Diskuze

Tvrdé sýry jsou obvykle tučnější než smetanové, boří mýty technoložka

Obvykle hledáme na potravinách údaj o celkovém obsahu tuku, jenže u mléčných výrobků převládá značení obsahu tuku v sušině, což je pro mnohé spotřebitele trochu matoucí. Od poloviny prosince by mohl mít jasno každý, protože na výrobcích bychom měli najít energetické tabulky v přepočtu na 100 gramů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono se to opravdu těžko v obchodě poznává co znamená obsah tuku v sušině když nevíte kolik sušiny je ve výrobku.

Normální by byla informace obsah sušiny v sýru X a z toho Y tuku.

0 0
možnosti

ja mam pocit, ze na tvrdych syrech,ktere kupuju obsah susiny prave je...ale stejne spis jedu stylem radej mensi kousek kvalitniho tucneho nez hafo tech nizkotucnych umelin :-)

1 0
možnosti

P55e76t63r 45M29u45r61č12e62k

28. 10. 2014 0:32

Pak přijde jiný technolog všechno obrátí ale to už dávno víme.Musím se tomu smát,máslo je nezdravé,zdravé jsou stužené tuky pak zas obraceně a pod.Chce to používat selský rozum a je klid.

1 0
možnosti