Diskuze

VIDEO: Pohlreich kuře rozebere na prvočinitele. Naplní i křidýlka

Nový seriál o vaření Teď vaří šéf! odbočuje z Pohlreichovy rozzlobené linie a míří do edukativní roviny. Na Primě zřejmě usoudili, že kuchař potřebuje osvěžit, a tak ho přinutili v titulcích tančit, prý to má být veselé, svěží a dynamické. Ve zbytku pořadu už vás nikdo do skoku nutit nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fáš je ta a ne ten. Plní se fáší a ne fášem.

A pak nechápu jednu věc - proč sbírat pěnu na vývaru. Pěna jsou vysrážené bílkoviny, tak není proč je vyhazovat, naopak, je to hodnotná část. Vaří-li se vývar dlouho, pěna sama "zmizí", udělá takové v podstatě neviditelné cucky, a vývar nikdy kalný nemám.

0 0
možnosti

Vývar se filtruje, takže je jedno, jestli to seberete hned, nebo později.

0 0
možnosti

Koukala jsem včera na nový pořad . Kuřata byla  kukuřičná (zřejmě francouzská) pan Pohlreich  je tuším i(zprostředkovatel) prodává ...byla krásná a jsou i pěkně drahá  -ale chutná .

Jediné co mne zaujalo byla právě ta plněná křídla. Omáčka česneková , to je vlastně základ na krémovou  česnečku , kreolské kuře, de factro kuře na leču...vývar OK, to maso a ta zelenina mi tam nesedí , dělám klasickou polévku pak ....zkusím ta křídla , nic víc mne nezaujalo , neb podobně vařím už dlouho. Ale oceńuji  NÁDHERNOU prezentaci jídla , to byla špička

2 0
možnosti

Polozit usmazenou topinku na prkynko, kde pred chvili krajel syrova jatra, mi prijde znacne eklhaft.

3 2
možnosti

Řekla bych, že to prkénko bylo opláchnuté nebo vyměněné.

3 1
možnosti

To je zas nepřehledný návod. Piště ty recepty krok po kroku, přesně, jednoznačně, srozumitelně, sákriš.

0 0
možnosti

Čemu nerozumíte?

2 0
možnosti

A nejlepsi na tom celem je, ze ani mistr kuchtik nepoznal, ze to co vykostuje nejsou kureci kridla.

Kazdy nemuze byt svetovy no... i kdyz po tom tak touzi.

http://www.tomfridaysmarket.com/Know%20Your%20Cuts%20of%20Poultry.html

0 0
možnosti

To, co Pohlreich vaří, jsou skutečně křídla, byť ne celá, ale pouze jedna jejich část. Nicméně u nás (tj. v ČR) se to prostě takto označuje, v každé restauraci, kde si objednáte křidýlka, dostanete právě toto. Má tomu tedy Pohlreich jenom kvůli vám říkat jinak, abyste měl pokoj v duši?

7 0
možnosti

Jako fakt nám musí někdo poradit,že levněji vyjde koupit celé kuře než si ho koupit po částech?8-o

0 2
možnosti

No nám to nemusí nikdo radit.Ale je spousta mladých kuchařek,které to ani nenapadne nebo nezajímá.

3 0
možnosti

Na jednu porci servíruje 3 křidélka. Kuře má však pouze 2 křidélka. Odkud vezme zbytek  křidélek?

3 3
možnosti

Dneska ty jatecni mutanti vypadaji tak, ze bych se fakt nedivil ani tem trem kridylkum.

2 2
možnosti

A ted - co proti tomu postavi Lada Hruska??

2 0
možnosti

T70o25m98á78š 92L50í98p56a

20. 9. 2014 18:14

Poradi se u Babici.. a sup, hned mame hotovo. Osolenou vodu muzete pit rovnou z hrnce nebo nalit detem a babicce do sklenicek. A kdyz vam ukapne na zem, pes si pochutná s vámi. . (pacienti)

5 0
možnosti

Fáš, neboli drůbeží separát v domácích podmínkách. Tahle úprava masa mi k srdci nikdy nepřiroste. Ve výsledku mě stejně víc baví ohlodat kost, než martyrium vypreparovávat čerstvé kuře, mixovat, dávat hmotu do pytlíku, tlačit hmotu do kůže a pak jíst něco jako sekanou.

6 0
možnosti

Víte, co se dává do separátu?? Odpad! A Pohlreich tam dal odřezky masa, které vy normálně šoupnete do trouby!!

2 1
možnosti

To je tedy nadpis, "kuře rozebere na prvočinitele." Já se picnu! ;-D

3 1
možnosti