Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak udělat omáčku silnou jako dívčí stehno

Z průměrného vaření dělá to špičkové konečná úprava. Dokazuje to Zdeněk Pohlreich v dalším dílu Teď vaří šéf!, když se mazlí s omáčkami. A nezapomene si ji pochválit slovy z titulku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H23e17l32e47n20a 11V61e68v68e86r64k86o15v50a 3789737

Tento díl byl hodně dobrý.Možná to bude tím,že hovězí je moje oblíbené,ostatní druhy masa moc nemusím.Sice žádné ohromující novinky,ale vše ok.R^

+2/0
16.11.2014 20:14

J56i12ř89í 11K90o78d23ý60d66e22k 7800240496583

Jinak s tím pupkem bych moc nesouhlasil. Od doby, kdy ho Zdenda zpropagoval, vylétla jeho cena po hodně strmé křivce.;-(

+2/0
16.11.2014 17:36

H64o40n44z20a 46K12o50z57e98l 8814419302594

U nas ho maj za 130kc/kg

0/0
17.11.2014 20:37

J95i48ř15í 13K38o83d18ý96d59e81k 7180300446923

vyzrálej? O tom bych dost pochyboval.

0/0
18.11.2014 13:42

A71n80d96r29e46a 28Č19i32e34r52n93a 5146767320980

kristepane, má řeči jako vůl, svůj  k svému..

+1/−14
15.11.2014 19:45
Foto

L12u17b68o70š 29H27a22n61u18s 4517407401612

A co vy? Doma všechno v pořádku??

+1/−1
16.11.2014 12:46

B14á57r35a 88T12e19s78n75e12r61o94v12á 5495730234619

Já s ním naprosto souhlasím a tyhle sósy miluju, ale manžel se mnou nesouhlasí, on by nejraději maso, kdybych ho hodila na 2 vteřiny po každé straně na rozpálený gril a servírovala. :-/

+4/−1
15.11.2014 14:33

P18a34v17e84l 96J57e73ř48á58b25e75k 7581292874767

To raději suchý chleba než aby mě manželka hodila na rozpálený gril

+8/0
15.11.2014 18:45

B16á86r57a 28T75e26s14n11e66r53o32v10á 5555720684789

Nepřehlédl jste v mém příspěvku slovo "maso", pane Jeřábku? ;-)

+1/0
15.11.2014 19:41

J52a98n 98F10r27o32l55í63k 6556830865394

Ale je to takové rozkošné přehlédnutí.;-)

+5/0
16.11.2014 14:53

J86i43ř30í 56S23o83u88č24e91k 5556467459139

Kdybyste manžela na ten rozpálený gril hodila, bylo by to zajisté řádné maso ;-)

0/0
16.11.2014 18:12

M33a50r41t74i57n 28V75o89j45á32č59e29k 9872598838417

dá se chápat ,že by manžel rád maso ,ale i že vyžaduje hození na gril;-D;-D

0/0
19.11.2014 9:22

H93o71n90z39a 74K24o33z32e74l 8854709832534

Proc mu nevyhovet?

0/0
16.11.2014 16:44

B86á96r61a 63T95e92s81n23e87r97o65v20á 5495500204699

Píšu snad něco takového? ;-) Jen říkám, že se v tomhle dost zásadně neshodneme.

0/0
17.11.2014 22:14

O37s35k33a15r 82K97o83v55a16ř38í18k 8267183106707

"když se mazlí s omáčkami"... 8-o

0/0
15.11.2014 14:32

P57a90v45e58l 34Ř97e65h90á66k 6118283159721

Ja tedan nevim, ale ta pripecena stava asi moc zdrava nebude ne? Odhadl bych, ze snedenim tech pripalenejch zbytku z panve do sebe musi clovek dostat vic karcinogenu, nez vykourenim nekolika krabicek cigaret najednou.

+2/−14
15.11.2014 13:20

J35i28ř34í 73C22a62j47t60h46a78m70l 9883237160562

Zakousni si mrkev...to je chutovcicka...

+8/−2
15.11.2014 15:08

P67a84v64e14l 87J36e18ř29á13b90e84k 7711702434667

No o dívčím stehnu mám taky jiné představy.

+4/−1
15.11.2014 18:48

P13a63v91e20l 29S86o13b44o13t55k62a 5200204

Kdepak... ale samozřejmě záleží jestli pečete nebo pražíte :-(

Podleju 3 - 5 cm, nasypu koření, může být i cibule nebo pytlík libovolné mražené zeleniny, a za 2,5 - 3 hoďky na 150 - 160 stupňů máte 2,5 kila krkovice s kostí hotové a nic se vám nepřepaluje - protože sádlo se přepaluje až na 188 stupních. (hlavně do toho nevrtat a nelézt, max. jenou otočit pokud začínáte kostí nahoře).

Pokud si s tím pak ještě chcete hrát, tak lepší koření do sáčku (abyste ho nemusel vybírat), hodit na chvíli do mixéru, pak propasírovat přes cedník a máte svíčkovou ke krkovici a s kupovaným knedlíkem - dietní, bezpracné a velmi rychlé ;-D

Tedy - dietní... velký talíř svíčkové (zeleninové) omáčky se šlehačkou atd, 8 knedlíčků, 2 plátky pečené krkovice - to dieta není, ale pokud si naložíte přiměřenou porci, obejdete se bez šlehačky,... je to pořád lepší než řízek nebo bůček.

0/−5
15.11.2014 18:53

Z22d74e69n21ě91k 18A33. 81U46r23b27a46n 7277970310822

Umí, o tom žádná diskuse, ale kdo by na něj koukal, kdyby mluvil slušně...

0/−10
15.11.2014 10:17

K37a90r75e27l 78K74u16n95a 7135853684637

Von je ve skutečnosti něco jako Zeman. Fuj nesympatickej poločlověk!!!!

+1/−11
15.11.2014 18:46

K49a60r58e35l 26K96u17n37a 7305733784627

A co se týče zda umí, takových jako on jsou v republice desítky!!!!

+4/−1
15.11.2014 18:49

A20n84d66r49e74a 73Č12i88e81r61n75a 5646857920410

On neumí nejenže mluvit slušně, on i plácá šílený debility a sám sebe oslńuje...

prostě vymaštěnej, jak ta pánev.

+2/−10
15.11.2014 19:46
Foto

L46u67b72o18š 15H48a68n41u84s 4647917291292

Není to poprvé, co jsem si všiml vašeho příspěvku a musím vám paní (slečno) Čierna říct, že jsem dospěl k názoru, dle vašich příspěvků, že hulíte asi hodně dobrej matroš....Co příspěvek, to perla!;-D;-D Nic ve zlým.

+5/−2
16.11.2014 12:44

M90o92n61i62k21a 23R16o92l18l65o31v39á 5833792816875

Vždyť má pravdu.To co umí Pohlreich umí desítky kuchtiček doma a tisíce kuchařů v hospodách,akorát nemají potřebu se cpát do médií.Mě osobně urazil jeho výrok,že králík nemusí být tupě upečené zvíře,tím naše babičky,prababičky a další generace degradoval na tupce a museli jsme si počkat až přijde Zdenda Bůh a ukáže nám jak péct králíka.Občas si nevidí do huby a zase tak dokonalý není,aby mu to prominul každý.Zejména ten,kdo vařit umí.

+4/−7
16.11.2014 13:18
Foto

L84u92b48o33š 64H70a69n57u65s 4727237501532

Pohlreich je sice charakterově poněkud jiný, nicméně velmistr to je. Bez jakýchkoliv debat.

+2/−2
16.11.2014 13:25

O80l84d81ř53i81c96h 87H98o23r52á72k 2854489371115

Je jedním z našich známých kuchařů a stejně jako oni umí dobře vařit.

Ale věřte, že minimálně o dva řády více kuchařů zvládá co tato známá špička, jen je neznáte z médií.

+2/0
18.11.2014 12:38
Foto

L50u77b31o67š 86H52a10n70u53s 4957637301332

Tisíce kuchařů v hospodách???? To nemyslíte vážně, že ne?

+8/−1
16.11.2014 13:26

M13o96n48i10k65a 49R37o80l49l84o12v82á 5923872706505

Myslím,nebo žijete v domnění,že dobře najíst se dá jen ve Zdendově hospodě?A na druhý příspěvek,vařit asi umí,ale velmistr?Zas takový Bůh to není,to mi věřte.

+4/−4
16.11.2014 13:57
Foto

L74u46b26o42š 67H16a86n51u54s 4627107791232

Rozhodně si nemyslím, že se dá dobře najíst pouze a toliko v jeho restauracích, to určitě ne, ale tisíce kuchařů to rozhodně nejsou. Také má každý trochu jiný pohled na to, zdali je jídlo dobré a proč.

+7/0
16.11.2014 15:29

J38i56ř27í 76K64o95d26ý13d72e29k 7980980296113

Znám spoustu lidí, co nemůžou králíkovi přijít na jméno právě z důvodů zkušeností z dětství.

+2/0
16.11.2014 17:31

H92e29l84e92n63a 38V30e77v59e47r86k64o95v19a 3969547

Ale po 20 ti letech názor změní třeba jako já.:-)

0/0
16.11.2014 20:10

P12e48t56r 67K20o38š83í15č38e91k 8541460125261

"Zase králíka, každej den máme králíka. Ani Pinďa to už nežere! Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka??"

+1/0
17.11.2014 2:55

H27e43l48e15n93a 31V69e68v46e51r92k60o96v79a 3899107

Tak já bych si ho vzala,když ho opravdu nikdo nechce.

0/0
17.11.2014 5:56

J98a16r16o27s27l59a52v 61F89r64a44n78t64i71š82e82k 74B42r29ü53m26m90e25r 1741846433110

Kdybychom měli tisíce kuchařů v hospodách, jako je Polreich, tak jsme gastronomická velmoc, a možná i Francouzi by byli za námi.

+2/0
18.11.2014 14:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.