- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to smrtelně nebezpečná zábava. Nejen, že může nastat bezprostřední kolaps, ale při opakované nadměrné konzumaci hrozí vážné poškození střev. Může se rozvinout i rakovina. Nejsem proti pálivým jídlům, osobně je mám rád a přměřené množství správných pálivých papriček má anibakteriální účinky, může upravit zažívání a má i termoregulační účinky (v létě ochlazuje, v zimě zahřívá), ale musí se to dávkovat do jídla jako lék a ne jako prostředek, jak se poškozovat.
Když jsou blbí a už roupama nevědí co dělat...
Co v držce, tam mi to nevadí a ostré já rád, ale to ráno na záchodě soutěžícím nezávidím...
7,7mil SHU? tomu se dost těžko věří, Pravidelně pořádáme Habanero Party a letos jmse měli Trinidad Scorpion Moruga to má 2 mil SHU a proto 7,7mil moc nevěřím
Zda se mi , ze mate pravdu….Red Savina nema ani million...
To mi připomíná jednu pohádku.
"A nemůžu jako důkaz odvahy raději sníst žížalu?"
"ne to by si nebyl odvážnej, ale prase"
...
Ať jsme blbí, jen když nám chutná. Nemiluji podobné excesy.
no, tady se 'fressen" jenom neco paliveho…
ale horsi jsou ty preziracky, co trvaj hodiny a za to dobe umre asi 7.000 lidi hladem v jine casti sveta….
Ať si každý blbne jak chce, ale zajímalo by mě, jestli tito lidé potom rozeznají ještě jinou chuť jídla než nepálí / pálí / pálí moc
Tohle slýchám jako milovník hodně ostrého jídla docela často. Možná vás to překvapí, ale třeba u mě má dlouhodobý tréning naopak za následek rozšíření škály chutí, které si dovedu užít (tedy i na té nepálivé straně).
Někde jsem četl, že v Rusku dali soutěž, kdo vydrží déle v sauně. Poražený finalista se údajně upekl ..