Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak udělat omáčku silnou jako dívčí stehno

Z průměrného vaření dělá to špičkové konečná úprava. Dokazuje to Zdeněk Pohlreich v dalším dílu Teď vaří šéf!, když se mazlí s omáčkami. A nezapomene si ji pochválit slovy z titulku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H76e96l60e97n37a 86V62e77v37e54r57k19o70v77a 3309777

Tento díl byl hodně dobrý.Možná to bude tím,že hovězí je moje oblíbené,ostatní druhy masa moc nemusím.Sice žádné ohromující novinky,ale vše ok.R^

+2/0
16.11.2014 20:14

J27i78ř10í 31K94o65d31ý22d32e80k 7550360506633

Jinak s tím pupkem bych moc nesouhlasil. Od doby, kdy ho Zdenda zpropagoval, vylétla jeho cena po hodně strmé křivce.;-(

+2/0
16.11.2014 17:36

H94o17n77z12a 96K18o17z24e40l 8444789252264

U nas ho maj za 130kc/kg

0/0
17.11.2014 20:37

J90i22ř26í 94K74o28d31ý57d71e78k 7270160806403

vyzrálej? O tom bych dost pochyboval.

0/0
18.11.2014 13:42

A38n85d15r16e16a 50Č86i90e61r11n92a 5756327690200

kristepane, má řeči jako vůl, svůj  k svému..

+1/−14
15.11.2014 19:45
Foto

L63u68b85o25š 50H14a30n20u63s 4607607321412

A co vy? Doma všechno v pořádku??

+1/−1
16.11.2014 12:46

B47á45r97a 83T90e36s76n85e54r39o72v18á 5745130304649

Já s ním naprosto souhlasím a tyhle sósy miluju, ale manžel se mnou nesouhlasí, on by nejraději maso, kdybych ho hodila na 2 vteřiny po každé straně na rozpálený gril a servírovala. :-/

+4/−1
15.11.2014 14:33

P92a81v51e98l 87J61e24ř58á29b65e88k 7331642934517

To raději suchý chleba než aby mě manželka hodila na rozpálený gril

+8/0
15.11.2014 18:45

B55á89r64a 59T24e65s94n91e41r42o42v77á 5245560524419

Nepřehlédl jste v mém příspěvku slovo "maso", pane Jeřábku? ;-)

+1/0
15.11.2014 19:41

J39a26n 89F98r66o78l79í41k 6596820825344

Ale je to takové rozkošné přehlédnutí.;-)

+5/0
16.11.2014 14:53

J70i70ř86í 61S88o45u30č62e84k 5486697509379

Kdybyste manžela na ten rozpálený gril hodila, bylo by to zajisté řádné maso ;-)

0/0
16.11.2014 18:12

M85a59r67t54i28n 46V43o72j23á56č93e48k 9142528888217

dá se chápat ,že by manžel rád maso ,ale i že vyžaduje hození na gril;-D;-D

0/0
19.11.2014 9:22

H83o27n63z82a 21K66o69z71e55l 8254359202314

Proc mu nevyhovet?

0/0
16.11.2014 16:44

B78á54r77a 29T58e39s91n30e73r14o63v46á 5895970574409

Píšu snad něco takového? ;-) Jen říkám, že se v tomhle dost zásadně neshodneme.

0/0
17.11.2014 22:14

O67s50k40a77r 73K72o63v51a85ř53í73k 8917963816727

"když se mazlí s omáčkami"... 8-o

0/0
15.11.2014 14:32

P30a18v61e90l 77Ř49e69h84á93k 6588283639531

Ja tedan nevim, ale ta pripecena stava asi moc zdrava nebude ne? Odhadl bych, ze snedenim tech pripalenejch zbytku z panve do sebe musi clovek dostat vic karcinogenu, nez vykourenim nekolika krabicek cigaret najednou.

+2/−14
15.11.2014 13:20

J59i28ř74í 75C71a24j25t57h84a79m52l 9143807230762

Zakousni si mrkev...to je chutovcicka...

+8/−2
15.11.2014 15:08

P71a84v27e37l 76J32e90ř26á81b45e65k 7611272794557

No o dívčím stehnu mám taky jiné představy.

+4/−1
15.11.2014 18:48

P83a24v53e98l 97S36o35b98o25t35k67a 5560714

Kdepak... ale samozřejmě záleží jestli pečete nebo pražíte :-(

Podleju 3 - 5 cm, nasypu koření, může být i cibule nebo pytlík libovolné mražené zeleniny, a za 2,5 - 3 hoďky na 150 - 160 stupňů máte 2,5 kila krkovice s kostí hotové a nic se vám nepřepaluje - protože sádlo se přepaluje až na 188 stupních. (hlavně do toho nevrtat a nelézt, max. jenou otočit pokud začínáte kostí nahoře).

Pokud si s tím pak ještě chcete hrát, tak lepší koření do sáčku (abyste ho nemusel vybírat), hodit na chvíli do mixéru, pak propasírovat přes cedník a máte svíčkovou ke krkovici a s kupovaným knedlíkem - dietní, bezpracné a velmi rychlé ;-D

Tedy - dietní... velký talíř svíčkové (zeleninové) omáčky se šlehačkou atd, 8 knedlíčků, 2 plátky pečené krkovice - to dieta není, ale pokud si naložíte přiměřenou porci, obejdete se bez šlehačky,... je to pořád lepší než řízek nebo bůček.

0/−5
15.11.2014 18:53

Z81d47e72n68ě56k 17A31. 73U11r36b76a37n 7367570930352

Umí, o tom žádná diskuse, ale kdo by na něj koukal, kdyby mluvil slušně...

0/−10
15.11.2014 10:17

K58a62r40e14l 33K68u89n36a 7235773454597

Von je ve skutečnosti něco jako Zeman. Fuj nesympatickej poločlověk!!!!

+1/−11
15.11.2014 18:46

K27a21r50e63l 43K54u57n63a 7275883584337

A co se týče zda umí, takových jako on jsou v republice desítky!!!!

+4/−1
15.11.2014 18:49

A47n62d50r52e72a 31Č98i97e50r31n10a 5196937410280

On neumí nejenže mluvit slušně, on i plácá šílený debility a sám sebe oslńuje...

prostě vymaštěnej, jak ta pánev.

+2/−10
15.11.2014 19:46
Foto

L57u78b82o41š 42H39a84n23u82s 4247357721922

Není to poprvé, co jsem si všiml vašeho příspěvku a musím vám paní (slečno) Čierna říct, že jsem dospěl k názoru, dle vašich příspěvků, že hulíte asi hodně dobrej matroš....Co příspěvek, to perla!;-D;-D Nic ve zlým.

+5/−2
16.11.2014 12:44

M13o45n70i40k73a 80R80o84l16l48o82v50á 5553462606755

Vždyť má pravdu.To co umí Pohlreich umí desítky kuchtiček doma a tisíce kuchařů v hospodách,akorát nemají potřebu se cpát do médií.Mě osobně urazil jeho výrok,že králík nemusí být tupě upečené zvíře,tím naše babičky,prababičky a další generace degradoval na tupce a museli jsme si počkat až přijde Zdenda Bůh a ukáže nám jak péct králíka.Občas si nevidí do huby a zase tak dokonalý není,aby mu to prominul každý.Zejména ten,kdo vařit umí.

+4/−7
16.11.2014 13:18
Foto

L89u50b54o49š 23H39a16n48u15s 4267907181762

Pohlreich je sice charakterově poněkud jiný, nicméně velmistr to je. Bez jakýchkoliv debat.

+2/−2
16.11.2014 13:25

O36l69d57ř95i35c15h 47H84o38r77á30k 2594469711725

Je jedním z našich známých kuchařů a stejně jako oni umí dobře vařit.

Ale věřte, že minimálně o dva řády více kuchařů zvládá co tato známá špička, jen je neznáte z médií.

+2/0
18.11.2014 12:38
Foto

L43u57b90o82š 47H62a16n34u84s 4277527891162

Tisíce kuchařů v hospodách???? To nemyslíte vážně, že ne?

+8/−1
16.11.2014 13:26

M64o90n67i63k89a 75R38o22l23l91o59v20á 5553382146215

Myslím,nebo žijete v domnění,že dobře najíst se dá jen ve Zdendově hospodě?A na druhý příspěvek,vařit asi umí,ale velmistr?Zas takový Bůh to není,to mi věřte.

+4/−4
16.11.2014 13:57
Foto

L76u29b62o91š 43H75a71n68u98s 4357397731622

Rozhodně si nemyslím, že se dá dobře najíst pouze a toliko v jeho restauracích, to určitě ne, ale tisíce kuchařů to rozhodně nejsou. Také má každý trochu jiný pohled na to, zdali je jídlo dobré a proč.

+7/0
16.11.2014 15:29

J33i21ř18í 61K57o78d72ý86d61e94k 7550940446313

Znám spoustu lidí, co nemůžou králíkovi přijít na jméno právě z důvodů zkušeností z dětství.

+2/0
16.11.2014 17:31

H44e98l33e37n16a 76V30e72v50e33r36k23o31v24a 3959947

Ale po 20 ti letech názor změní třeba jako já.:-)

0/0
16.11.2014 20:10

P90e50t97r 48K59o67š47í12č92e80k 8341480885661

"Zase králíka, každej den máme králíka. Ani Pinďa to už nežere! Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka??"

+1/0
17.11.2014 2:55

H40e84l34e22n95a 94V33e60v65e68r76k83o82v55a 3709897

Tak já bych si ho vzala,když ho opravdu nikdo nechce.

0/0
17.11.2014 5:56

J48a95r80o73s64l98a43v 64F59r67a96n27t11i67š80e92k 95B66r49ü69m26m76e53r 1881176243160

Kdybychom měli tisíce kuchařů v hospodách, jako je Polreich, tak jsme gastronomická velmoc, a možná i Francouzi by byli za námi.

+2/0
18.11.2014 14:15





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.