Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na „instantní“ gril. Vyzkoušeli jsme, zda vás na výletě nakrmí

Grilování v rámci piknikování je u nás zatím málo rozšířené. Je to tím, že míst vhodných ke grilování je ve srovnání se zahraničím pořád málo, navíc ne každý má malý cestovní gril, který by se pohodlně vešel do kufru auta, nemluvě o batohu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P88e38t62r54a 24Š37i91m68o25n68o56v24á 6950320463133

To mě překvapilo, že tento jednorázový gril je použitelný, až se počet grilovacich míst zvýší na 10, třeba vyzkoušíme ;-).

+2/0
8.8.2014 8:46
Foto

V14l98a73d36i60m73í16r 87V20o10l89k48o 6470132717719

asi blbej kus....mě nechytl ani náhodou....naštvanej jsem odkráčel do lesa pro dřevo a uhlí z něj pak aspoň nasypal na oheň. Netvrdím, že ostatní nejsou OK, ale ten můj byl na kočku

+2/−1
7.8.2014 19:58

J56i18ř39í 33D27v23o95ř93á83k 5728223128810

Začal jsem hrát novou hru .Pravidla ?Jednou za čas otevřu Idnes  rubriku Hobby , přečtu si nadpisy článků ,  a odhadnu autora.U "bma" mám víc než devadesáti procentní úspěšnost.Trochu mu závidím , že mu za "to" někdo platí.

+2/−2
7.8.2014 19:34

V63l89a55s26t86i68m19i83l 95T55e82n50c51e54r 4330880547650

Taky jsem to kdysi vyzkoušel. Gril fungoval tak, jak to má v popisu práce, ale já udělal chybu - griloval jsem kuřecí stehýnka aníž bych je aspoň nařízl. Pak už mu došel horký dech a samozřejmě, že u kosti to pak nebylo ono. Bohužel, chybama se člověk učí. :-/

+3/0
7.8.2014 12:45

M52i95l98a15n 66K97l29o88u17č15e88k 3630485708337

Takovéto maso s kostí je lépe grilovat nepřímo, ale to tento gril neumí.

+1/0
7.8.2014 15:33

M33a30r54t72i60n 78M93a87i75k11s35n88a81r 3714883178482

Na zacatku podzimu je obcas maj ve vyprodeji i kolem 15kc ks :)

0/0
7.8.2014 10:15

A28l30e26x12a76n96d90r 35K36o78s63t29k29a 5579836589266

A pokud je neuskladníte doslova pod vodou, tak do jara vydrží.

+2/0
7.8.2014 11:22

J10a60n 37H75l70a63v30a97t79ý 7769262567108

V Kauflandu tento gril měli za 45Kč/ks. Koupil jsem dva, druhý jsem chtěl rozpálit, kdyby ten první "chcípnul" brzo. Gril chytl parádně i za svěžího větru. Raději jsme použili jen tenké kuřecí plátky a klobásy - přeci jen - co kdyby vyhasl dříve, než se udělají? Nakonec však i po upečení všeho, co jsme měli pěkně hřál další hodinu. Dá se tedy na něm grilovat cokoliv. Rozhodně doporučuji.R^

+6/0
7.8.2014 9:09
Foto

D10a65v70i43d 31K68o56m36á39r28e46k 3813240730678

Taky jsem tomu moc nevěřil ale kámoš jeden dotáhl na ryby a hřálo nám to taky pěkně dlouho. Ugrilovali jsme bratwursty a úhoře a pak to ještě snad hodinu sálalo. Nevýhoda je,že se musí často obracet,jinak se to připaluje,jak je rošt blízko topeniště ale jako nouzovka dobrý...R^

+1/0
7.8.2014 15:33

J27a26n75a 71N60o71v38á78k72o56v65á 7947130969298

;-D

Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.;-D

...teda, pokud jste naprostý másla....pokud ne, tak vám stejně dobře k obracení poslouží dva kdekoliv odlomené klacíky. :-P Vy mistři BBQ. :-P:-/;-D;-D;-D

+5/−4
7.8.2014 0:25

J73a77n36a 77N96o58v85á35k24o12v88á 7897800239558

Ok, mínusáři, máte pravdu, pokud je větévka živá a nepoškodím lýko, tak mi na výrobu pinzety opravdu stačí jedna, uznávám :-P

+2/0
7.8.2014 20:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.