formičky na nanuky. Až by byla náplň zmrzlá, vyndala bych nanuky z formiček a zrmzlé namáčela do čokoládové polevy. Pravděpodobně by se to dalo jíst už rovnou, stejně jako když u stánku polévají čokoládou točenou zmrzlinu. Určitě by se to ale dalo dát znovu do mrazáku a uchovat.
Na kokosovém tuku je nesympatické, že je to cévní ucpavač číslo jedna. Kokosový, palmový a palmojádrový...výživářko, vrať diplom, jestli nějaký máš!
No, kokosový bych rozhodně do stejný kategorie s palmovým nedával...