Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Studená terinka za málo peněz. Pohlreich ji udělá z nožiček a kolena

„Máloco je tak výživné jako prase,“ prohlásí Šéf a už to ze sebe sype. Ve třetím dílu své kuchařské show se provaří vepřovým od japonské polévky a čínského sweet and sour až po terinku z nožiček a kolena.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J17a32r61m75i18l89a 98M68a31r27e96š44o88v45á 5194557680183

Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.

0/0
7.10.2014 11:55

P71e81t88r 37H93a39n42á15k 8201184416587

Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D

+2/0
6.10.2014 6:21

R51e31n10é 45Š41r46ů97t79e61k 8328445756158

Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno. ;-D

0/0
8.10.2014 9:03

M62i47l50a58n 36L16i86n68h31a93r89t 8444676767636

Jste to, co jíte...;-);-D a můžete tomu říkati, jak chcete!

0/0
5.10.2014 20:56

P20e88t59r 40H19á70j19e96k 4510412551484

Třeba zrní?

0/0
7.10.2014 16:52

D15i54t37a 69S59m59í73t54a90l81o86v19á 7421599305169

Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"... ;-D

Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.:-P

+1/−24
5.10.2014 18:01

J13i92ř52í 55S15o35u38č56e85k 5326237109879

Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.

+14/−1
5.10.2014 18:24

D26i98t39a 37S63m56í43t71a22l56o49v79á 7921989595989

Téměř vždy, když uačal mluvit o "svých" restauracích... a především v rozhovorech pro média, kde se on sám vyjadřuje k vaření ostatních. Tam nešetří slovy jako odpad z masa a žrádlo pro psy... Ale od něj je totéž lahůdka? I ten bůček, kolem kterého mu chodila kočka z šéfa na grilu propagoval "farmářský".

Prostě dnes uvařil podle svých vlastních slov levnou náhražku z odpadu používajícího se jako žrádlo pro psy... Takto totiž zkomentoval domácí sulc z receptu na konkurenční televizní stanici.

0/−2
6.10.2014 11:38

J69a41r25o94s44l21a44v 72F10r68a25n33t28i88š19e42k 30B67r34ü37m34m93e21r 1501646563140

Lžete, lžete, lžete. Jen je vidět, že absolutně netušíte, co to znamená kvalitní surovina. Ano, i bůček může být jak kvalitní surovina, tak odpad, který ani ty psi nežerou.

+1/0
7.10.2014 1:32

M16a77r21k43é65t10a 66Ž93e85m24l55i19č71k64o85v90á 1854550533383

Nikdy nekritizoval levné suroviny ale ty srágory z mrazáků nebo polotovary. Prosazuje čerstvé, nejlépe místní suroviny.

+8/0
5.10.2014 18:34

D71i28t42a 40S17m72í37t20a81l39o43v44á 7251409555499

Ale ano, kritizuje je. Vždy, když je používá někdo jiný než on sám.

0/−5
6.10.2014 11:39

M88i75l33a27n 30P42a61c50e39k 6970463552503

Koukam, ze kdyz se rozdavalo, taks prisla na radu posledni a nic moc uz toho nezbylo.

Spis teda nic nez moc. :-/

+7/−1
5.10.2014 19:37

H78e13l60e72n53a 41V13e19v37e76r36k34o61v81a 3109657

Kdyby bylo pravda co píšete,tak by minulý týden nebyl o bramborách.Vždycky se jim říkalo jídlo chudých.:-)

+1/0
5.10.2014 20:09

O13n50d40ř83e15j 44S14t96a23r88o53c78h 5120413762974

Netrapte se tím. Jen jste vůbec nepochopila, o co mu jde a o čem celou dobu mluví. Ale to s vám ještě párkrát stane.

+6/−2
5.10.2014 20:14

R90a63d57e19k 46L57u97k70á14š 6623259318668

Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.

+7/0
5.10.2014 13:24

J24a23n43a 14M16r68á56z94k92o15v32á 8766470473150

Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.

+3/0
5.10.2014 17:13

H12e19l57e74n37a 83V56e40v16e52r18k10o57v62a 3379857

On měl koleno menší a ještě si ho rozkrojil.Pak ještě chvilku vaření přidal.Možná s odřenýma ušima a kvalitním masem?

0/0
5.10.2014 20:12

E70v43a 95D62r87o21z77d73o85v13á 7819957405295

Dávám přednost předním kolenům. Ale také bych to tam nechala déle.

+1/0
5.10.2014 23:28

M34a54r71t41i46n 64V59o15j40á62č44e33k 9122348198957

tak on to vyndal až když to šlo od kosti ...stačí -víc vařit netřeba

+1/0
6.10.2014 14:05

V19l53a64s89t37i89m20i70l 14S19t27e76j71s94k94a74l 9489119687908

To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!

+4/−12
5.10.2014 10:44

A21n57d86r74e55a 71Č68i52e63r62n82a 5396957300690

Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.

+3/−4
5.10.2014 10:50

H44e95l22e92n45a 88V10e37v37e97r72k58o37v70a 3989947

Já bych to pojmenovala paštika,protože to mixoval.Odborníci říkají terinka.Do sulcu se maso krájí a prolévá vývarem.Přidává se vařená zelenina.

+9/−1
5.10.2014 11:47

Z19b17y77n16ě70k 17K76o13ř49í62n53e96k 9374123139512

Co si takhle ten článek přečíst? Je tam napsáno, že je to jen vznešený název pro paštiku.

+6/0
5.10.2014 17:37

M82a43r31k51é65t45a 55Ž28e10m97l52i80č30k60o98v19á 1244910823743

Sulc je poněkud něco jiného.

+6/−1
5.10.2014 18:36





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.