- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Brambory v jakékoliv podobě jsou chutné. Takové pečené v kachlových kamnech k tomu máslo a podmáslí, to je bašta. Ani maso není potřeba.
na toho pstruha mam zalusk. 10 cm koupis za 10 kc, za pul roku ma 30 cm.
V sobotu Hruška zkoušel bramborové lupínky v mikrovlnce, sám jsem to zkoušel a docela dobré (u mě cca 8 minut)
Ten zase dává té češtině po papuli, zpátky na základku pepíku.
Vy na tom s pravopisem take nejste nejlepe
jak jsme vůbec mohli doteď žít bez Pohlreicha? Období temna skončilo, brambory na stůl
To už tady dávají i reklamu na televizní pořady? :D
asi rok co je idnes mediální partner
u nás není nikde k sehnání kvásek, vyrobit se mi ho nedaří, žitné mouky co se prodávají obsahuji geneticky upravený oves a z toho to nejde.
Kde je to "u nás"? http://cuketka.cz/kvasek/kvasek.html
To video je trochu mimo mísu.Čánek o bramborách a video o rybách.Navíc vychytávka-ryba na pánev kůží dolů a suchá.Celou dobu co Zdeněk vaří,tak toto neustále opakuje.Že by to ještě někdo nevěděl?
Holt vsichni nejsou takovy sefkuchari jako jste vy.
odkud Pohlreich pocházíže se odvažuje názývat Krkonošské kyselo co tak vůbec nevypadá
Taky jsem zírala. Kvásek, sůl, sušené houby, brambory ve slupce vařené, které se ke kyselu přikusovaly, .... to je to původní obyčejné kyselo našich předků ... teď se do něj přidává osmažená cibulka, smažená vajíčka a kousek másla.
To snad popletli popisky.
Hezky si při otáčení zakydal z venku pánev a pravděpodobně i vařič olejem
To víš, šéfkuchaře zajímá pouze výsledek na talíři.