Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na „instantní“ gril. Vyzkoušeli jsme, zda vás na výletě nakrmí

Grilování v rámci piknikování je u nás zatím málo rozšířené. Je to tím, že míst vhodných ke grilování je ve srovnání se zahraničím pořád málo, navíc ne každý má malý cestovní gril, který by se pohodlně vešel do kufru auta, nemluvě o batohu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P12e68t51r36a 21Š25i15m76o97n93o75v49á 6150470663613

To mě překvapilo, že tento jednorázový gril je použitelný, až se počet grilovacich míst zvýší na 10, třeba vyzkoušíme ;-).

+2/0
8.8.2014 8:46
Foto

V78l24a11d27i20m88í61r 51V94o73l84k12o 6670682197729

asi blbej kus....mě nechytl ani náhodou....naštvanej jsem odkráčel do lesa pro dřevo a uhlí z něj pak aspoň nasypal na oheň. Netvrdím, že ostatní nejsou OK, ale ten můj byl na kočku

+2/−1
7.8.2014 19:58

J34i27ř93í 87D27v38o30ř31á81k 5678863108650

Začal jsem hrát novou hru .Pravidla ?Jednou za čas otevřu Idnes  rubriku Hobby , přečtu si nadpisy článků ,  a odhadnu autora.U "bma" mám víc než devadesáti procentní úspěšnost.Trochu mu závidím , že mu za "to" někdo platí.

+2/−2
7.8.2014 19:34

V93l38a88s71t56i11m68i49l 39T89e49n26c56e61r 4350220477170

Taky jsem to kdysi vyzkoušel. Gril fungoval tak, jak to má v popisu práce, ale já udělal chybu - griloval jsem kuřecí stehýnka aníž bych je aspoň nařízl. Pak už mu došel horký dech a samozřejmě, že u kosti to pak nebylo ono. Bohužel, chybama se člověk učí. :-/

+3/0
7.8.2014 12:45

M87i30l51a31n 20K58l48o33u57č92e28k 3590335888947

Takovéto maso s kostí je lépe grilovat nepřímo, ale to tento gril neumí.

+1/0
7.8.2014 15:33

M57a65r84t22i55n 65M10a69i42k43s77n77a41r 3654123188822

Na zacatku podzimu je obcas maj ve vyprodeji i kolem 15kc ks :)

0/0
7.8.2014 10:15

A73l78e65x58a43n82d78r 49K48o98s18t49k89a 5169116539686

A pokud je neuskladníte doslova pod vodou, tak do jara vydrží.

+2/0
7.8.2014 11:22

J89a76n 22H65l81a17v28a87t17ý 7539422277818

V Kauflandu tento gril měli za 45Kč/ks. Koupil jsem dva, druhý jsem chtěl rozpálit, kdyby ten první "chcípnul" brzo. Gril chytl parádně i za svěžího větru. Raději jsme použili jen tenké kuřecí plátky a klobásy - přeci jen - co kdyby vyhasl dříve, než se udělají? Nakonec však i po upečení všeho, co jsme měli pěkně hřál další hodinu. Dá se tedy na něm grilovat cokoliv. Rozhodně doporučuji.R^

+6/0
7.8.2014 9:09
Foto

D30a49v19i54d 79K66o40m61á74r85e44k 3733560570608

Taky jsem tomu moc nevěřil ale kámoš jeden dotáhl na ryby a hřálo nám to taky pěkně dlouho. Ugrilovali jsme bratwursty a úhoře a pak to ještě snad hodinu sálalo. Nevýhoda je,že se musí často obracet,jinak se to připaluje,jak je rošt blízko topeniště ale jako nouzovka dobrý...R^

+1/0
7.8.2014 15:33

J79a35n42a 33N18o50v88á88k51o11v66á 7607770509898

;-D

Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.;-D

...teda, pokud jste naprostý másla....pokud ne, tak vám stejně dobře k obracení poslouží dva kdekoliv odlomené klacíky. :-P Vy mistři BBQ. :-P:-/;-D;-D;-D

+5/−4
7.8.2014 0:25

J49a61n66a 27N58o98v93á19k49o69v91á 7937130419488

Ok, mínusáři, máte pravdu, pokud je větévka živá a nepoškodím lýko, tak mi na výrobu pinzety opravdu stačí jedna, uznávám :-P

+2/0
7.8.2014 20:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.