- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdeže jsou ty časy, kdy ryba bývala jídlem chudých. Dnes i nejlevnější mražená ryba je dražší než chlazené vepřové (oblast bůček, krkovička, někdy i libovější).
Dnes je drahý i kdysi levný sýr.
Takže zkoušejte to klidně i dál s recepty stylu kupte drahé rybí maso a zkuste drahý experiment. Ono opravdu ne každému sedne Mexická či thajská pálivost, to jsou opravdu extrémy a i když mám pálivé rád, tak podobných jídel si dám leda pár soust.
Ono třeba mnohem méně pálí suši s wasabi než podobný mexiko mix. V sushi je totiž báječně jemná rýže co to srazí.
(suši a sushi jsem zkusil záměrně, ale oboje mi Chrome podtrhuje jako nespisovné)
No asi záleží na tom, kolik si tam toho wasabi nacpete, že.
Zname a moc dobry. A prekvapive dobra ryba na ceviche je obycejnej ceskej kapr. Da se sehnat opravdu cerstvej a zatim to jako uprava kapra u me vede, jinak ho povazuju za dost mizernou rybu.
BTW: rocoto jsou stredne palivy papriky se zajimavou chuti a mekci konzistenci, s cernejma seminkama. Mohutna a chlupata rostlina. I ty lze jenom doporucit k pestovani.
Souhlas,až na to,že kapr není mizerná ryba.Čerstvě ulovený kapr je luxus.Aspoň pro mě.