Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Studená terinka za málo peněz. Pohlreich ji udělá z nožiček a kolena

„Máloco je tak výživné jako prase,“ prohlásí Šéf a už to ze sebe sype. Ve třetím dílu své kuchařské show se provaří vepřovým od japonské polévky a čínského sweet and sour až po terinku z nožiček a kolena.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J14a67r47m73i19l22a 88M14a45r38e68š49o89v24á 5314357180893

Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.

0/0
7.10.2014 11:55

P39e67t28r 15H54a66n68á66k 8621474216807

Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D

+2/0
6.10.2014 6:21

R46e87n55é 88Š42r47ů28t62e17k 8928645986518

Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno. ;-D

0/0
8.10.2014 9:03

M78i62l72a58n 39L93i80n72h19a55r82t 8184466987796

Jste to, co jíte...;-);-D a můžete tomu říkati, jak chcete!

0/0
5.10.2014 20:56

P21e71t10r 17H66á57j81e78k 4160522951684

Třeba zrní?

0/0
7.10.2014 16:52

D28i25t34a 40S26m49í52t81a18l39o72v81á 7731129355639

Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"... ;-D

Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.:-P

+1/−24
5.10.2014 18:01

J78i19ř89í 61S36o55u61č98e35k 5176277719729

Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.

+14/−1
5.10.2014 18:24

D19i76t88a 21S77m55í42t91a16l40o36v38á 7691179395979

Téměř vždy, když uačal mluvit o "svých" restauracích... a především v rozhovorech pro média, kde se on sám vyjadřuje k vaření ostatních. Tam nešetří slovy jako odpad z masa a žrádlo pro psy... Ale od něj je totéž lahůdka? I ten bůček, kolem kterého mu chodila kočka z šéfa na grilu propagoval "farmářský".

Prostě dnes uvařil podle svých vlastních slov levnou náhražku z odpadu používajícího se jako žrádlo pro psy... Takto totiž zkomentoval domácí sulc z receptu na konkurenční televizní stanici.

0/−2
6.10.2014 11:38

J97a81r13o78s71l87a53v 25F50r17a28n88t27i22š54e75k 42B14r28ü27m93m35e41r 1191296323520

Lžete, lžete, lžete. Jen je vidět, že absolutně netušíte, co to znamená kvalitní surovina. Ano, i bůček může být jak kvalitní surovina, tak odpad, který ani ty psi nežerou.

+1/0
7.10.2014 1:32

M80a30r54k95é56t62a 27Ž32e38m54l82i28č93k36o81v92á 1884380293473

Nikdy nekritizoval levné suroviny ale ty srágory z mrazáků nebo polotovary. Prosazuje čerstvé, nejlépe místní suroviny.

+8/0
5.10.2014 18:34

D39i97t31a 19S51m23í13t65a88l61o79v35á 7901679985289

Ale ano, kritizuje je. Vždy, když je používá někdo jiný než on sám.

0/−5
6.10.2014 11:39

M12i62l25a29n 74P42a37c91e33k 6490603762813

Koukam, ze kdyz se rozdavalo, taks prisla na radu posledni a nic moc uz toho nezbylo.

Spis teda nic nez moc. :-/

+7/−1
5.10.2014 19:37

H59e52l72e27n18a 16V53e27v72e55r15k30o87v67a 3359127

Kdyby bylo pravda co píšete,tak by minulý týden nebyl o bramborách.Vždycky se jim říkalo jídlo chudých.:-)

+1/0
5.10.2014 20:09

O80n45d23ř85e14j 54S37t72a45r19o42c80h 5560603932174

Netrapte se tím. Jen jste vůbec nepochopila, o co mu jde a o čem celou dobu mluví. Ale to s vám ještě párkrát stane.

+6/−2
5.10.2014 20:14

R73a76d97e60k 32L85u46k55á91š 6953959428368

Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.

+7/0
5.10.2014 13:24

J61a48n40a 56M55r19á63z56k31o53v85á 8176630833370

Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.

+3/0
5.10.2014 17:13

H59e92l33e64n80a 37V31e37v44e49r64k35o53v27a 3889717

On měl koleno menší a ještě si ho rozkrojil.Pak ještě chvilku vaření přidal.Možná s odřenýma ušima a kvalitním masem?

0/0
5.10.2014 20:12

E28v75a 34D14r61o85z71d92o14v72á 7639877695445

Dávám přednost předním kolenům. Ale také bych to tam nechala déle.

+1/0
5.10.2014 23:28

M75a94r35t52i31n 37V24o68j20á98č26e97k 9742318128907

tak on to vyndal až když to šlo od kosti ...stačí -víc vařit netřeba

+1/0
6.10.2014 14:05

V73l83a12s76t61i13m11i97l 64S65t88e60j10s92k67a86l 9609499237218

To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!

+4/−12
5.10.2014 10:44

A13n26d12r30e61a 28Č59i35e38r40n83a 5796287290690

Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.

+3/−4
5.10.2014 10:50

H85e36l66e42n77a 39V68e63v70e36r31k11o32v48a 3759837

Já bych to pojmenovala paštika,protože to mixoval.Odborníci říkají terinka.Do sulcu se maso krájí a prolévá vývarem.Přidává se vařená zelenina.

+9/−1
5.10.2014 11:47

Z63b27y85n87ě53k 32K83o27ř35í73n69e23k 9834463699892

Co si takhle ten článek přečíst? Je tam napsáno, že je to jen vznešený název pro paštiku.

+6/0
5.10.2014 17:37

M24a65r11k54é81t19a 53Ž57e42m88l80i29č38k79o82v51á 1744230973913

Sulc je poněkud něco jiného.

+6/−1
5.10.2014 18:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.