Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Studená terinka za málo peněz. Pohlreich ji udělá z nožiček a kolena

„Máloco je tak výživné jako prase,“ prohlásí Šéf a už to ze sebe sype. Ve třetím dílu své kuchařské show se provaří vepřovým od japonské polévky a čínského sweet and sour až po terinku z nožiček a kolena.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J92a86r13m36i78l39a 64M52a91r97e34š49o71v46á 5984337630103

Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.

0/0
7.10.2014 11:55

P16e45t80r 24H24a94n31á39k 8971424716637

Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D

+2/0
6.10.2014 6:21

R41e68n19é 57Š33r60ů15t82e60k 8458265646518

Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno. ;-D

0/0
8.10.2014 9:03

M71i84l25a22n 54L32i54n35h12a72r10t 8784726177156

Jste to, co jíte...;-);-D a můžete tomu říkati, jak chcete!

0/0
5.10.2014 20:56

P48e40t31r 80H38á66j65e40k 4230222481284

Třeba zrní?

0/0
7.10.2014 16:52

D79i49t69a 29S25m71í95t33a45l24o85v86á 7491189165659

Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"... ;-D

Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.:-P

+1/−24
5.10.2014 18:01

J46i57ř54í 86S97o76u22č14e93k 5836237609159

Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.

+14/−1
5.10.2014 18:24

D54i11t98a 16S14m73í84t41a52l83o16v75á 7821699335549

Téměř vždy, když uačal mluvit o "svých" restauracích... a především v rozhovorech pro média, kde se on sám vyjadřuje k vaření ostatních. Tam nešetří slovy jako odpad z masa a žrádlo pro psy... Ale od něj je totéž lahůdka? I ten bůček, kolem kterého mu chodila kočka z šéfa na grilu propagoval "farmářský".

Prostě dnes uvařil podle svých vlastních slov levnou náhražku z odpadu používajícího se jako žrádlo pro psy... Takto totiž zkomentoval domácí sulc z receptu na konkurenční televizní stanici.

0/−2
6.10.2014 11:38

J44a40r29o59s10l92a65v 66F61r30a13n37t65i35š41e57k 45B28r90ü23m85m80e44r 1431316333920

Lžete, lžete, lžete. Jen je vidět, že absolutně netušíte, co to znamená kvalitní surovina. Ano, i bůček může být jak kvalitní surovina, tak odpad, který ani ty psi nežerou.

+1/0
7.10.2014 1:32

M72a47r20k24é17t87a 58Ž59e52m92l10i14č60k45o41v54á 1824700573753

Nikdy nekritizoval levné suroviny ale ty srágory z mrazáků nebo polotovary. Prosazuje čerstvé, nejlépe místní suroviny.

+8/0
5.10.2014 18:34

D27i52t57a 40S64m77í20t68a62l94o85v38á 7761109915299

Ale ano, kritizuje je. Vždy, když je používá někdo jiný než on sám.

0/−5
6.10.2014 11:39

M56i17l70a36n 60P52a22c13e76k 6750183692523

Koukam, ze kdyz se rozdavalo, taks prisla na radu posledni a nic moc uz toho nezbylo.

Spis teda nic nez moc. :-/

+7/−1
5.10.2014 19:37

H63e92l94e51n48a 42V24e36v43e23r64k30o34v71a 3399707

Kdyby bylo pravda co píšete,tak by minulý týden nebyl o bramborách.Vždycky se jim říkalo jídlo chudých.:-)

+1/0
5.10.2014 20:09

O57n65d70ř25e77j 40S56t72a85r77o34c40h 5320843952644

Netrapte se tím. Jen jste vůbec nepochopila, o co mu jde a o čem celou dobu mluví. Ale to s vám ještě párkrát stane.

+6/−2
5.10.2014 20:14

R86a32d65e94k 83L16u89k45á74š 6693239938168

Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.

+7/0
5.10.2014 13:24

J16a36n80a 82M42r29á19z47k53o73v32á 8466310643690

Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.

+3/0
5.10.2014 17:13

H17e83l14e58n26a 10V43e11v15e43r86k50o75v34a 3509187

On měl koleno menší a ještě si ho rozkrojil.Pak ještě chvilku vaření přidal.Možná s odřenýma ušima a kvalitním masem?

0/0
5.10.2014 20:12

E27v61a 66D79r51o53z56d88o65v86á 7279427585425

Dávám přednost předním kolenům. Ale také bych to tam nechala déle.

+1/0
5.10.2014 23:28

M58a61r51t29i38n 90V64o63j77á16č71e34k 9742498558777

tak on to vyndal až když to šlo od kosti ...stačí -víc vařit netřeba

+1/0
6.10.2014 14:05

V42l22a13s64t15i83m64i84l 28S62t36e24j92s38k81a10l 9529719847358

To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!

+4/−12
5.10.2014 10:44

A95n58d52r62e83a 60Č17i26e78r17n43a 5866547140390

Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.

+3/−4
5.10.2014 10:50

H92e37l73e95n66a 10V74e63v50e70r48k33o71v81a 3129637

Já bych to pojmenovala paštika,protože to mixoval.Odborníci říkají terinka.Do sulcu se maso krájí a prolévá vývarem.Přidává se vařená zelenina.

+9/−1
5.10.2014 11:47

Z30b78y84n26ě53k 22K51o98ř13í76n12e83k 9284803169832

Co si takhle ten článek přečíst? Je tam napsáno, že je to jen vznešený název pro paštiku.

+6/0
5.10.2014 17:37

M77a70r59k44é20t38a 41Ž55e30m94l12i91č45k37o45v44á 1754520233173

Sulc je poněkud něco jiného.

+6/−1
5.10.2014 18:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.