Diskuze

Zapomeňte na tradiční nakládání, tyhle nesterilované okurky sníte hned

Pikantním a kyselým dobrotám ze zeleniny neodoláme jako příloze k obědu, ty vlastnoručně zavařené přitom většinou chutnají nejlépe. Tak proč si je v sezoně nepřipravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J38a63n 35K98a74n70t

5. 8. 2014 12:18

Nejak mi v tom receptu schazi mrkev a kopr ! Kren se mi jevi zbytecny, je mnohem lepsi cerstve nastrouhany k pecenemu kolenu a cesnek se pouziva pri nakladani okurek predevsim v ruske kuchyni.

0 0
možnosti
JD

Okurky miluji na vsechny zpusoby, ale musim si je zavarit sam. Ty z obchodu jsou na muj vkus neskutecne kysele. Dlouho hledam optimalni recept, u me vyhrava klasicke DEKO, ale min octa a o dost vic cukru. Do kazde sklenice pak jeste strouzek cesneku a nic vic. Loni jsem ani nesterilizoval. Po mesici muzete konzumovat. Nalev ma vybornou chut, vzdy ho i cely vypiju :-) zitra se chystam udelat prvni letosni kvasaky. A miluji take okurkovy salat s mlekem a smetanou. Mňam.

0 0
možnosti
Foto

I61v10o 49C66h10u40d27o81b91a

29. 7. 2014 10:20

dyť to je recept na nálev ze sáčku běžně k dostání8-o a tři kila okurek sníst na posezení aby se nezkazily to raději budu dělat klasicky;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JM

Co mám dělat s tím druhým litrem vody?

10 0
možnosti
JJ

J93a45n 69J78a49r43o45s

29. 7. 2014 4:47

Poslat detem do Ugandy

11 0
možnosti