- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Níže mě rozesmál pan Šnek: "Česká gastronomie bývala v temnotě, pak Bůh řekl : „Budiž Polhreich!“"
Tak tohle nemá chybu. V ČR je mnoho profíků, kteří se Pohlreichovi minimálně vyrovnají. Ano, Pohlreich je opravdu extratřída, ale považovat ho za spasitele.... to je úsměvné.
Ale on řekl jako první a tak nějak zakořenil do lidí, že něco je prostě echrchel a že se to tak dělat nemá. Prostě řekl, že tady je laťka gastronomie a kdo je pod ní, tak nemá vařit, ale jít třeba kopat, protože kaťáků a prsou z broskví tu již bylo dost. Protože fakt není nic horšího, než když se vám nechce vařit a chcete se jít najíst a představa, že dostanete tak maximálně smažák, člověka přivádí do zoufalství. O firemních závodkách či různých vývařovnách nemluvě. A i ty školní jídelny se prý zlepšily (ale těžko říci, jestli kvůli P).
Hlavne nezapomenout na kameru ukazat kdo to sponzoruje, i kdyz ocenuji, ze to neni Babica a nema primo reklamni okenko, tohle je vcelku nenasilne Jinak Pohlericha mam docela rad, da se na to koukat a chtel bych nekdy ochutnat co vari, ale na to nemam
tak je to dražší ,ale ve dvou jsme si udělali výlet byli jsme autem takže bez vína ...já předkrm ,polévka a kus hovězího ,přítelkyně předkrm a nějaký losos a salát a vyšlo to do 1500 ....jednou za čas se to dá a stojí to za to vyzkoušet
Pohlreich má dobrý hlášky,
ale vařit neumí.
Vietvičky skořice rostou
asi jenom ve Vietnamu.
Vždycky nakonec všechno
narve do mixéru a rozmixuje to
do mrtě.
Proto tam asi není ten konec
Nevím, kde sehnat větvičky skořice...
mimochodem to upozorneni na product placement jsem prehledl, nebo se na nej uz kasle?
bomba. mistr sveta amoleta, kterej se vysmiva babicovi za cokoliv pridava badyan, aby to ziskalo "anyzovou vuni" a pak tam hodi dokonce 2 "vetvicky" skorice, no to je fakt kabrnak. (nevypovida to nic o jeho schopnosti varit, jak bystry ctenar snadno odhalil)
Vy nevite, ze skorice, badyan a hrebicek je to spravne koreni pro hrusky ve vine?
jsi asi nepochopil, že je to jeho práce---umět vařit a " nepárat se s amatérama, kteří si hrají na kuchaře " v TV pořadu. V soukromí je jiný. Ale role je holt role. Něco jako Štrosmayer v Nemocnici na kraji města
Nic noveho pod sluncem. Delame to v mikrovlnce, ve smesi cerveneho vina, portskeho, cukru demerara a koreni. Hrusky do puli ponorene, Po 3 minutach obratit neponorenou stranou dolu a za dalsi3 minuty hotovo. Servirovat s vanilkovou zmrzlinou dobre kvality.
Tak to příště bude asi vypečený Babica ne.
fakt by me zajimalo, jak dlouho jeste ubozakum tenhle "vtip" vydrzi...