- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No já bych spíš doporučil gril Muurikka. Je elektrický, ale vypaluje se tam dřevní štěpka, takže vůně je přítomna. Nějaký ten kouř z toho jde, ale je toho minimum - rozhodně ale propéká rovnoměrně a nic se nepálí.
Prostě gril s větrákem. Asiatům ke stejnému efektu poslouží v ruce kus kartonu.
Kouřit to bude skoro stejně jako normální gril.
Ukázka natočená na fungl novém, poprvé použitém grilu...hmm...docela rád bych viděl jak asi vypadá po deseti použitích.
No nevím... na zahradě / terase domu možná jako rychlovka ano ale že by to tady (Praha 7) někdo v okolí zkoušel na balkóně, to bych mu asi něco dost něpěkného vzkázal...
uzasny gril... a ta africka flakota plna karcinogenu, mnam!
Pěkně dočerna - Polreichova škola....
Mám přesně tento gril od jara a celkové hodnocení bych dal jako ve škole - dvojku.
Je skvělý v tom, že když si chcete k večeru něco rychle hodit na gril, tak to opravdu za 10 minut máte... A není potřeba vytahovat a roztápět v komínovým podpalovači 60cm Weber... Je potřeba vychytat ty tepelný místa, což se nám podařilo po asi měsíci... hrstka uhlí vyhoří asi tak za 20 minut, takže tento gril rozhodně nenahradí gigantické grilovací mašiny pro celou 20členou famílii, ale je parádní na rychlou nečekanou grilovačku... Skvělý jsou na něm předem odpocený a naložený v oliváči lilky na kolečka...
Zázrak! Ten gril opravdu nekouří. Akorát kouří to uhlí a taky maso a spálený tuk, ale gril vůbec.
Stejk z poloviny připálený, z druhé půlky skoro syrový...hm, lahoda
Asi mnozi nepochopili. Ten gril nekouri, ale nikde se neuvadi, ze nesmrdi. Takze i na balkone s elektrikou, plynem, rakletem je to pro sousedy hruza. Smrad spaleneho masa je nechutnejsi nez prijemny kour horiciho dreva.