Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak udělat omáčku silnou jako dívčí stehno

Z průměrného vaření dělá to špičkové konečná úprava. Dokazuje to Zdeněk Pohlreich v dalším dílu Teď vaří šéf!, když se mazlí s omáčkami. A nezapomene si ji pochválit slovy z titulku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H34e27l30e94n31a 54V87e46v71e83r43k98o45v92a 3259427

Tento díl byl hodně dobrý.Možná to bude tím,že hovězí je moje oblíbené,ostatní druhy masa moc nemusím.Sice žádné ohromující novinky,ale vše ok.R^

+2/0
16.11.2014 20:14

J90i33ř56í 64K20o51d73ý11d59e74k 7220310776863

Jinak s tím pupkem bych moc nesouhlasil. Od doby, kdy ho Zdenda zpropagoval, vylétla jeho cena po hodně strmé křivce.;-(

+2/0
16.11.2014 17:36

H89o57n54z68a 81K83o24z87e62l 8154929272194

U nas ho maj za 130kc/kg

0/0
17.11.2014 20:37

J91i20ř29í 68K86o31d33ý49d28e36k 7910540816533

vyzrálej? O tom bych dost pochyboval.

0/0
18.11.2014 13:42

A29n44d55r42e66a 68Č84i93e85r53n76a 5206407270120

kristepane, má řeči jako vůl, svůj  k svému..

+1/−14
15.11.2014 19:45
Foto

L69u51b71o91š 41H80a89n40u16s 4357987531462

A co vy? Doma všechno v pořádku??

+1/−1
16.11.2014 12:46

B70á30r62a 24T10e39s94n53e16r72o36v58á 5345960344749

Já s ním naprosto souhlasím a tyhle sósy miluju, ale manžel se mnou nesouhlasí, on by nejraději maso, kdybych ho hodila na 2 vteřiny po každé straně na rozpálený gril a servírovala. :-/

+4/−1
15.11.2014 14:33

P90a75v90e16l 46J57e84ř30á61b49e71k 7381132494177

To raději suchý chleba než aby mě manželka hodila na rozpálený gril

+8/0
15.11.2014 18:45

B66á25r47a 33T64e90s61n20e10r31o58v63á 5785450434179

Nepřehlédl jste v mém příspěvku slovo "maso", pane Jeřábku? ;-)

+1/0
15.11.2014 19:41

J82a64n 64F24r58o18l47í10k 6226440425624

Ale je to takové rozkošné přehlédnutí.;-)

+5/0
16.11.2014 14:53

J59i67ř66í 49S66o64u68č42e85k 5736697839399

Kdybyste manžela na ten rozpálený gril hodila, bylo by to zajisté řádné maso ;-)

0/0
16.11.2014 18:12

M65a89r83t87i93n 16V83o28j42á87č73e47k 9352578588777

dá se chápat ,že by manžel rád maso ,ale i že vyžaduje hození na gril;-D;-D

0/0
19.11.2014 9:22

H47o20n29z58a 98K60o42z64e18l 8954239752104

Proc mu nevyhovet?

0/0
16.11.2014 16:44

B30á19r94a 80T84e92s27n62e22r27o38v57á 5435270784929

Píšu snad něco takového? ;-) Jen říkám, že se v tomhle dost zásadně neshodneme.

0/0
17.11.2014 22:14

O12s41k17a19r 64K48o62v49a34ř39í14k 8567283786967

"když se mazlí s omáčkami"... 8-o

0/0
15.11.2014 14:32

P92a17v27e21l 78Ř77e65h49á63k 6408243349921

Ja tedan nevim, ale ta pripecena stava asi moc zdrava nebude ne? Odhadl bych, ze snedenim tech pripalenejch zbytku z panve do sebe musi clovek dostat vic karcinogenu, nez vykourenim nekolika krabicek cigaret najednou.

+2/−14
15.11.2014 13:20

J90i11ř64í 42C62a71j16t64h15a66m44l 9813557540552

Zakousni si mrkev...to je chutovcicka...

+8/−2
15.11.2014 15:08

P55a87v70e43l 42J29e44ř49á26b16e98k 7241452904527

No o dívčím stehnu mám taky jiné představy.

+4/−1
15.11.2014 18:48

P58a33v73e70l 93S56o72b41o86t50k81a 5380334

Kdepak... ale samozřejmě záleží jestli pečete nebo pražíte :-(

Podleju 3 - 5 cm, nasypu koření, může být i cibule nebo pytlík libovolné mražené zeleniny, a za 2,5 - 3 hoďky na 150 - 160 stupňů máte 2,5 kila krkovice s kostí hotové a nic se vám nepřepaluje - protože sádlo se přepaluje až na 188 stupních. (hlavně do toho nevrtat a nelézt, max. jenou otočit pokud začínáte kostí nahoře).

Pokud si s tím pak ještě chcete hrát, tak lepší koření do sáčku (abyste ho nemusel vybírat), hodit na chvíli do mixéru, pak propasírovat přes cedník a máte svíčkovou ke krkovici a s kupovaným knedlíkem - dietní, bezpracné a velmi rychlé ;-D

Tedy - dietní... velký talíř svíčkové (zeleninové) omáčky se šlehačkou atd, 8 knedlíčků, 2 plátky pečené krkovice - to dieta není, ale pokud si naložíte přiměřenou porci, obejdete se bez šlehačky,... je to pořád lepší než řízek nebo bůček.

0/−5
15.11.2014 18:53

Z33d20e93n75ě69k 79A90. 72U55r61b48a36n 7637570690732

Umí, o tom žádná diskuse, ale kdo by na něj koukal, kdyby mluvil slušně...

0/−10
15.11.2014 10:17

K62a87r93e68l 84K94u31n80a 7265753864697

Von je ve skutečnosti něco jako Zeman. Fuj nesympatickej poločlověk!!!!

+1/−11
15.11.2014 18:46

K87a57r97e43l 76K75u89n35a 7955763184697

A co se týče zda umí, takových jako on jsou v republice desítky!!!!

+4/−1
15.11.2014 18:49

A31n96d13r71e34a 44Č39i98e12r67n34a 5616867690480

On neumí nejenže mluvit slušně, on i plácá šílený debility a sám sebe oslńuje...

prostě vymaštěnej, jak ta pánev.

+2/−10
15.11.2014 19:46
Foto

L38u87b22o58š 92H92a31n84u97s 4627147581872

Není to poprvé, co jsem si všiml vašeho příspěvku a musím vám paní (slečno) Čierna říct, že jsem dospěl k názoru, dle vašich příspěvků, že hulíte asi hodně dobrej matroš....Co příspěvek, to perla!;-D;-D Nic ve zlým.

+5/−2
16.11.2014 12:44

M66o44n76i85k79a 34R46o87l90l59o56v81á 5463862666295

Vždyť má pravdu.To co umí Pohlreich umí desítky kuchtiček doma a tisíce kuchařů v hospodách,akorát nemají potřebu se cpát do médií.Mě osobně urazil jeho výrok,že králík nemusí být tupě upečené zvíře,tím naše babičky,prababičky a další generace degradoval na tupce a museli jsme si počkat až přijde Zdenda Bůh a ukáže nám jak péct králíka.Občas si nevidí do huby a zase tak dokonalý není,aby mu to prominul každý.Zejména ten,kdo vařit umí.

+4/−7
16.11.2014 13:18
Foto

L32u46b55o17š 36H61a46n83u27s 4247757981212

Pohlreich je sice charakterově poněkud jiný, nicméně velmistr to je. Bez jakýchkoliv debat.

+2/−2
16.11.2014 13:25

O15l19d29ř84i51c41h 67H89o48r80á61k 2324599461375

Je jedním z našich známých kuchařů a stejně jako oni umí dobře vařit.

Ale věřte, že minimálně o dva řády více kuchařů zvládá co tato známá špička, jen je neznáte z médií.

+2/0
18.11.2014 12:38
Foto

L65u75b56o15š 63H64a74n26u58s 4517607151962

Tisíce kuchařů v hospodách???? To nemyslíte vážně, že ne?

+8/−1
16.11.2014 13:26

M92o67n65i58k46a 75R85o50l36l96o93v55á 5983392836645

Myslím,nebo žijete v domnění,že dobře najíst se dá jen ve Zdendově hospodě?A na druhý příspěvek,vařit asi umí,ale velmistr?Zas takový Bůh to není,to mi věřte.

+4/−4
16.11.2014 13:57
Foto

L93u84b76o25š 19H27a51n66u69s 4457557401922

Rozhodně si nemyslím, že se dá dobře najíst pouze a toliko v jeho restauracích, to určitě ne, ale tisíce kuchařů to rozhodně nejsou. Také má každý trochu jiný pohled na to, zdali je jídlo dobré a proč.

+7/0
16.11.2014 15:29

J70i42ř90í 36K70o95d79ý25d13e84k 7820590866383

Znám spoustu lidí, co nemůžou králíkovi přijít na jméno právě z důvodů zkušeností z dětství.

+2/0
16.11.2014 17:31

H78e62l59e64n35a 90V60e63v65e82r88k87o74v26a 3979887

Ale po 20 ti letech názor změní třeba jako já.:-)

0/0
16.11.2014 20:10

P11e29t55r 56K64o63š12í28č38e42k 8131480895101

"Zase králíka, každej den máme králíka. Ani Pinďa to už nežere! Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka??"

+1/0
17.11.2014 2:55

H92e64l31e88n71a 14V19e80v30e48r41k16o76v18a 3479817

Tak já bych si ho vzala,když ho opravdu nikdo nechce.

0/0
17.11.2014 5:56

J31a63r26o24s82l63a14v 39F72r24a60n41t36i92š86e21k 73B65r89ü33m66m85e53r 1931786303980

Kdybychom měli tisíce kuchařů v hospodách, jako je Polreich, tak jsme gastronomická velmoc, a možná i Francouzi by byli za námi.

+2/0
18.11.2014 14:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.