- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V Thajsku je důležité uvařit rýži a jsem přčekvapenba menu, když především tak jedí ryby, ale úspěch zaslouží klobouk dolů, možná i náš prezident změní tlačenku za thajská jídla v rámci jeho diety.
Docela by mne zajímalo, kde tihle šikulové vaří, abych si jejich podniky mohl hodit do svého gastroturistického diáře...:-) Velká gratulace !
tak to zní jako scifi, neuvěřitelný úspěch, snad zase začnu věřit na zlaté české ručičky :)
hey tak to jste mě dostali, thajskou kuchyni miluju, strávil jsem tam dost času ve svém životě, velká gratulace ...... že by člověk otevřel českou hospodu v Bangkoku :) ......
Jo 30 eidam prorazí všude :-) jinak gratulace.
1. Předkrm
Vepřový bůček na černém pivu, bramborové pyré, cibulová marmeláda s konfitovaným česnekem
2. Polévka
Jihočeská Kulajda se zastřeným vejcem a lesními houbami
3. Hlavní chod
Pečená kachna, jemný karlovarský knedlík, červené zelí
Ani se nedivim, ze americani neuspeli, hold s hamburgrem se dneska tezko prorazi
Vy toho o americké kuchyni evidentně mnoho nevíte.
Ahojte dámo a chlapi, nedal jsem to tam, protože původní zpráva byla asi tak na půlkilometrové rolování. Takže na všeobecné přání jsem meníčka přidal. Marek Burza
Bravo! Porazit vybornou thajskou kuchyni, to je "majstrstich" :-)