- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tělíčko, rozkvétání jako kvítek, teorie nezbytných enzymů, laciné mixéry ...
Jo fakt, ještě chvíli blábolte.
Já si zakousnu jablko, zítra si dám kysané zelí s cibulí jako salát k vepřovému, ráno kefír s trochou vloček a kusem banánu.
Ale hlavně to nebudu okecávat a přesvědčovat svět, že těch 10-20 sekund s tyčákem v kefíru zničím banán a vločky.
Člověka nejvíce zabíjí stres a pokud si stres udělá i z jídla, pak mu nepomůže ani podobné osvícení jako nabízí odbornice zde.
Posledních sto let se v Čechách říká nápojům z rozmixovaného ovoce koktejl. Proč zavádět namísto zažitého anglo-amerikanismu nový nezažitý? Je to víc cool? Lépe se to prodává? :-)
možná proto, že koktejl máme všichni zažitý s mlíkem
Trávení rozmanité stravy je pro tělo zátěž. No, to je fakt blábol dne... Myslím, že podle některých jedinců je zátěž i jen žít...