Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zagrilujte si. Bude to možná na dlouho naposled, tak ať to stojí za to

Jasně, můžete naložit plátky krkovice, přihodit pár klobásek, koupit pivo do džbánku a budete vám dobře, i když asi trochu těžko. Ale taky si jednou za čas můžete z grilování udělat rituál, na jaký běžně nemáte čas a prostor. Nevynecháte marinování, efektní servírování, sladkou tečku ani dobré víno. A přitom se nepřecpete.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z70d57e35n82ě81k 78D53u13f47e67k 2974954948

Bude sleva na grily, mám vyhlídnutého Webra, tak že bych zaběhl, když má na to vliv počasí.:-P

0/0
10.10.2014 16:15
Foto

P72e91t56r 59L67u56h11n21e 1942102651617

U klokanu mi prave grilovaci sezona zacina ;-D

0/0
10.10.2014 2:18

L43u95b18o86m83í85r 94P25ř30e49c82e82c12h46t65ě19l 9567712795671

mmmm.....klokanR^

0/0
10.10.2014 9:43





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.