Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak na „instantní“ gril. Vyzkoušeli jsme, zda vás na výletě nakrmí

Grilování v rámci piknikování je u nás zatím málo rozšířené. Je to tím, že míst vhodných ke grilování je ve srovnání se zahraničím pořád málo, navíc ne každý má malý cestovní gril, který by se pohodlně vešel do kufru auta, nemluvě o batohu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P75e40t37r16a 58Š46i91m28o11n30o36v72á 6710610573723

To mě překvapilo, že tento jednorázový gril je použitelný, až se počet grilovacich míst zvýší na 10, třeba vyzkoušíme ;-).

+2/0
8.8.2014 8:46
Foto

V49l70a45d45i40m92í93r 61V31o91l42k77o 6350402117769

asi blbej kus....mě nechytl ani náhodou....naštvanej jsem odkráčel do lesa pro dřevo a uhlí z něj pak aspoň nasypal na oheň. Netvrdím, že ostatní nejsou OK, ale ten můj byl na kočku

+2/−1
7.8.2014 19:58

J40i80ř64í 97D75v59o37ř94á79k 5948673568430

Začal jsem hrát novou hru .Pravidla ?Jednou za čas otevřu Idnes  rubriku Hobby , přečtu si nadpisy článků ,  a odhadnu autora.U "bma" mám víc než devadesáti procentní úspěšnost.Trochu mu závidím , že mu za "to" někdo platí.

+2/−2
7.8.2014 19:34

V41l20a91s71t34i29m58i86l 80T20e44n47c42e54r 4360540587490

Taky jsem to kdysi vyzkoušel. Gril fungoval tak, jak to má v popisu práce, ale já udělal chybu - griloval jsem kuřecí stehýnka aníž bych je aspoň nařízl. Pak už mu došel horký dech a samozřejmě, že u kosti to pak nebylo ono. Bohužel, chybama se člověk učí. :-/

+3/0
7.8.2014 12:45

M75i89l35a95n 40K80l92o73u72č20e17k 3490595968367

Takovéto maso s kostí je lépe grilovat nepřímo, ale to tento gril neumí.

+1/0
7.8.2014 15:33

M14a86r59t32i85n 62M15a80i27k53s98n54a62r 3384273828672

Na zacatku podzimu je obcas maj ve vyprodeji i kolem 15kc ks :)

0/0
7.8.2014 10:15

A34l46e27x79a53n15d23r 61K89o41s54t84k75a 5739696849496

A pokud je neuskladníte doslova pod vodou, tak do jara vydrží.

+2/0
7.8.2014 11:22

J16a49n 49H94l36a63v22a83t53ý 7779862817488

V Kauflandu tento gril měli za 45Kč/ks. Koupil jsem dva, druhý jsem chtěl rozpálit, kdyby ten první "chcípnul" brzo. Gril chytl parádně i za svěžího větru. Raději jsme použili jen tenké kuřecí plátky a klobásy - přeci jen - co kdyby vyhasl dříve, než se udělají? Nakonec však i po upečení všeho, co jsme měli pěkně hřál další hodinu. Dá se tedy na něm grilovat cokoliv. Rozhodně doporučuji.R^

+6/0
7.8.2014 9:09
Foto

D20a44v92i34d 81K34o60m18á33r43e53k 3183340710728

Taky jsem tomu moc nevěřil ale kámoš jeden dotáhl na ryby a hřálo nám to taky pěkně dlouho. Ugrilovali jsme bratwursty a úhoře a pak to ještě snad hodinu sálalo. Nevýhoda je,že se musí často obracet,jinak se to připaluje,jak je rošt blízko topeniště ale jako nouzovka dobrý...R^

+1/0
7.8.2014 15:33

J36a42n76a 34N83o77v87á20k42o28v39á 7197630669688

;-D

Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.;-D

...teda, pokud jste naprostý másla....pokud ne, tak vám stejně dobře k obracení poslouží dva kdekoliv odlomené klacíky. :-P Vy mistři BBQ. :-P:-/;-D;-D;-D

+5/−4
7.8.2014 0:25

J61a44n73a 18N92o43v49á82k48o86v59á 7887970269168

Ok, mínusáři, máte pravdu, pokud je větévka živá a nepoškodím lýko, tak mi na výrobu pinzety opravdu stačí jedna, uznávám :-P

+2/0
7.8.2014 20:08





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.