Diskuze

VIDEO: Pohlreich už má Vánoce, připravil hrušku ve víně se zmrzlinou

Nedělní pořad Teď vaří šéf! sází na pochoutky z ovoce. Na hrušku vařenou v čaji s vínem si vzpomenete i na Vánoce. Už jenom proto, že ji provoní skořicí a hřebíčkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Níže mě rozesmál pan Šnek: "Česká gastronomie bývala v temnotě, pak Bůh řekl : „Budiž Polhreich!“"

Tak tohle nemá chybu. V ČR je mnoho profíků, kteří se Pohlreichovi minimálně vyrovnají. Ano, Pohlreich je opravdu extratřída, ale považovat ho za spasitele.... to je úsměvné.

0 0
možnosti

B15e88n 55P90a63v23k17a

25. 11. 2014 15:24

Ale on řekl jako první a tak nějak zakořenil do lidí, že něco je prostě echrchel a že se to tak dělat nemá. Prostě řekl, že tady je laťka gastronomie a kdo je pod ní, tak nemá vařit, ale jít třeba kopat, protože kaťáků a prsou z broskví tu již bylo dost. Protože fakt není nic horšího, než když se vám nechce vařit a chcete se jít najíst a představa, že dostanete tak maximálně smažák, člověka přivádí do zoufalství. O firemních závodkách či různých vývařovnách nemluvě. A i ty školní jídelny se prý zlepšily (ale těžko říci, jestli kvůli P).

0 0
možnosti

Hlavne nezapomenout na kameru ukazat kdo to sponzoruje, i kdyz ocenuji, ze to neni Babica a nema primo reklamni okenko, tohle je vcelku nenasilne;-D Jinak Pohlericha mam docela rad, da se na to koukat a chtel bych nekdy ochutnat co vari, ale na to nemam:-)

0 0
možnosti

tak je to dražší ,ale ve dvou jsme si udělali výlet byli jsme autem takže bez vína ...já předkrm ,polévka a kus hovězího ,přítelkyně předkrm a nějaký losos a salát a vyšlo to do 1500 ....jednou za čas se to dá a stojí to za to vyzkoušet

0 0
možnosti

D21a93v34i32d 93E53v95a84n

23. 11. 2014 23:44

Pohlreich má dobrý hlášky,

ale vařit neumí.:-(

Vietvičky skořice rostou

asi jenom ve Vietnamu.:-P

Vždycky nakonec všechno

narve do mixéru a rozmixuje to

do mrtě.:-/

Proto tam asi není ten konec;-D

1 8
možnosti

Nevím, kde sehnat větvičky skořice...

2 0
možnosti

mimochodem to upozorneni na product placement jsem prehledl, nebo se na nej uz kasle?

0 0
možnosti

bomba. mistr sveta amoleta, kterej se vysmiva babicovi za cokoliv pridava badyan, aby to ziskalo "anyzovou vuni" a pak tam hodi dokonce 2 "vetvicky" skorice, no to je fakt kabrnak. ;-) (nevypovida to nic o jeho schopnosti varit, jak bystry ctenar snadno odhalil)

2 13
možnosti

Vy nevite, ze skorice, badyan a hrebicek je to spravne koreni pro hrusky ve vine?8-o

1 0
možnosti

T23o89m63á26š 68H53o91l12u37b

23. 11. 2014 16:39

jsi asi nepochopil, že je to jeho práce---umět vařit a " nepárat se s amatérama, kteří si hrají na kuchaře " v TV pořadu. V soukromí je jiný. Ale role je holt role. Něco jako Štrosmayer v Nemocnici na kraji města

1 1
možnosti

T54o13m88á55š 94H13o33l19u68b

23. 11. 2014 16:41

to mělo být na Protivu, níže

0 0
možnosti

Nic noveho pod sluncem. Delame to v mikrovlnce, ve smesi cerveneho vina, portskeho, cukru demerara a koreni. Hrusky do puli ponorene, Po 3 minutach obratit neponorenou stranou dolu a za dalsi3 minuty hotovo. Servirovat s vanilkovou zmrzlinou dobre kvality.

3 2
možnosti

T97o29m65á25š 88H13o43l10u57b

23. 11. 2014 16:40

co to je demerara?

0 0
možnosti
Foto

;-D Tak to příště bude asi vypečený Babica ne. ;-D;-D

1 2
možnosti

fakt by me zajimalo, jak dlouho jeste ubozakum tenhle "vtip" vydrzi...

1 2
možnosti